kardeş bize on numara lazım demy de zeeuw ön libero ama ziya duymasın kesin alır...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
birincisi bu söylem başta 1-2 idi.. sonra 3-4 oldu..İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-4 oyuncu alınması söylemine hepimiz karşı cıkmadıkmı serkan ve Adnan orta sahaya alınmışken Hüseyine teklif varsa satılmasının hiçbir mahsuru yok bana göre tabi iyi para verirlerse ............
şimdi daha fazla olması düşünülüyor.
bu, hocanın da yönetimin de durmadan "masal anlattıkları" nın ispatıdır.
hüseyin satılır, milan da satılır, gökdeniz de..
ben hüseyini çok beğenen bir adam değilim.
ama 40 kere tekrarladık.
takımda ağırlığı olan adamı satmaya karar veren onu sattığı bölgeye "sağlam" adam almadılır.
sabahtan beri söyediğin adamı orta sahaya katabilirler mi??
katamazlar.
gökdenizi milanı hüseyini satmaktan bahset,
ondan sonra da "omurgayı koruyup belli yerlere nokta transferler yapacağım" diye hikâye anlat.
röpörtajı verirken kendini dinleyenleri aptal yerine koymaktan başka birşey değil bu.
Yorum
-
İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam yaklasik 4 haftadan beri yedek bayernde....kaliteli felanda degil...ceyhunla hic bir farki yok hatta ceyhun daha üstün ondan...insuayi tercih ederim daha iyi..almanya,italya,ispanya,ingiltere bu tip liglerden 10 numara almamiz imkansiz..yedeklerininde ceyhundan hicbir farki yok.
adam almanyaya geldiginde ne almancasi vardi ne ingilizcesi bu yönden büyük sikinti cekti...tamamen magathin istegiyle alinmis bir oyuncu...4 haftadan beri yedek oturdugunu nerden cikardin bilmiyorum ama adam tam son 4-5 hafta ilk onbirde oynadi...2004te asayada yilin futbolcusu secildi...adama asyanin maradonasi diyorlar...türkiye liginde oynar bu adam hatta ligi sallar...alman liginde ve bayern münihte oynamak kolay degil...bunun yaninda dedigim gibi dil sorunu yasamak ve basarili olmak cok zor...biliyorsunuz bayern münih adam alip cürütmeyi seven bir takim...cok fazla sansta vermediler adama...trabzonda bu adam oynar...."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
huseyın,gokdenız,step mutlaka kalmalı..(baskan sız yıldız alacam dıye geldınız o koltuga satmak ıcın degıl!)
mladen super topcu,ama almamız ımkansız,alırsak takımı costurur..Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemladen petric hakkaten müthiş bi futbolcu tipik bi 10 numara degil toplara iyi vurmasının dışında cok süratli bi oyuncu ayrıca bu adamı bize bırakmazlar
onu bırakmazlar bunu bırakmazlar kimi alacaz biz...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
ezik, başı eğik olmaya alıştırma...
onu biz alamayız, bunu bize bırakmazlar.
ronaldinho yu gündeme getirmediler.
fiyatı 3-4m olan bi adamdan bahsettiler...
bu da bize fazla ise kimse bana büyüklükten falan bahsetmesin.
ne büyüklük kalmış ne birşey demek ki..
alınmadı diye demiyorum bunu..
alınması söz konusu iken artık taraftar bile onu biz alamayız durumuna geldi ise 3-4m luk adam için bu iş çoktan sona ermiş demektir.
yönetim kendi gibi bizi de küçülttü demek ki.
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenecati ateşş

hayırrrrr hayırrr hayııırrrrr
Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
hüseyin ve step satılabilir elimizde fazlasıyla alternatifleri var ama onlar satıldıktan sonra direk oynayacak futbolcu almazsanız hemen terk edin koltuğu çünkü onların ikisi de iyi para eder
hüseyin in yerinde ayman-serkan-ferhat-hasan
stepin yerinde çağdaş-risp-erdinç-tayfun-sancak-ferhat değerlendirilebilir
ama elimizde sol bek ve sol açık yok
sol bek cello-murat
sol açık musampa-djokaj
eğer bu satılacak futbolcuların yerine direk oynayabilecek bir sol bek bir sol açık ve bir oyun kurucu alacaksak satın gitsin....UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum