Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dünyanın en kolay şeyi muhalefet etmektir..
    en kolay aday olunan yer de başkanlıktır.. ikinci başkanlığa yönetime aday olunmaz mesela, başkanlığa aday olunur..
    eski ikinci başkan kongreyi -kendisi hiç bir şey yapmadığı için olsa gerek- çok kolay kazandığını sanıyor.. yine aynısını yaparız bu defa ben başkan olurum diye düşünüyor..
    bu arada aday olan diğer arkadaşlar da adaylıktan filancı lehine çekilmek için aday olmuşlardır.. bakın su çok güzel, haydi atlasana taktiğidir bu..
    siyasetin ne denli etkili olduğuna değinmeyeceğim zira siyasi tercihlerim forumda ceza almama sebep oluyor, yahut o tercihleri dile getirmem diyelim
    bu başkan trabzonspor için şanstır..
    berbat bir ekip ve berbat bir hoca tecrübesine rağmen ayakta kalabilmiştir..
    şimdi bize bir kaleci alır, bir on numara bulur, bir de forvet getirirse..
    aralık ayında başarılı bir takımı bırakıp gitmesi için var gücümle çalışacağım..

Yorum

• @stichus

aralık ayında başarılı bir takımı bırakıp gitmesi için var gücümle çalışacağım..

işte işin ince nokta burası ...cek cak yani alırsa yaparsa alacak yapacak olursa ..........

kaleci zaten alacaklar sanırım 10 numara da ya da gene bir hamal alırlar .. eh fatih tekke yi gidip kiralık alırlarsa ..................veya başka forvet herneyse ...........

Dostum şunu anlamadım aralık ayında başarılı olan bir takımı hangi hoca bırakır hele hele bu ruh hastası hiç bırakır mı ? kapı da yatar kapıda ...

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet güzel kardeşim, Kaç yaşlarındasın bilemiyorum ama olay senin söylediğin gibi olmadı. Lange Trabzonspor'a ille de "pivot santrofor isterim" diyen Giray Bulak tarafından MAY'a aldırıldı ve hatta kendisine ödenen paralarla beraber tam 16 MİLYON DOÇE MARK (alamancı gibi söledim ) para ödenerek alındı ve hafızam beni yanıltmıyorsa 1 aylık ödeme gecikmesini bahane ederek Bruge'a kaçtı. Ve eminim ona yapılan sözleşme Nuri Alabayrak tarafından yapılsaydı ASARLARDI. Mukavele değil resmen SEVR antlaşması gibi birşey ve anlaşmazlık halinde NORVEÇ mahkemeleri yetkili idi. Davamız yıllarca sürdü ve hiçbir şey elde edemedik.

16 milyon mark da yaklaşık 15 milyon YTL yapıyor, Yani 15 Trilyon türk lirası.

Bilginize iliginize sunulur.
        Usta ozamanlar makın değeri 1 milyon değildi ama ayrıca bu adam trabzona gelemeden önce 3 sezonda 90 gol atmıştı.. Olmadı ayak uyduramadı yönetimin yaptığı anlaşma hükümlerinden yararlandı ve gitti.. Geçenlerde ağaoğlu anlatıyo gitmeden önce clup brugge bize 2 milyon mark önermiş bizim yönetixcilerde olur mu ööle şey tonca para verdik 2 milyon marka ayakkabısını alamazsınız falan filan.. Sonra adamların yöneticileri bakın bizede aynısı oldu biz bu futbolcuyla sözleşme imzalarız beş kuruşta alamazsınız bizden ama bize yapılanı biz size yapmak istemiyoruz ve bonservis bedeli ödemek istiyoruz demiş Bizimkiler kabul etmeyince o 2 milyon marktanda olmuşuz
        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• aslinda avusturyanin 10 numarasi Andreas Ivanschitz fena adam degil cok genc vede cokta yetenekli..

15.10.1983 dogumlu

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

dünyanın en kolay şeyi muhalefet etmektir..
            en kolay aday olunan yer de başkanlıktır.. ikinci başkanlığa yönetime aday olunmaz mesela, başkanlığa aday olunur..
            eski ikinci başkan kongreyi -kendisi hiç bir şey yapmadığı için olsa gerek- çok kolay kazandığını sanıyor.. yine aynısını yaparız bu defa ben başkan olurum diye düşünüyor..
            bu arada aday olan diğer arkadaşlar da adaylıktan filancı lehine çekilmek için aday olmuşlardır.. bakın su çok güzel, haydi atlasana taktiğidir bu..
            siyasetin ne denli etkili olduğuna değinmeyeceğim zira siyasi tercihlerim forumda ceza almama sebep oluyor, yahut o tercihleri dile getirmem diyelim
            gerçekten bir gücün varsa ;

1 bizi şu "kader"imizle başbaşa brakma...
            2 bir kaleci bir forvet bir 10 numara mümkünse birde sol tarafa oyuncu almaya ikna et ZATI ŞAHANELERİNİ ....

kader: ziya doğanla çalışmak zorunda oluşumuzun başkanca açıklaması ...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              aslinda avusturyanin 10 numarasi Andreas Ivanschitz fena adam degil cok genc vede cokta yetenekli..

15.10.1983 dogumlu

http://www.youtube.com/results?searc...&search=Search
              Aman diyim. Şimdi biri bunu yarın alır, peşinden de ağıt yakılmaya başlanır. Gittiii gitttiii üüüüü diye.
              En son Kadir Aydın tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 00:31.

Yorum

• az kalsın unutuyordum ..bi arkadaşım şöyle dua ederdi "ya rabbi fakirlikle sınadın gördünki beceremiyorum sana layık bir kul olamıyorum ,zenginlik daha kolay birde onu denesen.."
                sayın başkan anlaşıldıki zoru beceremiyor ...en iyisi kolay olan muhalefeti denesin.......
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burası yeri değil ama konusu gelmişken söyleyim.

Trabzonspor olarak sürekli başarısız olanı yolluyoruz. Atay Aktuğ yönetimi bir sene daha kalsaydı belki transfer döneminde yaptıkları hataları yapmayacaklardı. Çünkü artık tecrübe kazanmışlardı. Ancak tam ne yapmaları gerektiğini öğrendikleri anda yolladık. Aynı şey şimdi bu yönetim için de geçerli. Şu anda gördüğüm kadarıyla geçen sene yaptıkları hataları yapmıyorlar. Transferi hoca yapıyor, daha transfer dönemi açılmamasına rağmen yapılmış 3 tane transfer var ve görünen kadarıyla kampa yetişecek tüm transferler. Birazcık sabır, birazcık destek lütfen..

@marcelinhos100

Aynı şeyleri düşünüyoruz
                  Ozaman atay aktuğun değil özkan sümerin başkan olması gerekirdi.. Çünkü gökdeniz onun döneminde parladı.. Fatih tekke onun dönemnde alındı.. yattara ve aurelloda oonun döneminde geldi.. Bence atay aktuğ özkan sümerin doğrularıyla iyi iş yaptı.. Yoksa o yönetimdende bişi çıkmazdı..

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ozaman atay aktuğun değil özkan sümerin başkan olması gerekirdi.. Çünkü gökdeniz onun döneminde parladı.. Fatih tekke onun dönemnde alındı.. yattara ve aurelloda oonun döneminde geldi.. Bence atay aktuğ özkan sümerin doğrularıyla iyi iş yaptı.. Yoksa o yönetimdende bişi çıkmazdı..
                    70% katiliyorum...tolga ve symekde Atay Aktug döneminde alindi.Zurnayida alsalardi Sampiyon olurduk zaten o sezon.

Yorum

dünyanın en kolay şeyi muhalefet etmektir..
                      Aslında dünyanın en zor işidir muhalefet etmek Bütün dengeleri elinde tutarak muhalefet etmezsen sonuç hüsran olur..

Yorum

Stichus, samimi olarak cevaplarsan sevinirim;
                        Trabzonspor sevgin ile Başkan'a olan sevgin arasında tercih yapmak zorunda kaldığın zamanlar oluyor mu?
                        Ekibin berbat, hocanın berbat olması Başkan'ın şanssızlığı mı, Trabzonspor'un şanssızlığı mı?
                        Bir kaleci, bir on numara, bir de forvet ihtiyacımız, Başkan, Trabzonspor'a başkan olduğunda da var mıydı?
                        Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                        Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• hamsi,
                          yazdıklarımı kafana göre yorumlaman beni rahatsız etmiyor, bilmeni istedim..
                          kader, alışveriş keyfi vs. bunları yorulana kadar kullanabilirsin..
                          sana yaranmak gibi bir derdim olmadığından ve belki de kendimi ispat gibi bir endişe taşımadığımdan olacak, maddelerinle ilgilenmiyorum..
                          coolank,
                          ayrılmasını isteyeceğim kişi hoca değil başkan olacaktır.. cektir caktır dedikodularından bir an için sıyrılıp alıntıladığın mesajı dikkatli okusan bunu rahatlıkla görebilirdin..

forum kullanıcılarına şunu söyleyebilirim sanıyorum: ziya doğanla çalışan bu başkandır.. elli oyuncudan bir takım çıkaramayan bu başkandır.. yedi maç kanserden vereme tur düzenleyen bu başkandır.. yönetimini doğru dürüst belirlemeyen hatta hiç belirlemeyen bu başkandır..
                          ama ben de buralardaydım, haydi konuşalım: marcelinho gibi musampa gibi isimleri normal kılan, takımın başına hector cuperler santiniler van gaaller gelsin diye taraftarı ayağa kaldıran da bu başkandır..
                          çıta yukarıdadır..
                          başkan van gaali getiremez ama bundan sonraki başkan da bizi daha geriye götüremez..
                          herşeyden önce şunu bilmek lazım, böylesine alengirli işlerin döndüğü bir camiada cidden gurur duyulacak kadar yüksek ahlaklı bir başkanımız var!
                          bir kaleci.. (e zaten alınacak)
                          bir on numara..(alır gelirler bir tahtayı)
                          bir kral forvet.. (tekke gelir işte tamam)

e o zaman başarısız ama yüksek ahlaklı bir başkan kalıyor elimizde ki kimse ahlak konusunda diğerinden geri kalmayacağına göre başkan yine başarısız demektir..
                          beş dakikada değişti yine işler

Yorum

• @HAMSİ

2 bir kaleci bir forvet bir 10 numara mümkünse birde sol tarafa oyuncu almaya ikna et ZATI ŞAHANELERİNİ ....

Arkadaş sen ne yaptın yahu )))kaleci forvet 10 numara sol taraf ......oooooooooooooooooooo sen olmazı istiyorsun bunların ikisine razı ol bence

Yorum

• bazıları karikatür de istemiyo geceyarısı bildiriside ...karar verin demokratmısınız değilmisiniz ...yoksa sizde abileriniz gibi başkalarına faşistçe davranıp kendinize demokratça davranılmasını bekleyenlerdenmi?

Yorum

• @ stichus

coolank,
                                ayrılmasını isteyeceğim kişi hoca değil başkan olacaktır.. cektir caktır dedikodularından bir an için sıyrılıp alıntıladığın mesajı dikkatli okusan bunu rahatlıkla görebilirdin..

açıkcası başkan oldugunu anlamıştım ama sanırım yanlış anladım diye düşündüm çünkü sizin başkana muhalefet etmeyeceginizi düşünmüştüm ... bu konuda şahsınız beni şaşırtı ters köşe oldum bence başkana muhalefet etmek tabii ki sizin bileceginiz iş ama tercih yapmak gerekirse muhalefet gücünüzü ruh hastasından yana kullanmanızı isterdim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X