Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MERT MAYA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya bırakın biz riquelme nin bacağını bile alamayız

Hayallerimi engelleyemezsiniz.
    Ben beklerim arkadaş.
    Gelmezse o kaybeder.
    Nerede bulacak bizim gibi taraftarı?
    Aklı varsa gelsin.
    Hem belli mi olur belki Ziya Doğan ile ters düşerlerse Ziya Hocaya da yol görünür sayesinde.
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hayallerimi engelleyemezsiniz.
      Ben beklerim arkadaş.
      Gelmezse o kaybeder.
      Nerede bulacak bizim gibi taraftarı?
      Aklı varsa gelsin.
      Hem belli mi olur belki Ziya Doğan ile ters düşerlerse Ziya Hocaya da yol görünür sayesinde.
      tamam abicim seni mi kıracağız ya
      ben hani fotomaçın haberi olduğu için öyle dedim
      çünkü bu gazete geçen sene interli adrianoyu getirmişti Türkiye'ye
      Fanki tonki zonki...

Yorum

• kim istemezki riquelme yi ahhh ahhhh insanın iştahını kabartıosunuz haaa

Yorum

• Geçtiğimiz sezon Altay formasını giyen Sancak, Trabzonspor yönetiminin kendisi ve menejeriyle temasa geçtiğini belirterek, Trabzonspor yönetimi beni istiyor, bende Trabzonspor gibi büyük bir camiada top koşturmak istiyorum dedi.

Sancak, Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan'la Malatyaspor'da birlikte çalıştıklarını belirterek şunları söyledi; “Ziya hoca beni Malatya'dan tanıyor.Malatyaspor Uefa'ya gittiği dönem Ziya Hoca ile birlikteydik. Bonservisim şu an elimde.Türkiyeden bir çok kulüpten teklif alıyorum ama benim öncelikli tercihim Trabzonspor olacak.İnşallah en kısa zamanda Trabzonspor'la masaya oturup borda mavili formayı giyerim.Trabzon Türkiye'nin en büyük kulüplerinden bir tanesi.Her futbolcunun formasını giymeyi hayal ettiği bir kulüp.Transferim birkaç gün içinde netlik kazanacak.Şu an Trabzonspor'a gelmek için sabırsızlanıyorum”

Yorum

• dalga gecer gibisiniz gercekten! maci hangi kanal veriyor neden veriyor neden vermiyor muhabbetine devam edenler ceza alacaktir! TRANSFER basligi burasi!
            Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• "Beşiktaş ya da Galatasaray"
              Geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyessspor'un kaptanlığını yapan ve ortaya koyduğu futbolla beğeni kazanan Emre Toraman transferinde gözdelerinden biri haline geldi.

K.Erciyesspor ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Emre'nin talipleri de her geçen gün artıyor. Dubai'de tatilini sürdüren Emre, editörümüz Hilmi Sever'e konuştu.

Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor ve Rus takımlarından menajeri aracılığıyla teklifler aldığını söyleyen Emre; "Türkiye dönüşünde beni isteyen takımlar ile bir kez daha görüştükten sonra kararımı vereceğim" dedi.

"Tercihim İstanbul"

İstanbul'u çok sevdiğini söyleyen Emre; "Galatasaray ve Beşiktaş'a daha yakınım, Rusya'ya gitmeyi ise aklından geçirmiyorum." dedi. Toraman, Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın kendisini Kayserispor'dayken de istediğini belirtti.

Hilmi SEVER

05.06.2007

Kaynak : Sporx.com
              ----------------------------
              aman uzak dur takımdan bizde yalvarıyoduk sana.
              yemin ederim türkiye liginde en nefret ettigim oyuncu emre toramandır

Yorum

• bende cok uzuldum walla.. nereye giderse gitsin bir tane daha onlibero istemiyorummm..
                karaiplerde bir trazonsporlu..
                bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• Ramos Riquelme Kim ya Ramon ( roman yada ) değilmiydi o yoksa biz başka bi riquelme ile mi ilgileniyoruz
                  " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• ali bilgini alın

Yorum

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ramos Riquelme Kim ya Ramon ( roman yada ) değilmiydi o yoksa biz başka bi riquelme ile mi ilgileniyoruz

Roman.
                      Yanlış yazmışlar.

Juan Roman Riquelme

La mayor comunidad de fans de Juan Román Riquelme. Noticias de Riquelme, Boca Juniors, Mercado Boca, La Bombonera, Copa Libertadores, Argentina y más

Bu da kendi sitesi..
                      Abarttım mı ne?
                      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        KARA DELİĞİ KAPATACAK!

Trabzonspor’da göreve gelirken, ‘Yıldızlar alacağım’ diyen ve paralı başkan olarak lanse edildiği için de üyelerden büyük destek bulan Başkan Nuri Albayrak, şimdi tam tersi politika izliyor. Göreve gelmelerinin üzerinden 6 ay geçmeden Fatih Tekke gibi Bordo-Mavili takımda 4 sezonda 130 gole imza atan Fatih Tekke’yi satan, Musampa ve Marcelinho gibi yaşları kemale ermiş futbolcuları transfer ederek taraftarın gözünü boyayan Albayrak, stratejisini yine değiştirmedi. Fatih’i satıp elde edilen 7 milyon 450 bin avro ile hem kulübün temel ihtiyaçlarını karşılayan, hem de transfer edilen futbolculara ödemelerde bulunan Albayrak, bu kez aynı yöntemi Milan Stepanov’a uygulayacağının sinyallerini verdi.

Mazeretleri de Hiç Değişmiyor
                        Albayrak’ın 2006 Ocak ayında transferini gerçekleştirdiği Sırp futbolcu Milan Stepanov başarılı olup ülkesinin de A Milli takımında forma giyince bir anda Avrupa’nın gözdesi haline geldi. Daha önce Chelsea, İnter Milan gibi kulüplerin transfer teklif ettiği söylenen Stepanov’la ilgili olarak şimdi de pazarlama faaliyetleri başladı. Bu futbolcuya İspanya’dan Atletico Madrid ve Getafe kulüplerinin transfer teklifi yaptığı duyurulmuştu. Şimdi de İngiliz kulüplerinden Wigan Athletic, Reading ve Watford’dan teklif geldiği ifade edildi. Trabzonspor yöneticileri ise, “Stepanov gitmek istiyor. Bizim de onu satmaktan başka çaremiz yok. Burada kalmak istemeyen futbolcuları tutamayız” demeleri dikkat çekiyor.

Gözden Düşürülecek ve Gidecek
                        Ligin ikinci yarısında Teknik Direktör Ziya Doğan’ın Risp’i tercih etmesi ve bu oyuncuyu ikinci plana itmesinin ardından Stepanov’un haklı olarak morali bozulmuştu. Risp’in sakatlanmasının ardından ise forma kendisine verilmesine rağmen, ‘Ziya Doğan olduğu sürece, transfer ettiği oyuncuların dışındaki isimlere forma vermez. Bu nedenle de ilk iş olarak Stepanov satılacak’ iddiaları ortaya atılmıştı. Stepanov’un, ülkesine giderken, Trabzon’da yakın arkadaşlarına, “Ziya Doğan beni istemiyor. Dönmeyebilirim” dediği ileri sürülürken, yöneticiler de şimdi bu sözleri silah olarak kullanmaya başladı. Kendi aldıkları ve Trabzonspor’da yıldızlaşan isimleri bile satmak için mazeret üretmeleri tepkiyle karşılandı
                        yaw kardeşim şu heber kanıma dokunuyor ya bular hey allahım yani gene ceza alıcam yoksa konuşursam bişi yapalım lütfen bişi yapalımda gitsin şunlar
                        işkenaz

Yorum

• Yahu milli maçımızı seyrettim de hakikaten bu Yıldıray la Hamit'e hayran kaldım. Ne muhteşem oynadı ikisi de. Keşke alabilme şansımız olsaydı onları. Bu arada Brezilya Milli takımındaki MİNİERO bizim forumda bahsi fazlaca gecen kişi mi? O da Herta Berlin'e transfer olmuş gecen sezon başı.
                          Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Hüsnü özkara sakaryasporla anlaşmış))))

cem ergin gençlerden kiralık oyuncu verdikmi Sakaryaspordan martinezi alırız.))
                            En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 05.06.2007, 23:30.
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu milli maçımızı seyrettim de hakikaten bu Yıldıray la Hamit'e hayran kaldım. Ne muhteşem oynadı ikisi de. Keşke alabilme şansımız olsaydı onları. Bu arada Brezilya Milli takımındaki MİNİERO bizim forumda bahsi fazlaca gecen kişi mi? O da Herta Berlin'e transfer olmuş gecen sezon başı.
                              maç izlerken bende senle tamı tamına aynı düşünceleri seslendirdim... arkadaşlarıma
                              ama özellikle yıldıraya hayran kaldım....

nerdeyse milli takımda her oyuncu değişti ama Fatih Hocanın sabri sapkınlığına hala anlam veremiyorum.. çok sinir adam şu sabri ya....

Yorum

• giray bulak rize deyken MARTİNEZ i bize satıodular ama o zaman olmamamıştı bence bizimkiler becerip alamaz
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X