Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alınganlığa gerek yok yahu.. kimseyi dışarıda bırakmıyoruz..

sekizyüzü aşkın mesaj yazmışız foruma.. az biraz çizgi dışına çıkmakta beis görmedik..
    -başkanım basın saçmaladı diyor demeçleriniz için..
    -hayda.. onlar ne yapıyorlarmış? vatan mı kurtarıyorlarmış? lemiye söyle aleyhlerinde bir yazı döktürsün.. olmadı erguna roportaj sozu ver.. hemen bassın kalayı.. basını kullanmak lazım!

Yorum

• hakikaten yahu.. herşeyi keyfine göre yazmanın bir yeri var mı?
      varsa öyle bir başlık ben direk oraya gidiyorum..
      kimse uyarmasın ama konu başlığına uygun yaz diye.. nerede bu başlık?
      travel haydi orada sanattan siyasetten konuşalım.. buraya gelip transferi öğreniriz nasılsa..
      çok ciddiyim.. başlığı işgal etmeyelim ve havadan sudan da konuşabileceiğimiz başlığa gidelim..
      travel bekliyorum başlığı!

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        abi takım göz göre göre eriyo ve böyle ciddi bi topiçte gırgır yapıyoruz çok yanlış!! oyun oynamak isteyen serbest kürsüye geçiş yapabilir..
        işte benim üzüntümde bu, hala 2 transfer yaparsak şampiyon olabilineceğini sanıyorsun, sabahtan beri ne yazıyoruz arkadaş, çatı akıyor çatı.neyapalım, ALLAH Trabzonumun yolunu açık etsin
        En son DURAS tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 16:46. Sebep: düzeltme

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hakikaten yahu.. herşeyi keyfine göre yazmanın bir yeri var mı?
          travel haydi orada sanattan siyasetten konuşalım.. buraya gelip transferi öğreniriz nasılsa..
          çok ciddiyim.. başlığı işgal etmeyelim ve havadan sudan da konuşabileceiğimiz başlığa gidelim..
          Abi tebrik ederim yahu bende Faruk Kanca olmak istiyorum ama beni de Brezilyaya gönder abi acayip futbol bilgim var ha
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• yau burası transfer başlığı baya uzattınız ama...
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• ROTA ARJANTİN!

Trabzonspor’da Erciyessporlu Jabi, Fenerbahçe’den Serkan Balcı, Samsunspor’dan Adnan Güngör gibi isimlerin transferinden sonra bir stoper, bir kaleci, bir orta saha ve bir de forvet alınmasının gündemde olduğu kaydedildi. Martinez, Rüştü, Hasagiç gibi isimlerle ilgilenen ama yurt dışından da Polonyalı Dudek, Hırvat Pletikosa başta olmak üzere önemli isimleri gündemine alan Trabzonspor’da stoper sorununun da yine ülke içinden çözülmesine kesin gözüyle bakılıyor. Böyle bir aşamada özellikle orta saha ve forvet için ‘acelemiz yok’ diyen Teknik Direktör Ziya Doğan, bir temsilcisini Arjantin’e giderdi. Bu ülkede özellikle orta alan ve forvet için oyuncu bakacak olan Doğan’ın temsilcisi nihai kararın verilmesine katkı yapacak.

Lavenzi-Osvaldo Gündemde
              Bordo-Mavili takımın teknik direktörü Doğan’a daha önce izlenip, ‘mükemmel futbolcu’ diye raporunu verdiği San Lorenzo takımının orta saha oyuncusu Ezequiel İvan Lavezzi’yi bir kez daha izletecek. İndependiende’de forma giyen yine oyun kurucu Miranda Osvaldo’nun yakın takibe alınacağı vurgulandı. Ziya Doğan’ın ismini sır gibi sakladığı temsilcisinin, Arjantin’de yarın akşam oynanacak olan İndependiente-Oulimes ve San Lorenzo-Arsenal S takımları arasındaki karşılaşmaları izleyeceği de dile getirildi. Bu oyuncularla ilgili olarak da kesin kararını verecek. Tecrübeli teknik direktörün ya Lavezzi ile Osvaldo’nun şartlarının uygun olması halinde alınmalarını isteyecek, aksi takdirde diğer alternatif isimlere yönelecek.

