Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gönderin gönderin o da gitsin arkasında klip yapıp ağlarsınız, sonra da kiralamaya çalışırsınız...)

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kendisine sorulan her soru fenere gidicekmisin olduğundan oda sadece gidersem Avrupaya giderim demişti.Bırakın gidiyim gibi bir söz söylediğini hatırlamıyorum...
      "Sözleşmem bu sene bitiyor...Bu sene gidersem bonservisimle giderim Trabzonspor da kazanır ama bu sene satmazlarsa gelecek yıl ipler benim elimde...Trabzonspor dan ayrılacağım, bu kadar BASİT !" demişti Fatih...Fatih i eleştirdiğimden değil sadece sana hatırlatmak için yazdım...
      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yine mantık hatası var...sen senden alttakilerin durumuna bakmayacaksın, senin yarıştığın senden üstte olanlar yani fb, gs, bjk...sen kendin söylüyorsun onların daha kötü olduğunu, güç kaybettiğini...işte buna rağman onları geçemiyorsan, bu kaliteli oyuncularını (örneğin Fatih Tekke satıp, yerini dolduramadığın içindir...bak dikkat et sadece sattığın içindir demiyorum satıp yerini doldurmaktan bahsediyorum) Bence her oyuncu alternatifi bulunmak koşuluyla satılabilir ama ben Fatih te olduğu gibi Gökdeniz a de alternatif bulacağımıza inanmadığım için ve Gökdeniz = şampiyonluğun %25 i gibi gördüğüm için kalmalı diyorum...

Gökdeniz tek başına çok maç aldı, alır, alacak...
        Şampiyonu alttakilerle yapılan maçlar belirler. Eğer üsttekiler kan kaybetmişse aldıkları puan düşer. Onları geçen sene olduğundan daha fazla yendik zaten. Ama bu sefer alttaki takımlar daha iyi olunca daha çok puan kaybedersin. Bir ligde 3 takımın güçsüzleşmesi geri kalan 14 takımın güçlenmesi bizim puanımızı düşürür normalde. Ama geçen seneye oranla daha iyi bir takımdık bu sene. Geçen sene aynı zayıf takımlardan 60 puan topladık, bu sene ise daha güçlü takımlardan 57 puan topladık, üstteki takımlar zayıfladığı için onlardan 3 puan daha fazla aldık yine eşitledik. Anlayabilene..
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şampiyonu alttakilerle yapılan maçlar belirler. Eğer üsttekiler kan kaybetmişse aldıkları puan düşer. Onları geçen sene olduğundan daha fazla yendik zaten. Ama bu sefer alttaki takımlar daha iyi olunca daha çok puan kaybedersin. Bir ligde 3 takımın güçsüzleşmesi geri kalan 14 takımın güçlenmesi bizim puanımızı düşürür normalde. Ama geçen seneye oranla daha iyi bir takımdık bu sene. Geçen sene aynı zayıf takımlardan 60 puan topladık, bu sene ise daha güçlü takımlardan 57 puan topladık, üstteki takımlar zayıfladığı için onlardan 3 puan daha fazla aldık yine eşitledik. Anlayabilene..
          Biz alttaki takımlara çok puan kaybettik. Çünkü hiçbirine oyun üstünlüğü ve baskı kuaramadık, ilk golü atamadık. İstanbul takımlarıyla yaptığımız maçlarda ise geriye yaslanıp puan aldık.

Fatih olsaydı Anadolu takımlarıyla yaptımız maçların çoğundan galip ayrıldık ve bence şampiyon olurduk. Ziya Doğan aynı sistemle ve Fatih'li takımla az kalsın şampiyon oluyordu. Ve o zaman rakiplerimiz bu kadar kötü değillerdi.
          En son karayamayman tarafından düzenlendi; 13.06.2007, 19:13.

Yorum

geçen seneye oranla daha ii bi takımmıydık? yok artık!!!

Bazen Sevinç Bazen Keder
            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

Bir kere yanlış bilgiler veriyorsun, düzleteyim...

biz geçen yıl da bu yıl da aynı sayıda galibiyet beraberlik ve mağlubiyet alarak ( sırasıyla 15 - 7 - 12 ) aynı puanı topladık...Yani 57 / 60 falan yanlış rakamlar...İşte senin rakiplerin daha az puan topluyorsa sen iyi oyuncularını kadroda tutarsan daha fazla toplarsın ve şampiyon olursun...

Neyse uzlaşamayacağız sanırım, saygı duyuyorum fikirlerinize...

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biz alttaki takımlara çok puan kaybettik. Çünkü hiçbirine oyun üstünlüğü ve baskı kuaramadık, ilk golü atamadık. İstanbul takımlarıyla yaptığımız maçlarda ise geriye yaslanıp puan aldık.

Fatih olsaydı Anadolu takımlarıyla yaptımız maçların çoğundan galip ayrıldık ve bence şampiyon olurduk. Ziya aynı sistemle ve Fatih'li takımla az kalsın şampiyon oluyordu. Ve o zaman rakiplerimiz bu kadar kötü değillerdi.
                Geçen sene farklı mıydı? Diyorum işte alttaki takımlarla aynı puanı kaybettik. Eğer şöyle olsaydı böyle olurdu demek afaki konuşmaktır. Neyin ne olacağı belli olmaz. Bu sene büyüklerin çok puan kaybetmesinin nedeni kendi zayıflaşmaları, alttakilerin güçlenmesi. Biz de zayıflaşmış olsak bizim de puanımız düşecekti. Demek ki zayıflaşmadık ki puanımız düşmedi. Ben de Fatih'i çok seviyorum ama yeri dolmuştur bence. Dediğim gibi, son 2 senedir Tolga Seyhan'ın yerini dolduramadığımız için 4. oluyoruz biz..

@iloveyouszymek

60-57 puanlarını mesela olarak yazdım. Ama üşenmeyip kontrol etmişsin. Tebrikler. 52'ye 49 veya 52'ye 50. Önemli olan rakamlar değil burada. Özür dilerim hepinizi kandırdığım için:P
                En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 13.06.2007, 19:17.
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• Albayrak secime gitmeyince bende cok iyi transferler yapip stad projesine baslayip kongreye guclu girecegini dusunuyordum ama su ana kadar hicbiri yok stad isi buyuk ihtimal yatar transferlerde ise aldigimiz adamlar iyi fakat sampiyonluga goturmez bizi kaliteli 10 numara ve forvat almamiz lazim ama simdiye kadar bi gelisme yok

Yorum

Gökdeniz = şampiyonluğun %25 i gibi gördüğüm için kalmalı diyorum...

Gökdeniz tek başına çok maç aldı, alır, alacak...
                    Gitmek isteyen adam bunları nasıl yapacak anlamıyorum bide ziyaya rağmen hiç sanmıyorum...

Yorum

Gökdeniz gitsin şeklindeki mesajların silinmesini talep ediyorum...Arkadaşlar çapsızlık yapmayalım lütfen...
                      İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Neyse uzlaşamayacağız sanırım, saygı duyuyorum fikirlerinize...
                      Hakikaten saygı duyuyorsun ha!

Yorum

Gitmek isteyen adam bunları nasıl yapacak anlamıyorum bide ziyaya rağmen hiç sanmıyorum...
                        Tuncay gitmek istediği halde feneri şampiyon yapmadı mı ? bak yaptı ve gitti...gökdeniz de yapar ve gider...

ayrıca ben Gökdeniz in hiç bir yerde "gitmek istiyorum" ddiğini falan da duymadım...

Yorum

yau sen nerden biliyorsun adamin gitmek istedigini onu anlamis degilim? agzindan böyle bi laf cikti mi senin duydugun??? öyle her yazilip cizilene inanirsak adriano,henry,trezeguet,fatih tekke fenerde...
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bu yönetim gökdeniz'in yerine koyacak kimi aldıki ?
                            Gökdeniz'i sattıktan sonra yeni bir gökdeniz aramak ise Trabzon'un şu an alamayacağı bir risk.

Yorum

• Vah vah Demek Gökdeniz'den sonrası tufan
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ArkadaŞlar Yeter Kapatalim Şu Konuyu !!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X