Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne gökdeniz ne hüseyin bu takımı şampiyon yapmadan allahın kulu gidemez
    onu sat bunu sat ne bu kardeşim nalburcu dükkanımı burası trabzonspor kulübü
    yeter artık ikinci bir fatih tekke olayı yaşamamalı bu takım artık

Yorum

• İlk olarak chigannes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ne gökdeniz ne hüseyin bu takımı şampiyon yapmadan allahın kulu gidemez
      onu sat bunu sat ne bu kardeşim nalburcu dükkanımı burası trabzonspor kulübü
      yeter artık ikinci bir fatih tekke olayı yaşamamalı bu takım artık
      eğer nalburcu dükkanıysa td mizde hazır, özyazıcı

Yorum

• Gelen bu teklifler üzerine As başkan Haşim Sayitoğlu, başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu, mali sayman Emin Kahraman ve Gökdeniz, Haşim sayitoğlunun Şana'daki evinde toplanarak bir durum değerlendirmesi yaptılar.Gökdeniz'in Trabzonspor yönetime, "Avrupa'dan çok iyi bir teklifler geliyor.Bu şans bir daha elime geçmez.Gitmeme izin verin hem ben para kazanayım hemde Trabzonspor'a para kazandırayım.Yaşadığım olayları biliyorsunuz.Benim içinde değişiklik olur.Bu rakamlardan sonra Trabzonspor'da futbol oynamam zor olur”, dediği ileri sürüldü.
        Trabzonspor yönetiminin Gökdeniz'i satmak istediği fakat kamuoyu tepkisinden çekindikleri öğrenildi.
        Trabzonspor başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Gökdeniz'le ilgili olarak kulübe resmi bir teklif gelmediğini söyledi.Baturoğlu “Gökdeniz'e menejerler aracılığıyla teklif gelebilir.Eger bu kulüpler Gökdeniz'e üst düzey rakamlar verip kafasının karıştırırlarsa o zaman bu konuyu konuşuruz.Biz yönetim kurulu olarak Gökdeniz'i satmayı düşünmüyoruz dedi.

Gökdeniz'in Tugay Kerimoğlu ile birlikte Antalya'da tatilde olduğu, yıldız futbolcuyu Avrupa'ya gitme konusunda Tugay'ın etkilediği öğrenlidi.

BUNLARDAN SONRA SEN GÖKDENİZİ ELİNDE BULUNDURSAN NE FAYTDA ELDE EDERSİN Kİİ ENİNDE SONUNDA GELECEGİ YER TRABZONSPORDDUR.. BUNDAN TRABZONSPOR GÖKDENİZ TÜRKİYE KAZANACAKTIR BİZİMDE GÖĞSÜMÜZÜ KABARTACAĞINA İNANIYORUMM
        Sürmeneli Prena

Yorum

• İlk olarak chigannes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ne gökdeniz ne hüseyin bu takımı şampiyon yapmadan allahın kulu gidemez
          Eğer seneyde ziyayla devam edersek demekki jubilerini bizde yapmış olcaklar çünkü bu ziyayla en büyük başarı 2.cilik 3.cülüktür

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TFF sayfasinda Gökdenizin Mukavelesinin 31.05.2009 Yilina kadar sürdügü yaziyor.
            En Son 02.06.2005 Tarihiinde 4 Yillik Mukaveleye Imza atmisdi.

Bence bu Sezon kalsin. Seneye satilabilir cünkü ondan sonraki Sezon Mukavelesi bitecek!
            bizim yönetim talimatları işletse sözleşmesi bir yıl daha uzuyo
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Mehmet Topuz 'üç büyükler'i üzdü
              A.A. 11 Haziran 2007 'Üç büyükler'i peşinden koşturan Mehmet Topuz, Kayserispor ile sözleşmesini 2009 yılına kadar uzattı.

Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, kulüp tesislerinde imza töreninde yaptığı konuşmada, Türk futbol kamuoyunun en çok konuşulan 2 sporcusunun Kayserisporlu olduğunu söyledi.

Kamuoyuna, Kayserispor'un büyük kulüp olduğu, elindeki hiçbir oyuncuyu bırakmayacağı mesajını defalarca verdiklerini ifade eden Hurma, şunları kaydetti:
              "Bu yöndeki söylemlerimize rağmen hem medyamızda hem de adı büyüğe çıkan kulüplerimizde bu iki oyuncumuzla ilgili spekülasyonlar oluşturuldu. Evde çocuklarımız, eşimiz, anne ve babamız bile Mehmet Topuz ile ilgili, 'Verdiniz mi, veriyor musunuz' diye sormaya başlamıştı. Kayserispor büyük kulüptür. Önümüzdeki sezon ilk 4'te olacaktır. Ülkemizin gündeminde olan en önemli oyuncusunu kadrosunda tutmayı becermiştir. Bu oyuncumuzun mukavelesini 31 Mayıs 2009 tarihine kadar uzatmıştır. Büyük kulüp, bir oyuncu ile adı çıktığında o oyuncuyu alır. Biz de dedik ki, 'Hadi alsınlar da görelim'. Alamadılar, Topuz burada."

Mehmet Topuz da Kayserispor'da kaldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, kulüp başkanı Recep Mamur'u babası gibi sevdiğini, diğer tüm yöneticileri de sevdiğini söyledi.

Topuz, “Transfer söylentileri beni hiç etkilemedi. Benim kulübüm de çok büyük. Beni isteyen büyük kulüplerden farkı yok. En büyük cevap da bu olsa gerek. Önümüzdeki sezon bomba gibi bir takım hedefliyoruz. O doğrultuda çalışıp hedeflerimize ulaşacağız” diye konuştu.
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• gökdeniz ve hüseyin giderse gitmesinin iyi olacağını düşünen arkadaşlar, onların avrupaada oynamasından gurur duyacak arkadaşlara sorarım bir 5 sene sonra bu kafa ile ne gurur duyacağımız trabzonsporumuz olacak ne de yurtdışından bir takıma satacak oyuncun kalmayacak
                o zaman ne ile gurur duyacağız?

Yorum

• Uzamaya Gerek Yokk Satin Gİtsİnnnn
                  Sürmeneli Prena

Yorum

• gökdenizinde, fatihinde gitme nedenlerinin para olduğunu düşünmüyorum, boğazlarına kadar mafyaya bulaşmışlar, ikidebir arabaları kurşunlanıyor, bizim bilmediğimiz bir sürü tehditler alıyorlardır, hangi futbolcu böyle bir ortamda durmak ister.o yüzden de önce tekke gitti, ilk fırsattada gökdeniz gidecektir.

Yorum

• Trabzon Da Suan AkÇaabat Arakli DeĞİrmendere Arsİn 2. Lİg Te SÜrmene Ve Ofspor Da 3.lİg Te Oynuyorlar Suan Kadromuzda Da 51 Futbolcu Olduguna GÖree Bu Kadar Futbolcu Varken Bİ DÜzgÜn Takim Kuramiyorsak GÖkdenİz Ne Yapsinnn Sadece GÖkdenİzle Olmuyor Bu İŞler
                      Sürmeneli Prena

Yorum

• Gökdeniz'i Satın Gitsin

(Haber 61.net)

Gökdeniz'i Satın Gitsin

Trabzonspor yönetimi yıldızları satmayacağız diyor.Bu senaryoyu geçen yıldan hatırlıyorum.Fatih Tekke konusunda da aynı demeçleri vermişlerdi.Hatta bu haberleri yazan basın mensuplarını da toplum önüne atmışlardı.

Kimse kimseyi kandırmasın ! Gökdeniz'e Avrupa kulüplerinden teklifler geliyor.Gökdeniz'de bu rakamları görünce dudağı uçukluyor.Gökdeniz'in tavrı açık ve net.Gönderin beni gideyim bu saten sonra Trabzonspor'a faydalı olamam diyor.Bizim yönetimimiz de kamuoyundan korktuğu için gönderemiyor.Şimdi olacağı söyleyeyim sizlere.Avrupa Kulüpleri Gökdeniz'i isteyecek.Trabzonspor yönetimi yine satmayacağız diyecek.Gökdeniz gitmek isteyecek.Trabzonspor yönetimi diretecek.Geçen süre zarfında Gökdeniz yıpranacak.Sonra da Trabzonspor yönetimi, “Gökdeniz gitmek istedi.Eğer beni göndermezseniz Trabzonspor'a faydalı olamam dedi.Gökdeniz beyninin de Trabzonspor'u bitirmiş, biz ne yapalım” deyip Gökdeniz'i satacaklar.

Trabzonspor yönetiminden kimse çıkıp ta gazel okumasın.Geleceği daha şimdiden çok iyi görüyorum.Bana sorarsanız, hemen satın.Bir dakika bile düşünmeyin.Trabzonspor'da oynadığı futboldan çok, yaptığı hatalarla gündeme gelen bir futbolcuyu elinizde tutmanızın bir manası yok.Satın gitsin.

Siz Trabzonspor yönetim olarak becerip futbolcu alamıyorsunuz, bari satmayı becerin. Buyrun Gökdeniz'i de satın.Daha öncede söylediğim gibi kimsenin sizden bir şey beklediği yok.Herkes Aralık ayında yapılacak genel kurulu bekliyor.Bu zaman zarfında elinizden gelini ardınıza koymayın.Nasılsa Trabzonspor'un kapısından bir daha içeri giremeyeceksiniz.
                        atakankadioglu@haber61.net

Yorum

• Trabzon Da Suan AkÇaabat Arakli DeĞİrmendere Arsİn 2. Lİg Te SÜrmene Ve Ofspor Da 3.lİg Te Oynuyorlar Suan Kadromuzda Da 51 Futbolcu Olduguna GÖree Bu Kadar Futbolcu Varken Bİ DÜzgÜn Takim Kuramiyorsak GÖkdenİz Ne Yapsinnn Sadece GÖkdenİzle Olmuyor Bu İŞler
                          Sürmeneli Prena

Yorum

• Bu başlık bu yıl hayal oldu. Geçen yıl en azından, yönetime yakın olan birkaç kişi transfer konusunda, direk isim söylemese bile, tiyo verip bizi heyecanlandırıyordu... Şimdiyse, nerdeeee....

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              (Haber 61.net)

Gökdeniz'i Satın Gitsin

Trabzonspor yönetimi yıldızları satmayacağız diyor.Bu senaryoyu geçen yıldan hatırlıyorum.Fatih Tekke konusunda da aynı demeçleri vermişlerdi.Hatta bu haberleri yazan basın mensuplarını da toplum önüne atmışlardı.

Kimse kimseyi kandırmasın ! Gökdeniz'e Avrupa kulüplerinden teklifler geliyor.Gökdeniz'de bu rakamları görünce dudağı uçukluyor.Gökdeniz'in tavrı açık ve net.Gönderin beni gideyim bu saten sonra Trabzonspor'a faydalı olamam diyor.Bizim yönetimimiz de kamuoyundan korktuğu için gönderemiyor.Şimdi olacağı söyleyeyim sizlere.Avrupa Kulüpleri Gökdeniz'i isteyecek.Trabzonspor yönetimi yine satmayacağız diyecek.Gökdeniz gitmek isteyecek.Trabzonspor yönetimi diretecek.Geçen süre zarfında Gökdeniz yıpranacak.Sonra da Trabzonspor yönetimi, “Gökdeniz gitmek istedi.Eğer beni göndermezseniz Trabzonspor'a faydalı olamam dedi.Gökdeniz beyninin de Trabzonspor'u bitirmiş, biz ne yapalım” deyip Gökdeniz'i satacaklar.

Trabzonspor yönetiminden kimse çıkıp ta gazel okumasın.Geleceği daha şimdiden çok iyi görüyorum.Bana sorarsanız, hemen satın.Bir dakika bile düşünmeyin.Trabzonspor'da oynadığı futboldan çok, yaptığı hatalarla gündeme gelen bir futbolcuyu elinizde tutmanızın bir manası yok.Satın gitsin.

Siz Trabzonspor yönetim olarak becerip futbolcu alamıyorsunuz, bari satmayı becerin. Buyrun Gökdeniz'i de satın.Daha öncede söylediğim gibi kimsenin sizden bir şey beklediği yok.Herkes Aralık ayında yapılacak genel kurulu bekliyor.Bu zaman zarfında elinizden gelini ardınıza koymayın.Nasılsa Trabzonspor'un kapısından bir daha içeri giremeyeceksiniz.
                              atakankadioglu@haber61.net
                              Tövbe tövbe, Gökdeniz'ide satalimda kümede kalmaya oynayalim!!! Böyle sacmaliklarla insani deli ediyorlar

Yorum

• Oh ne alaka Memleket!!

Futbolcu kardeslerimiz isi nede Kolay aliyor!

Bana bir Takim daha fazla Para teklif etti ve artik ben burada oynayamam!!!

Bu nasil is ya?

O zaman Takimlar hic Mukavele yapmasinlar!

Futbolcular her sene daha fazla Para veren Takimda oynasinlar!

Yöneticiler bunun üzerine ne diyor?
                                Akli karismasi normal diyor.

Ben olsam gecerdim Futbolcunun karsisina ve ilk önce Mukavelesini gösterirdim.

Bak Gögdeniz bitis Tarihi olarak ne yaziyor: 31.05.2009.
                                Simdi gecen sene aldigin cezadan bana dogan hakkimi kullaniyor ve 31.05.2010 senesine kadar uzatiyorum.

Ister oynarsin, ister Tribünde oturursun!
                                Bol sans derdim!
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X