Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
çeşke ali güzeldal da olsaydıİlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Çin ordusu gibi
06 Haziran 2007 Çarşamba 12:41
UEFA Intertoto Kupası'nda mücadele edecek olması nedeniyle 2 ayrı grup ile hazırlıklarını gerçekleştirmeyi planlayan Trabzonspor'un kadrosunda, 48 futbolcu bulunuyor. Yeni transferlerle bu sayı 51'e ulaşacak.
Hazırlıklar için 20 Haziran'da toplanacak bordo-mavili takımın ilk grubu için 23 genç oyuncu sağlık kontrolünden geçti. Geçen sezon başka takımlarda kiralık olarak oynayan oyuncuların ağırlıkta bulunduğu bu gruptan, büyük olasılıkla İntertoto Kupası'nda mücadele edecek takım oluşturulacak. Trabzonspor'un geçen sezonki A Takım kadrosunda da 23 oyuncu bulunuyor.
Başka takımlarda kiralık oynayan Tomas Jun ve Ardijan Djokaj'ın dönecek olması ve prensipte anlaşılan Adnan, Serkan ve Jabi'nin de sayılması halinde kadro 51 kişiyi buluyor. Teknik direktör Ziya Doğan'ın sezon öncesi mevcut sporcular içerisinden kamp kadrolarını oluşturacağı öğrenildi.
Trabzonspor'un kadrosundaki isimler şöyle: 1-Ahmet Şahin, 2-Arda Demirel, 3-Ayman Abdelaziz, 4-Barış Memiş, 5-Burak Keskin, 6-Celaleddin Koçak, 7-Cem Demir, 8-Ceyhun Eriş, 9-Çağdaş Atan, 10-Çağdaş Topal, 11-Emrah Kol, 12-Enis Kahraman, 13-Erdinç Yavuz, 14-Ergin Keleş, 15-Ersen Martin 15-Ersen Martin, 16-Eyüp Kadri Ataoğlu, 17-Ferhat Çökmüş, 18-Feridun Sungur, 19-Gökdeniz Karadeniz, 20-Gökhan Çelebi, 21-Hasan Üçüncü, 22-Hasan Yaranlı, 23-Hüseyin Çimşir, 24-İbrahima Yattara, 25-Jefferson Galvao, 26-Kadir Keleş, 27-Kiki Musampa, 28-Fredrik Risp, 29-Milan Stepanov, 30-Musa Büyük, 31-Mustafa Keçeli, 32-Mustafa Beşir, 33-Ömer Rıza, 34-Sefa Türkmen, 35-Tayfun Cora, 36-Tolga Zengin, 37-Ufuk Bayraktar, 38-Ufukhan Bayraktar, 39-Umut Bulut, 40-Yavuz Odabaşı, 41-Yunus Emre Haliloğlu, 42-Yusuf Kurtuluş, 43-Zeki Ayvaz, 44-Emre Aygün, 45-Selim Akbulut, 46-Can Parlayan, 47-Tomas Jun, 48-Ardijan Djokaj
internethaber.
ziyaya mail göndereyimde yazda geldi paralarını çıkarmaları için buraya doğru Fındığa göndersin.
3 ünü 5 ini toplasan bir topçu etmez kuru kalabalık resmen takımı batırdılar.
Yorum
-
orduya bak bee, hepsini aynı anda oynatsak ilk dörde zor girerizİlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Çin ordusu gibi
06 Haziran 2007 Çarşamba 12:41
UEFA Intertoto Kupası'nda mücadele edecek olması nedeniyle 2 ayrı grup ile hazırlıklarını gerçekleştirmeyi planlayan Trabzonspor'un kadrosunda, 48 futbolcu bulunuyor. Yeni transferlerle bu sayı 51'e ulaşacak.
Hazırlıklar için 20 Haziran'da toplanacak bordo-mavili takımın ilk grubu için 23 genç oyuncu sağlık kontrolünden geçti. Geçen sezon başka takımlarda kiralık olarak oynayan oyuncuların ağırlıkta bulunduğu bu gruptan, büyük olasılıkla İntertoto Kupası'nda mücadele edecek takım oluşturulacak. Trabzonspor'un geçen sezonki A Takım kadrosunda da 23 oyuncu bulunuyor.
Başka takımlarda kiralık oynayan Tomas Jun ve Ardijan Djokaj'ın dönecek olması ve prensipte anlaşılan Adnan, Serkan ve Jabi'nin de sayılması halinde kadro 51 kişiyi buluyor. Teknik direktör Ziya Doğan'ın sezon öncesi mevcut sporcular içerisinden kamp kadrolarını oluşturacağı öğrenildi.
Trabzonspor'un kadrosundaki isimler şöyle: 1-Ahmet Şahin, 2-Arda Demirel, 3-Ayman Abdelaziz, 4-Barış Memiş, 5-Burak Keskin, 6-Celaleddin Koçak, 7-Cem Demir, 8-Ceyhun Eriş, 9-Çağdaş Atan, 10-Çağdaş Topal, 11-Emrah Kol, 12-Enis Kahraman, 13-Erdinç Yavuz, 14-Ergin Keleş, 15-Ersen Martin 15-Ersen Martin, 16-Eyüp Kadri Ataoğlu, 17-Ferhat Çökmüş, 18-Feridun Sungur, 19-Gökdeniz Karadeniz, 20-Gökhan Çelebi, 21-Hasan Üçüncü, 22-Hasan Yaranlı, 23-Hüseyin Çimşir, 24-İbrahima Yattara, 25-Jefferson Galvao, 26-Kadir Keleş, 27-Kiki Musampa, 28-Fredrik Risp, 29-Milan Stepanov, 30-Musa Büyük, 31-Mustafa Keçeli, 32-Mustafa Beşir, 33-Ömer Rıza, 34-Sefa Türkmen, 35-Tayfun Cora, 36-Tolga Zengin, 37-Ufuk Bayraktar, 38-Ufukhan Bayraktar, 39-Umut Bulut, 40-Yavuz Odabaşı, 41-Yunus Emre Haliloğlu, 42-Yusuf Kurtuluş, 43-Zeki Ayvaz, 44-Emre Aygün, 45-Selim Akbulut, 46-Can Parlayan, 47-Tomas Jun, 48-Ardijan Djokaj
internethaber.
ziyaya mail göndereyimde yazda geldi paralarını çıkarmaları için buraya doğru Fındığa göndersin.
3 ünü 5 ini toplasan bir topçu etmez kuru kalabalık resmen takımı batırdılar.
Yorum
-
Görecez işte 11 Haziran da .. Bi ateş gelecek ama bakalım hadi hayırlısıİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe sovu?
Anadolu Atesimi gelecekmis
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegelecek de hep geri geri gelio..
biraz da ileri gitse..........
Vallahi Horonuda iyi oynuyorlar bee
Söyle gelselerde oynasalar!
Bizimkilerde zaten is yok
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
adherent_1
Arkadaşlar; dün akşam izlediğim bir spor haberinde Gaziantepspor'un kalecisi Hasagiç'i transfer ettiğimiz söylendi. Yabancı kontenjanıyla ilgili bir sorun yaşanmazsa Hasagiç imzayı atacakmış.
Eğer bu transfer gerçekleşirse bana göre şu anki yönetimin en olumlu transfer hareketi olacak. Takımımız için hayırlısı olsun diyorum...
Yorum
-
İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörecez işte 11 Haziran da .. Bi ateş gelecek ama bakalım hadi hayırlısı
Bu Ates Necati Ates olmasin

Yoksa sinirlenip Kulüb Binasini yakmayimi düsünüyorsun
Korkdum senden
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Kaleci Martinez ile ilgili en iyi transfer teklifinin yurt dışından geldiğini ifade eden Hacıeyüpoğlu, Martinez ile 2 yıllık sözleşmeleri bulunduğunu hatırlattı. Martinez'i Lig A'da oynatmayı düşündüklerini kaydeden Hacıeyüpoğlu, şöyle konuştu: ''Süper Lig'e çıktığımızda Martinez ayarında kaleci arayacağımıza, onu göndermeyiz. Şu an için kayda değer bir teklif yok. Bizim beklentimize yaklaşmayan teklifleri ciddiye almayı düşünmüyoruz. Şu anda ciddi anlamda sadece yurt dışından bir teklif var. Yurt dışından gelen teklife yüzde 70-80 oranında mutabık kaldık. Ancak ilk önceliğimiz oynatmak.''
Şu Sakaryanın başkanı da amma sıktı ya
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak adherent_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar; dün akşam izlediğim bir spor haberinde Gaziantepspor'un kalecisi Hasagiç'i transfer ettiğimiz söylendi. Yabancı kontenjanıyla ilgili bir sorun yaşanmazsa Hasagiç imzayı atacakmış.
Eğer bu transfer gerçekleşirse bana göre şu anki yönetimin en olumlu transfer hareketi olacak. Takımımız için hayırlısı olsun diyorum...

Ne Kontenjani?
Hasagic Türk Vatandasi oluyor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum