Şimdi buraya birşeyler yazacagım yarın gazeteler sayfalarına taşıyacak Trabzonspor Pienarı alıyor diye şimdi yorum yaparken aklıma Ziya Dogan geliyor ve ona uygun degil diyorum cünkü Pienar kısa boylu teknik bir futbolcu yaşı cok genc bu yıl Dortmunda iyi bir sezon gecirmedi 20 mac oynadı golü yok ama orası Bundesliga orada başarılı olan burda olamıyor tam tersi de olabilir altyapısı saglam bir oyuncu 2001 yılından 2006 sezonuna kadar Ajax da oynadı 15 gol attı sene başında Dortmunda geldi ama şu an Dortmund Petrici aldı belki nırakabilir ama zannetmiyorum.......
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-

Şimdi buraya birşeyler yazacagım yarın gazeteler sayfalarına taşıyacak Trabzonspor Pienarı alıyor diye şimdi yorum yaparken aklıma Ziya Dogan geliyor ve ona uygun degil diyorum cünkü Pienar kısa boylu teknik bir futbolcu yaşı cok genc bu yıl Dortmunda iyi bir sezon gecirmedi 20 mac oynadı golü yok ama orası Bundesliga orada başarılı olan burda olamıyor tam tersi de olabilir altyapısı saglam bir oyuncu 2001 yılından 2006 sezonuna kadar Ajax da oynadı 15 gol attı sene başında Dortmunda geldi ama şu an Dortmund Petrici aldı belki nırakabilir ama zannetmiyorum.......2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
-
Fenerbahce Tuncayla yolarını ayırıyor muhtemelen artık degil Carlosu bilmem kimi de alsalar Tuncayın yoklugunu arayacaklardır zor toparlarlar kendilerini bu arada Ali Bilginle anlaştıkları söyleniyor eger bonservis ödemeden Aliyi alırlarsa bu kendilerine atfedilen şerefsiz camia imajına destek verir bu arada basın iyice şaşırdı Shevckenko ve fener ohaaaaaaaaaaaaa
Aynı zamanda Militonun rezil ettigi Carlostan hic bahsedilmiyor medyada
sıra Yattarada....2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
@farabi
Katlıyorum sana.Lopez alınabilir.Barca'da geçen sene sonradan oyuna girdiğinde iyi bir yetenek gibi duruyordu.Alışamadı İspanya'ya sanırım.Güçlü bir adam ve çalım da atabiliyor.Vuruşlarını görmedim vallahi adam şans bulamıyodu ki
Ayrıca resmi maçlarda golü yok demişsin ama şimdi hatırladım.Chelsea'ye yazmıştı bir tane
En son Selman tarafından düzenlendi; 11.06.2007, 20:16.
Yorum
-
pienaari istersek ucuza alabilirz...dortmund petrici aldi onun yedegi olarak federico var simdi oda yeni geldi...pienaar cok zor forma sansi bulur bu sene..fakat ben pienaarin bizde basarili olacagina inanmiyorum bu yil bundesligada maclarini takip ettim cok isteksiz oynuyor..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Ya şu fenerliler Carlos'u getirmek başarıdır diyorlar ya... katar klübünün verdiği paradan falasını ödeyen fenerbahçe. Asıl Carlos büyük iş yaptım diyor. Sheva konusunda aklıma aç tavuk ile buğday ambarı arasındaki ilişki geliyor.İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahce Tuncayla yolarını ayırıyor muhtemelen artık degil Carlosu bilmem kimi de alsalar Tuncayın yoklugunu arayacaklardır zor toparlarlar kendilerini bu arada Ali Bilginle anlaştıkları söyleniyor eger bonservis ödemeden Aliyi alırlarsa bu kendilerine atfedilen şerefsiz camia imajına destek verir bu arada basın iyice şaşırdı Shevckenko ve fener ohaaaaaaaaaaaaa
Aynı zamanda Militonun rezil ettigi Carlostan hic bahsedilmiyor medyada
sıra Yattarada....
Bence Tuncay fenerde kalacak , öyle görüyorum. Alexin gitmesi daha garanti.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 11.06.2007, 20:23.
Yorum
-

Alp Ergin
Altay’ın başarılı ve gelecek vaat eden Ümit Milli oyuncusu Alp Ergin, bu sezon oynadığı futbolla tüm dikkatleri üzerine topladı. İddialı açıklamalarda bulunan Ergin, Eskişehirspor’u yenip takımı Play Off’a taşıyacaklarını ve Süper Lig yolunda da en iddialı takımın Altay olacağını söyledi. Geçen yıl son maçta kaçırdıkları Süper Lig trenini bu sezon kaçırmayacaklarını söyleyen sol kanat oyuncusu Alp, “Geçen yılkinden daha iyi bir takımız. İyi konsantre olup bir de günümüzde olursak, yenemeyeceğimiz takım yok” dedi.
7 yaşından beri siyah beyazlı formayı giydiğini ifade eden genç yıldız, Altay terbiyesiyle büyüdüğünü belirterek, “Altay’da öyle gelenekler ve terbiye var ki, transfer olarak sonradan gelenler bile adeta büyülenmiş gibi bizden biri olup, geleneklere göre hareket ediyor. O yüzden kimse olumsuzluklara rağmen hiçbir şeyi sorun etmeden, kulübün başarısı için çalışıyor” şeklinde konuştu.
Sezon başından bu yana ismini açıklamak istemediği Süper Lig kulüplerinden teklif geldiğini dile getiren genç orta saha oyuncusu, şunları söyledi: “Önce Altay’ın başarısı. Eğer transfer olacaksam her durumda önce kulübüm kazanmalı. Para benim için ikinci planda. Sadece para yüzünden Altay’dan ayrılmam. Üstelik hangi takım olursa olsun. Zaten Altaylılık da bunu gerektirir, aksi düşünülemez…”
Koyu bir Ronaldinho hayranı olan Alp, her Türk futbolcusu gibi Avrupa’da top koşturmak istediğini ve özellikle Nihat Kahveci gibi İspanya La Liga’da herhangi bir takımın formasını giymenin en büyük hayali olduğunu söyledi.
Alp Ergin Kimdir?
Altay’ın altyapısında futbola 7 yaşında başlayan ve daha iki yıl önce profesyonelliğe adım atan 20 yaşındaki genç futbolcu, 2002-2003 sezonundan bu yana U-17, U-18, U-19, U-21 ve Ümit Milli takımlarında tam 34 kez ay yıldızlı formayı giydi. Aynı zamanda Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Bölümü 1. sınıfında eğitimini devam ettiren Alp Ergin, İzmir Mersinli EML’den Bilgisayar teknisyeni diplomasına sahip.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Misafir
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı zamanda Militonun rezil ettigi Carlostan hic bahsedilmiyor medyada
sıra Yattarada....
ondan haberimiz var çok şükür
bi sağ bi sol bi sağ bi sol
Yorum
-
zaten orda başarılı olan bura olamıyor o acıdan başarılı olabilir belki burada mantaliteyi öğrenirİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepienaari istersek ucuza alabilirz...dortmund petrici aldi onun yedegi olarak federico var simdi oda yeni geldi...pienaar cok zor forma sansi bulur bu sene..fakat ben pienaarin bizde basarili olacagina inanmiyorum bu yil bundesligada maclarini takip ettim cok isteksiz oynuyor...
eksiklerini tamamlar bence bu karakterde futbolcularla ziya ugraşmaz ama başkanın danışmanı transferde bayagı ön sırada oldugu icin olabilir böyle sürpriz bir isim...
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Ts kolik ; Maxi lopez şu ana TS gündemine gelen bütün forvetlerden 10 kat daha iyi.İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@farabi
Katlıyorum sana.Lopez alınabilir.Barca'da geçen sene sonradan oyuna girdiğinde iyi bir yetenek gibi duruyordu.Alışamadı İspanya'ya sanırım.Güçlü bir adam ve çalım da atabiliyor.Vuruşlarını görmedim vallahi adam şans bulamıyodu ki
Ayrıca resmi maçlarda golü yok demişsin ama şimdi hatırladım.Chelsea'ye yazmıştı bir tane
Ancak İspnayada tam bir hayal kırıklığı olsada , öyle gidelim getirelim olayı hiç kolay değil.
Uğraş gerektirir , işi bilen yönetici gerektirir. Ama Marcilonhoyu getiren yönetim Lopez'i getirebilir mi ? Bence evet...
Tekrar söylüyorum , Maxi Lopezi alan Trabzon Arjantinden istediği 10 numarayı alır!
Yorum
-
bu konuda haklisin orda basarili olan burda olamiyor bunlarin en iyi örnegi ailton ve marcelinho...vallah bilmem belkide basarili olabilir dedigin gibi...yetenekli oldugu kesin...İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten orda başarılı olan bura olamıyor o acıdan başarılı olabilir belki burada mantaliteyi öğrenir
eksiklerini tamamlar bence bu karakterde futbolcularla ziya ugraşmaz ama başkanın danışmanı transferde bayagı ön sırada oldugu icin olabilir böyle sürpriz bir isim..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Transfer heyecanı
Yeni sezon öncesi kadroyu güçlendirmek isteyen Teknik Direktör Hüsnü Özkara, mevcut kadrodan gidecek olan oyuncuların belirlenmesini bekliyor. Özkara, “Gidenlerin yerine takviye yapılacak” dedi.
Hareket başladı
Sakaryaspor’da yeni dönem için iç ve dış transfer çalışmaları başlıyor. Teknik Direktör Hüsnü Özkara, yönetim kuruluna listeyi verdi. Tecrübeli çalıştırıcı, mevcut kadroya yetenekli oyuncuları kazandırmak istiyor. Teknik Direktör Özkara, “Cem, Selim, Tayfun, Feridun gibi isimler üzerinde duruyoruz. En kısa sürede transferler bitecektir. Sağlıklı bir ortamda çalışmalarımızı yapacağız. Sakaryaspor güçlü bir kadroya sahip olacaktır” dedi.
Bugün başlıyor
Teknik Direktör Hüsnü Özkara ve yönetim kurulu bugün bir araya geliyor. Yeni sezon öncesi yapılması gerekenler masaya yatırılacak. Teknik Direktör Özkara’nın elinde bulunan listede alınması gereken sporcular yer alıyor. Başkan ve yönetim kurulu bu isimlerle görüşmelere başladı. En kısa zamanda bu futbolcuları takıma kazandırılması için çaba sarf ediliyor. Özkara, “Çok daha güçlü bir takım kurulacağına inanıyorum. Başarılı olacağız” dedi.
Hepsini al yetiştir hem Sakarya hem biz kazanalım tabi bu arada Martinezi de alırız ama süper lige cıkacaksanız sonucta
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Maxi nasıl ki Chelsea maçında oyuna sonradan girip 1 gol 1 asist yapıp maçı aldığı gece tavan yapmışsa şu an itibariylede dibe vurmuş bi oyuncu Yetenekleri konusunda şüphe yok fakat son performansı soru işaretleriyle dolu Ha gelir burda yeterli motivasyonla eski günlerine dönerse ciddi bi kazanç olur ama ya dönmezse?
1 yıllık bi anlaşma düşünülebilir
O zamanda Ziyanın çift forvet oynatıp oynatmayacağı sorusu geliyor akla
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum