Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    para var...
    olması lazım eğer bu yönetim bizi KANDIRMIYORSA var...
    her transferden kar yaptıklarını kendileri söylüo bu demektirki para var...
    borçlarda da azalma yokmuşo zamn 10 m avro nerde ???? syn yönetimm...
    para felan yok kulüpte . atay aktuğ giderken borç 0 dı . şimdi kaç trilyon borca girmişi o kadar fatih tekkeden kar yapmamıza rağmen . ortada kötü oyunlar dönüyor ama herkes uyuyor

Yorum

• hee olmayabilir o zaman bunu biliyorsak ve bundan eminsek yuuhhhh artık yani adamlar resmen bizleri ve kulübü soyuyor demektir arkadaşlar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• Eski yönetim borç bırakmamışmı

taka gazetesinde yazı çıkmış

Divan genel kurulunda asbaşkan Haşim Albayrak, Atay Aktuğ döneminden 24 milyon YTL borç devraldıklarını açıkladı. Akabinde Aktuğ’dan cevap: “Yalan: Biz 4.5 milyon YTL borç bıraktık!”
        Önümde 17-18 Aralık 2005 tarihli 38.dönem Faaliyet raporu var! Yani Atay Aktuğ’un yönetimin hazırladığı rapor! Raporun 98’inci sayfasında şöyle bir not: 9.12.2005 konsolide bütçe: Kısa vadeli borçlar: 9 milyon 300 bin YTL, uzun vadeli borçlar: 14 milyon 506 bin YTL. Toplam: Yaklaşık 24 milyon YTL..! Peki Aktuğ, neden “Biz 4.5 milyon YTL borç bıraktık.” Diyor o zaman? “Nakit Akım Tablosu” yapmışlar da ondan! Yani kasaya aylık olarak giren ve çıkan parayı hesaplamışlar...
        Aktuğ yönetimi borsaya girmiş, borçların bir kısmını ödemiş. 750 bin dolara alınan Tolga Seyhan’ı 3 milyon 750 bin dolara satmış ama, 5 milyon 250 bin YTL’lik de “iyileştirme” yapmış!
        Albayrak yönetimi ise 7 milyon 200 bin euroya – ki yaklaşık 14 milyon YTL ediyordu o zaman - Fatih Tekke’yi sattığı halde borcu yine artırmış...
        İhsan Öksüz
        En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 20:58.
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• haşim albayrak kim

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ziya Der ki:
            bize yıldız değil yıldız olacak topçu(amele) lazım.
            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• ahh ahhhh şu ismi duyunca içim gidiooo riquelme gelll bizeeeeeeeee

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                haşim albayrak kim
                Haberin saçmalığı baba.. Sayitoğlu demek istediler. O konuşmuştu divanda..
                En son Erkin tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 21:27.
                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eski yönetim borç bırakmamışmı
                  tv de son konuşmasını izlediğimde geldiğimizde 20 trilyon kadar borç vardı dedi .biz bunu 2 ye ya da 4 e indirdik dedi . şimdi geçen yapılan açıklamada albayrak 20 küsür trilyon borç var diyor .

20 küsür trilyonun yanında eski yönetimin indirdiği borç a ben borç bırakmamış derim . atay aktuğ un tv de yaptığı açıklamasını söyledim .

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ziya Der ki:
                    bize yıldız değil yıldız olacak topçu(amele) lazım.
                    Riqi iyi topçu hem ondan haberi yoktur Ziya'Nın.
                    "Hem yaşlı hem de yıldız adayı" desek yer mi?
                    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

yemez bence

Yorum

• yer yer ama alırsa ön liberoda oynatabilir ahhh bi alsak orda oynamasına da rağzıyım yeter ki şu fenerliler sussun ..

Yorum

ilk önce gelip Trabzonun alt yapısında bi kendini göstermesi lazım. Trabzonda kadroya girmek kolaymı.
                          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• cotanaaaak haklısın baksana kiki bile giremio ...

Yorum

• Hep dert yandığımız transferi erken bitirme konusunda bu yıl sanki ders almış gibiyiz Geçtim 1. 2. kampı sezon başladıktan sonra transfer yapıldğını biliyoruz geçmişten Muhtemelen transferin ilk haftasında alınacak 3 yabancı oyuncu hariç anlaşılan oyunculara imza attırılacak ve bu isimleri iyi ya da kötü mevcut hocanın istemesi de önemli Geriye kalıyor 3 yabancı transferinin en kısa zamanda halledilmesi Bence kaleci yerli olmalı ama öyle görünüyor ki yabancı olacak o zaman Kaleci+ortasaha+forvet İlk kampa kadar yapılmalarını umuyor ve bekliyorum Zor değil
                              En son champions tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 21:30.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X