İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
tabiki haketmiyor...İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takıma hem adnanı hem serkanı hem jabi yi almak tayfunu ve ufukhanı hiçe saymak demektir. bu değerleimizi niye bu kadar sıfır görüyoruz. bu takımın yedek oyuncuları olmayı bile haketmiyor mu bu 2 gencimiz!!!!
olmaz öyle şey! onlar trabzonlu ve trabzonsporlu
Yorum
-
fakat bu 3 yeni transfer sağ kanatı bu sene kapatırlar. kayseride savunmanın her yerinde oynayabilen tayfun ve gelecekte mükemmel bi sağ kanat olabilecek ufukhan değil ilk 11, takımdan 3 tane 11 kursan gene giremeyecek.İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabiki haketmiyor...
olmaz öyle şey! onlar trabzonlu ve trabzonsporlu
Çok yazık. Adnan transferine hiç gerek yoktu eğer jabi ve serkan alınacaktı madem...VERENA (KIRANKAŞ)
Yorum
-
sadece oyuncu bazında degil teknik direktörtede aynı şeyler...giray hocam senol hocam dururken ziya kimdir neyin nesidir elin beşiktaşlısını ne cabukta sahipleniyoruz
demek ki bi yerlerde yanlış yapıyoruz demek ki böyle hakediyoruz ki böyle yönetiliyoruz
jabi,bushi,agustine bilmem nee kim gelirse gelsin umrumda bile degil
takımımda kendi öz evladım yedek otururken ,üstelikte haksız yere...
yanı başımızdaki kendi cocuklarımıza vermedigimiz sansı hersene böyle adamlara veriyoruz ama ne hikmetse her sene aynı seyi yapıyoruz
biz akıllanmayız
parola aynı günü kurtarmak adına yapılan transferler....ama sonuc yine hüsran
Yorum
-
arkadaslar bence yine ne varsa trabzonlu toopcularda var nie derseniz en büyük basarılar trabzonlu topcularla elde edilmiş(gs nin uefa kupasında bile emre,tugay,okan,arif aklıma gelenler) mesela ilk sampiyonlukta takımda sadece mehmet ekşi elazıglıymış (bırakın yabancı futbolcuyu)
bence trabzona trabzonsporun ne demek olduunu bilen topcular alınmalı ve teknik direktörler
EN BÜYÜK TRABZON
Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-

Bir olta attık , herkes takıldı yahu... Nekadar da iyi bir oyuncu transferine hasretiz. Bizi bu hale düşürenler utansın...
Bu arada "Riquelme Hazır " haberim fotomaçın "Lincoln hazır" haberine kızılarak yapılmıştır. Cümleler olduğu gibi alınmıştır. Fotomaçın bu şarlatanlığı sürdüğü sürece eylemlerimde devam edecektir.
Trabzon haberlerinde her cümlesinde kinaye ve çaktırmadan küçük düşürme oyunları yapanlar eziklerin bir tarafını işte böyle yalıyor !
Yorum
-
Bu Colin Kazım'ı İstanbul klüplerine geliyorsa Trabzon'ada gelir.
Yıldız oyuncuya vereceğin parayla getir Nuri ile Kazım olsun bitsin . Solda ben sancak'ın alınmasından çok mutluyum , bu sene oynarsa büyük iş yapacak.
Birde mehmet çakırı 2-3 milyon vereceğimize kardeşimiz Ali Güzeldal'ı geri alalım.
Sağ tarafta herhalde Jabi kesin . stoperede takviye gelecek. çünkü gerçekçi konuşmak gerekirse Risp işi seneye kadar bitmiştir. En iyi ihtimalle 12, 14. haftaya kadar.
Şu yönetim az dişini sıksa , zorlasa iyi iş başarabilir. Hadi hayırlısı...En son Serdar A tarafından düzenlendi; 06.06.2007, 01:54.
Yorum
-
fenerbahce roberto carlosu transfer etmıs..
kaynak:lig tv
jabiyi aldik mi jabi
ooo aldıysak super
Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-

3 stopere kanca atıldı
Trabzonspor 1 milyon YTL önerdiği Egemen'in 1.5 milyon YTL istemesi üzerine stoper arayışını başka futbolculara yöneltti. Bordo-mavililer, G.Antepli Bekir İrtegün ile A.Gücü'nden Emre Güngör'e yöneldi. Ziya Doğan'ın mutlaka bir stoper almayı istediği Trabzonspor, OFTAŞ'tan Giray'ı da alternatif isimler arasına aldı. Görüşmeler bugün de sürecek.

Ersen'den Rize'ye "Hayır"
Çaykur Rizespor'un istediği Ersen Martin "Trabzon'da şampiyonluk yaşayacağım" diyerek bu teklife sıcak bakmadı. Golcü futbolcu daha önce de Almanya'dan Köln'ün teklifine "Hayır" demişti. , Süper Lig takımlarından Vestel Manisaspor ile Bursaspor da Trabzonspor'un golcüsü Ersen Martin'i almak için girişimde bulunmuştu..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
Yonetim tamda kendi mantigini kulanacak bir Td buldu. Once marce ve musampa alindi. Tekke gitti. simdi marce gitti musampa zaten oynatilmadi. Sirada ne mi var. Avrupanin gozdesi en iyi bilinen oyuncumuz milan. satalim kurtulalim masraflar ciksin pesinde yonetimde ziyada. bir milan bulmak ne kadar zor su asamada.
2007-2008 den hic umudum yok ciddiyim. Elindeki yabancilari elden cikaramiyor bu beceriksiz takimi. yabanci transfer hayal emin olun13 Vitor Hugo
Yorum
-
Milan satılsada satılmasada bu takıma bir stoper daha lazım. Risp'e güvenmeyin.
Birde Fener Carlos'u aldı diye Wedersondan vazgeçermi bilemiyorum.
Edit:
Fenerin sitesinde anasayfanın solunda bir anket var. Vederson ile ilgili. Fener yönetimi bu anketi kale alır yada almaz belli olmaz ama biz yinede buna katılım sağlayalım
En son Serdar A tarafından düzenlendi; 06.06.2007, 03:50.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum