para var...
olması lazım eğer bu yönetim bizi KANDIRMIYORSA var...
her transferden kar yaptıklarını kendileri söylüo bu demektirki para var...
borçlarda da azalma yokmuşo zamn 10 m avro nerde ???? syn yönetimm...
para felan yok kulüpte . atay aktuğ giderken borç 0 dı . şimdi kaç trilyon borca girmişi o kadar fatih tekkeden kar yapmamıza rağmen . ortada kötü oyunlar dönüyor ama herkes uyuyor
hee olmayabilir o zaman bunu biliyorsak ve bundan eminsek yuuhhhh artık yani adamlar resmen bizleri ve kulübü soyuyor demektir arkadaşlar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Divan genel kurulunda asbaşkan Haşim Albayrak, Atay Aktuğ döneminden 24 milyon YTL borç devraldıklarını açıkladı. Akabinde Aktuğ’dan cevap: “Yalan: Biz 4.5 milyon YTL borç bıraktık!”
Önümde 17-18 Aralık 2005 tarihli 38.dönem Faaliyet raporu var! Yani Atay Aktuğ’un yönetimin hazırladığı rapor! Raporun 98’inci sayfasında şöyle bir not: 9.12.2005 konsolide bütçe: Kısa vadeli borçlar: 9 milyon 300 bin YTL, uzun vadeli borçlar: 14 milyon 506 bin YTL. Toplam: Yaklaşık 24 milyon YTL..! Peki Aktuğ, neden “Biz 4.5 milyon YTL borç bıraktık.” Diyor o zaman? “Nakit Akım Tablosu” yapmışlar da ondan! Yani kasaya aylık olarak giren ve çıkan parayı hesaplamışlar...
Aktuğ yönetimi borsaya girmiş, borçların bir kısmını ödemiş. 750 bin dolara alınan Tolga Seyhan’ı 3 milyon 750 bin dolara satmış ama, 5 milyon 250 bin YTL’lik de “iyileştirme” yapmış!
Albayrak yönetimi ise 7 milyon 200 bin euroya – ki yaklaşık 14 milyon YTL ediyordu o zaman - Fatih Tekke’yi sattığı halde borcu yine artırmış...
İhsan Öksüz
En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 20:58.
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
tv de son konuşmasını izlediğimde geldiğimizde 20 trilyon kadar borç vardı dedi .biz bunu 2 ye ya da 4 e indirdik dedi . şimdi geçen yapılan açıklamada albayrak 20 küsür trilyon borç var diyor .
20 küsür trilyonun yanında eski yönetimin indirdiği borç a ben borç bırakmamış derim . atay aktuğ un tv de yaptığı açıklamasını söyledim .
Hep dert yandığımız transferi erken bitirme konusunda bu yıl sanki ders almış gibiyiz Geçtim 1. 2. kampı sezon başladıktan sonra transfer yapıldğını biliyoruz geçmişten Muhtemelen transferin ilk haftasında alınacak 3 yabancı oyuncu hariç anlaşılan oyunculara imza attırılacak ve bu isimleri iyi ya da kötü mevcut hocanın istemesi de önemli Geriye kalıyor 3 yabancı transferinin en kısa zamanda halledilmesi Bence kaleci yerli olmalı ama öyle görünüyor ki yabancı olacak o zaman Kaleci+ortasaha+forvet İlk kampa kadar yapılmalarını umuyor ve bekliyorum Zor değil
En son champions tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 21:30.
Yorum