Avrupalılar Beklemede
              Trabzonspor Teknik Direktör Ziya Doğan’ın özellikle Polonya, İsveç ve Slovenya’dan izlenip beğendiği futbolcular ise beklemeye alındılar. Polonya’da Wisla Krakow’da oynayan orta saha oyuncusu Piotr Brozek ile ikiz kardeşi forveti Pavel Brozek’e, ‘Bir süre daha bekleyin’ mesajı iletildi. Legia Warşova’nın orta saha oyuncusu Sobolowski’ye de aynı mesaj iletildi. Slovenya milli takımında forma giyen ve orta sahada oyun kurucu olarak görev yapan ve Rusya’nın FK Khimki takımında oynayan Nastja Ceh’in de beğenildiği ileri sürüldü. Ayrıca İsveçli orta saha oyuncusu Tobias Linderoth’un da listedeki yerlerini koruduğu vurgulandı. Bu isimlere ek olarak yine İveçli Jesper Gronkjaer’i de listesine aldığı da dile getirildi.

Ve arkadaşlar bordomavi.net in özetini Günebakış gazetesi yapmış hayırlısı bakalım........

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yau burası transfer başlığı baya uzattınız ama...
                Transfer var da biz mi konuşmadık daha Eylüle cok varmış duymadınmı........

Yorum

• Arkadaşlar rahatsız oldu herhalde.. Stichus ortaya bi isim at da başlığın ne olduğunu hatırlayalım dimi ama

Avrupalılar bekmedeymiş Hadi canım sende!
                  En son champions tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 16:56.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hakikaten yahu.. herşeyi keyfine göre yazmanın bir yeri var mı?
                    Üstad dur nereye. Herşey yeni başladı. Bizi bu keyiften mahrum bırakmayın. Foruma nasıl bir enerji verdiğinizin farkında değil misiniz?

Bu arada şöhretler turnuvasında Tolunay, Abdullah, Ogün, Orhan döktürmüş, Mahir de kalede iyiydi transfer listesine ekleyelim derim.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• al sana başlığa cuk oturan bomba gibi kolaj transfer haberi..
                      en önemli sıkıntısı da yalnızca ülke isimlerinin doğru olması..
                      kullanıcı adı ve parolası olsa demek ki muhabir arkadaş foruma eklemek suretiyle kendi haberine de yeni transferler yazabilecekmiş..
                      en beğendiğim bölüm de ikiz kardeşlere bir süre daha bekleyin dediğimiz bölüm..

-efendim.. ikizler geldi.. alayım mı içeriye..
                      -beklesinler, çay söyle.. beklesinler..

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Transfer var da biz mi konuşmadık daha Eylüle cok varmış duymadınmı........

tmm o zman arkadaşım eylüle kadar serbest kürsüde takılın,biraz zamn geçirin oralarda..
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• ‘Bombalar patlayacak’

“Temas halinde olduğumuz önemli isimler var. Hiç kimse merak etmesin, Galatasaray ismine ve büyüklüğüne layık oyuncuları alacak ve takımımız yeni hocamızla önümüzdeki sezon yine taraftarımızı memnun edecek coşkulu bir futbol oynayacaktır. Futbolda rekabet artık sadece sahada değil, ürün satışından stat gelirlerine, reklamdan marka tanıtımına kadar her alanda var. Bu nedenle yıldız transferlerinin önemi büyüktür.

internethaber.

acaba bizim ziya hangi yıldızları alacak futbol sadece sahada oynanmıyor yazının şu bölümü çok dikkatimi çekti. lütfen yönetim ve ziya da bunları okusun. bu kafayla 25 değil 2500 sene daha şampiyon olamayız.
                          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• transfer olmadı diye boş boş yazıp burayı meşgul etmek mi gerek...ne bilim oyuncu önerin , yeni haberler yazın , kim gitsin kim kalsın dıye fikirlerinizi yazın...şimdiye kadar ne yaptıysak onu yapın
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Evet arkadaşlar, transfer konuşuyoruz, stichus transferdeki karmaşadan, transferde dönen dolaplardan, bense taraftarın yıldız transferindeki hayal kırıklığından arkasından gelen kaostan kendi üsluplarımızca bahsettik. Bundan sonra ithamlarınızı isim belirterek yapın rica ediyorum. Böylece ne denildiğini anlatma fırsatımız veya ithamlara karşılık verme şansımız olur. Kimse saçmalamıyor burda
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ersun Yanal İstİfa EtmİŞŞŞŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X