yahu 10 numara trnasferi herşeyden önce gelmeli
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Güney Amerikalı futbolcuların bonservis konusunda gerçekten enterasanlar. Bir klüple biter ama bonservise ortak başka bir klup gelir para ister. Neyse gelsin teklif etsinler de alsınlar bizimkiler. Ne olursa olsunlar alsınlar birşeyler.İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel Kardeşim ben burada farklı birşeymi yazıyorum yapıyorum anlamıyorum adamın sözleşmesi Haziran 2007de bitiyor Türkiye haklarını alan menajeri bizim takımlara öneriyor bildigim kalitesine kendimin inandıgı bir futbolcu zaten istatistikler yalan söylemez 20 Kez Arjantin a Milli olmuş diyorum siz hala kalitesinden bahsediyorsunuz 2003 den beri Meksikada oynuyor belki gelir Türkiyeye ben Trabzonspor klubünün başkanı degilim olsam zaten hemen gider alır gelirdim birde Trabzonsporu bu kadar kücültmene gerek yok abartılacak borcumuzda yok bu mevkiye futbolcu aradıgımız icin yazdım .........
Yorum
-
İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Gökdeniz konusundaki haberlere inanıp da sakın canınızı sıkmayın...Bu takım bu yıl bir yıldızını satmayacak...Takviyeler yapılacak ve takımımız inşallah seneye şampiyon olacak...Gökdenizi satmamız için hiçbir neden yok...sözleşmesinin de son yılı değil daha 2 yılı var...Çılgınlık hatta ötesi aptallık olur onu satmamız...Kimse kafasına takmasın, kalacak...Her habere inanmamamız gerekiyor...Ayrıca Gökdeniz satılırsa Ziya Doğan da o anda istifa eder...Ziya Doğanı savunduğum için söylemiyorum bunu ama gerçek bu...Sen şampiyon olacağım dersen ve en iyi oyuncunu satarsan söylemlerinle eylemlerin çelişir...Bu haberler yalan...Medaynın Tuncayın gidişiyle çöken fenerbahçeyi yine rakipsiz bırakma çabaları bunlar...
Korkuyorlar bizden...Akşama kadar antu forumu okudum...Tek ama tek bizden korkuyorlar...Kimseden değil...Hatta seneye Trabzon ciddi tehlike olur diye topicler açılmış...Gurur duyuyorum takımımla...Bizans ı yeniden fethedeceğiz...Yine o resimlerdeki gibi kutsal ittifaklar yapacaklar...Fenr tribününde galatasaray bayrakları dalgalanacak...
EN BÜYÜK TRABZONSPOR...
Bak isde ben buna cok güzel Moral verme derim.
Braco kardesim.
Insallah düsündüklerinin hepsi dogru cikar.
Hersey
icin.
Vallahi yaziyi okudum ve cosdum beeeeeeeeeRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Değil Gökdeniz Trabzonspor satılsa Ziya Hoca klübü bırakmazİlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Gökdeniz konusundaki haberlere inanıp da sakın canınızı sıkmayın...Bu takım bu yıl bir yıldızını satmayacak...Takviyeler yapılacak ve takımımız inşallah seneye şampiyon olacak...Gökdenizi satmamız için hiçbir neden yok...sözleşmesinin de son yılı değil daha 2 yılı var...Çılgınlık hatta ötesi aptallık olur onu satmamız...Kimse kafasına takmasın, kalacak...Her habere inanmamamız gerekiyor...Ayrıca Gökdeniz satılırsa Ziya Doğan da o anda istifa eder...Ziya Doğanı savunduğum için söylemiyorum bunu ama gerçek bu...Sen şampiyon olacağım dersen ve en iyi oyuncunu satarsan söylemlerinle eylemlerin çelişir...Bu haberler yalan...Medaynın Tuncayın gidişiyle çöken fenerbahçeyi yine rakipsiz bırakma çabaları bunlar...
Korkuyorlar bizden...Akşama kadar antu forumu okudum...Tek ama tek bizden korkuyorlar...Kimseden değil...Hatta seneye Trabzon ciddi tehlike olur diye topicler açılmış...Gurur duyuyorum takımımla...Bizans ı yeniden fethedeceğiz...Yine o resimlerdeki gibi kutsal ittifaklar yapacaklar...Fenr tribününde galatasaray bayrakları dalgalanacak...
EN BÜYÜK TRABZONSPOR...
Çok bağlıdır kendisi klübüne. Kahvede oturup arasıra da programlara çıkmaktan iyidir hocalık yapmak
Yoksa Cavcav gibi tekmeyi basarla kıçına.
Yorum
-
İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Gökdeniz konusundaki haberlere inanıp da sakın canınızı sıkmayın...Bu takım bu yıl bir yıldızını satmayacak...Takviyeler yapılacak ve takımımız inşallah seneye şampiyon olacak...Gökdenizi satmamız için hiçbir neden yok...sözleşmesinin de son yılı değil daha 2 yılı var...Çılgınlık hatta ötesi aptallık olur onu satmamız...Kimse kafasına takmasın, kalacak...Her habere inanmamamız gerekiyor...Ayrıca Gökdeniz satılırsa Ziya Doğan da o anda istifa eder...Ziya Doğanı savunduğum için söylemiyorum bunu ama gerçek bu...Sen şampiyon olacağım dersen ve en iyi oyuncunu satarsan söylemlerinle eylemlerin çelişir...Bu haberler yalan...Medaynın Tuncayın gidişiyle çöken fenerbahçeyi yine rakipsiz bırakma çabaları bunlar...
EN BÜYÜK TRABZONSPOR...
Ağzından bal damlıyor kardeş.İnşallah iyi bir sezon geçiririz..
Yorum
-
insallah dedigin gibi olur.Gercektende böyle olumlu ,iyimser yazilar insani biraz olsun rahatlatiyor.Sabahtan beri bu topicte bi kavga ,gürültü,olumsuzluk basini almis gidiyodu.Bu kadar olumsuz düsünmektense biraz iyimser olalim arladaslar.Nasil olsa biz ne kadar burda üzülürsek üzülelim yönetim yine kendi bildigini okuyacak.Umarim bu sefer okuduklari hicaz makamindan olmaz.İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Gökdeniz konusundaki haberlere inanıp da sakın canınızı sıkmayın...Bu takım bu yıl bir yıldızını satmayacak...Takviyeler yapılacak ve takımımız inşallah seneye şampiyon olacak...Gökdenizi satmamız için hiçbir neden yok...sözleşmesinin de son yılı değil daha 2 yılı var...Çılgınlık hatta ötesi aptallık olur onu satmamız...Kimse kafasına takmasın, kalacak...Her habere inanmamamız gerekiyor...Ayrıca Gökdeniz satılırsa Ziya Doğan da o anda istifa eder...Ziya Doğanı savunduğum için söylemiyorum bunu ama gerçek bu...Sen şampiyon olacağım dersen ve en iyi oyuncunu satarsan söylemlerinle eylemlerin çelişir...Bu haberler yalan...Medaynın Tuncayın gidişiyle çöken fenerbahçeyi yine rakipsiz bırakma çabaları bunlar...
EN BÜYÜK TRABZONSPOR...
Yorum
-
Hepimizin gönlünden geçen o.. ama önümüzdeki sene değil kardeşim.. Ha belki bir mucize olur.. ve iyi bir hava ile bu dediklerin olur..İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Gökdeniz konusundaki haberlere inanıp da sakın canınızı sıkmayın...Bu takım bu yıl bir yıldızını satmayacak...Takviyeler yapılacak ve takımımız inşallah seneye şampiyon olacak...Gökdenizi satmamız için hiçbir neden yok...sözleşmesinin de son yılı değil daha 2 yılı var...Çılgınlık hatta ötesi aptallık olur onu satmamız...Kimse kafasına takmasın, kalacak...Her habere inanmamamız gerekiyor...Ayrıca Gökdeniz satılırsa Ziya Doğan da o anda istifa eder...Ziya Doğanı savunduğum için söylemiyorum bunu ama gerçek bu...Sen şampiyon olacağım dersen ve en iyi oyuncunu satarsan söylemlerinle eylemlerin çelişir...Bu haberler yalan...Medaynın Tuncayın gidişiyle çöken fenerbahçeyi yine rakipsiz bırakma çabaları bunlar...
EN BÜYÜK TRABZONSPOR...
ama bir düşün.. rakip olarak saydığın takımlar transferlerini bitirmek üzereler... Hemde isim yapmış ve gelecek vaad eden oyuncularla..
Bizim başkanımız ve teknik direktörümüz açıklamalarını hatırla.. 3milyon diye linderoth dan vazgeçtik
komik değilmi
daha komiği bonservisi elinde olan oyuncularla ilgileniyoruz
bu saate kadar nerdeydiniz?
Yani demem o ki kardeşim..Çok umutlanıp hüsrana uğramak çok yıkıcı oluyor... Ama bu demek olmuyor takımımızı desteklemiyeceğiz.. Tabiki destekliyeceğiz...
Ben her seneki gibi yine 2 adet lisanslı formamı sipariş edeceğim.. ne kadar kızsamda her hafta aynı hevesle lig tv nin karşısına geçeceğim.. yine atkımla dolaşacağım kışın..
Ama bildiğim bir şey varsa oda bu yönetimin bizi en az 5 sene geri götürdüğü.. Ve toplanmak için birlik olmamız lazım.. Ve ekonomide ki en büyük kural şudur, Büyümek istiyorsan ilk önce suni bir küçülme yaşaman lazım.. Fakat bilerek programlı bir küçülüş.. Bu iş bilmez yönetimin yaptığı gibi plansız tepe taklak gitmek değil kastı iktisatçıların
O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
iyi güzel ama aynı şeyler geçen sene Fatih için geçerli değil miydi?İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Gökdeniz konusundaki haberlere inanıp da sakın canınızı sıkmayın...Bu takım bu yıl bir yıldızını satmayacak...Takviyeler yapılacak ve takımımız inşallah seneye şampiyon olacak...Gökdenizi satmamız için hiçbir neden yok...sözleşmesinin de son yılı değil daha 2 yılı var...Çılgınlık hatta ötesi aptallık olur onu satmamız...Kimse kafasına takmasın, kalacak...Her habere inanmamamız gerekiyor...Ayrıca Gökdeniz satılırsa Ziya Doğan da o anda istifa eder...Ziya Doğanı savunduğum için söylemiyorum bunu ama gerçek bu...Sen şampiyon olacağım dersen ve en iyi oyuncunu satarsan söylemlerinle eylemlerin çelişir...Bu haberler yalan...Medaynın Tuncayın gidişiyle çöken fenerbahçeyi yine rakipsiz bırakma çabaları bunlar...
EN BÜYÜK TRABZONSPOR...
Yorum
-
Olmaz, aptallık olurmuşTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
evet bende öyle söylüyorum sabahtan beri ama bazıları Gökdenizsporlu olduğu için bi oyuncunun gitmesi ile koskoca Trabzponspor küme düşer diyenler bile var malasef...İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökdenize iyi bir teklif gelirse satılabilir bence. gelen parayla da iyi bir sol alınabilir.
Yorum
-
eğer gökdeniz satıldı diye zd istifa edecekse hemen satılsın. gökdenizin yeri dolmaz diyen arkadaşlar, gökdenizin yerinde, yattara var. dolar bal gibi dolarda, bu yönetim satmasın onu, devre arasında yerine gelecek yönetim satsın, bunlar parayı ne yapacağı belli olmaz, saçma sapan transferler yaparlar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum