Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alin size Bomba bir transfer...

Bayern Hollandali golcüsü "Makaay"i satacak...

eindhoven ve rotterdam pe$indeymi$, hemen kapalim :-)

.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Şimdi şöyle bir düşünürsek .....

Bu takıma haşim sayitoglunun engelleme çabalarına ragmen bir kaleci alınacagı kesinleşti ...ben martinez konusundan umudu kesmiş değilim şu an için % 51 gözüküyor ...bir tane sag bek alacakları da kesin ...oftaş dan gökhan olmuyor belki giray bir ihtimal o da ne kadar işimize yarar çok ciddi tartışılır .tek şansımız var cav cav ın bizden alacagı var parayı kurtarmak için bir operasyon yapabilir ..ki öyle de düşünüyormuş ... stoper mevkisine adam şart hele risp in uzun süre olmayacagını düşünür ve stephanov da satılırsa bu takım töbe iflah olmaz erdinç denen kazma ve çagdaş la ...egemen biraz manevra yapıyor bence gelip kuzu kuzu imza atacak ama nasıl çıkar bir muamma...sol bek de murat ocak umarım bu sefer işi görür gerçi sancak benim ideal adamım .. umarım aksilik çıkmaz imza atar da bütün arkadaşlare seyreder...gerçekten çok iyi bir sol bek ...orta sol da adam yok göbek de zaten hiç adam yok ...ama sanırım oralara adam alacaklarmış ...ben forvetten ziyade gol yetenegi yüksek olan bir orta saha tercih ederim ..ama tabii ki tekke kiralık gelirse müthiş olur ...

tüm bu gelişmelere karşın takımda hala bir teknik direktör yok en büyük problem bu aslında ...en büyük ve ciddi bir problem ....bir de şu konu var ki eger kongreye kadar takım zirveden kopmazsa bu yönetim % 100 devam eder o ortamda yönetim yıkmak çok zor olasılık .... işe bakınız takım iyi olsa dahi ciddi bir yönetim ve teknik direktör problemi hep olacak ....ama şuna inanıyorum ki şu an gözüktüğü kadarı ile ne kadar kötü durumda olsak dahi sezona bjk ve gs nin önünde ve daha fazla şansla başlıyacagız ..

Yorum

• Taka Gazetesi:

iki transferin analizi

Transferdeki gözdelerden biri de Serkan Balcı. O da Fenerbahçe’deki son sezonunda 34 maçın sadece 12’sinde forma şansı bulabilmiş. Sahada toplam 972 dakika kalabilmiş. Ben "Trabzonspor iki sağ beki ne yapacak?" diye düşünürken, sağ olsun Ziya Hocamdan aydınlatıcı bilgi geldi. Serkan’ı orta sahada oynatacakmış! Onun en son oynayacağı yer sağ bekmiş. "Eh yüreğime soğuk sular serpildi" diyemeyeceğim vallahi. Tam tersine sadece bu açıklama bile Trabzonspor’un gelecek sezonundan da umudumu kesmeme yol açtı.
        Düşünsenize, Serkan Balcı Fenerbahçe’nin elinde ve siz de bu takımı geçmek için çalışıyorsunuz. Ancak Serkan, o takımın daha önceki hocası Daum tarafından da daha sonra göreve gelen Zico tarafından da orta sahada hiç düşünülmüyor. Daum, sadece birkaç maçta Serkan’a orta sahada ön libero olarak görev veriyor. Zico ise Deniz’e bile sarıldığı bu bölgede Serkan’ı aklının ucundan geçirmiyor. Fenerbahçe’nin Aurelio ve Appiah gibi oyunun iki yönünü de oynayabilen oyuncuları kullandığı bu mevkide siz Serkan’ı oynatacak ve şampiyonluk düşleri kuracaksınız. Ne diyelim? Mutlu rüyalar!

Kötü ipuçları
        Ziya Doğan’ın Jabi ve Serkan gibi oyuncuları düşünmesi, bu oyuncuların kişisel yeterliliklerinin yanı sıra Trabzonspor’un gelecek sezondaki oyun anlayışı açısından da endişe verici.
        Diyorum ki, iyi futbol oynayacaksanız oyunun boyunu kısaltmak, defans bloğunu öne çıkartarak oynatmak zorundasınız. Böyle bir oyun tarzında hücum yönü gelişmiş, topu iyi kullanabilen, dripling özelliği yüksek, çabuk, süratli ve iyi orta yapabilen beklere ihtiyacınız var. Peki, Jabi bu tarife uyuyor mu? Bin kere hayır. Jabi’yi transfer etmek demek, dörtlü defansınızı stoper özellikli oyunculardan kurup sadece savunma işlevini düşündüğünüz anlamına geliyor.

Diyorum ki, iyi futbol oynayacaksanız, orta sahada ön libero olarak görev yapan oyuncularınızın sayısı ikiyi geçmemeli. Bunlardan en az bir tanesi mücadele gücünün yanı sıra yüksek tekniği, oyunu okuma zekâsı ve şut atabilme özellikleri taşımalı, oyun kurabilmeli.

Peki, Serkan bu tarife uyuyor mu? Bin kere hayır. Serkan sadece mücadele gücü ve fizik kapasitesi yüksek bir oyuncu. Sadece markaj yapmaya, oyun bozmaya yarar. Böyle bir oyuncuyu Hüseyin ve Ayman’ın bulunduğu bir orta sahada düşünmeniz de dörtlü savunmanın önüne bir üçlü savunma bloğu daha koyacağınız anlamına geliyor. Üçü de birbirine benzeyen, oyunun savunma yönünü oynayan ama hücum bölümünde ciddi eksikleri olan oyuncular.

Geriye sadece üç hücum oyuncusu kalıyor ki, bu da tıpkı geçen sezon olduğu gibi mevcut kadrodan Ceyhun, Gökdeniz, Yattara, Umut, Ersen beşlisinden sadece üçünü tercih edeceğiniz anlamına gelir. Tabii forvete başka takviye yapmayacağınız hesabıyla.

Biz, Hüseyin’in stoper oynatılıp Ayman’ın yanına oyunun hücum yönünü de ifa edebilen bir ön libero – Aurelio, Appiah gibi – alınacağını düşünürken, Ziya Hoca’nın kafasında üçü de birbirine benzeyen bir orta saha üçlüsü yatıyor demek ki.

24 yıldır işkence çekenler için bir yıl daha dayanmaktan başka çare yok galiba.
        Dilerim ben öngörülerimde yanılırım ve dilerim Ziya Hoca’nın bu transfer hamlelerini yanlış yorumlamış olurum.

Yorum

• Egemen atmış imzayı çok da önemli değil ....

Yorum

• İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bunlar transfer filan yapamasın yaa kngreye kadar kulübün paralarını çarçur etmekten başka ne işe yarıyorlar

albayrak yönetime gelirken verdiğin sözleri unutmaaaaaa
            klupte para yokki car cur etsinler klubbun borcunu kapatsınlsr yeter
            Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• benim anlayamadıgım şota arçil gibi bizde oynamış gürcistan pazarını çok iyi bilen eski adamlarımız varken bu ruh hastası kafayı takmış polonya ve danimarkaya ....bülent korkmaz gürcistandan topçu almak istiyor bizimki polonya ve danimarka da dolaşıyor ...kendi zaten anlamaz da bari şota ya sorsunlar kimi alalım diye ...gerçi şota nın da dediğini yaptıkları yok ...gürcistan dan gelecek futbolcu bize çok daha rahat ve çabuk uyum saglar .. vallahi bravo bülent korkmaz...

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Egemen atmış imzayı çok da önemli değil ....
                kime atmıs
                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kime atmıs

kertenkelelere...
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• mehmet akgün? nuri şahin?

mehmet akgün ün adını nuri şahin yorumlayana kadar kimse duymamıştır herhalde. iyi de siz nuri şehin in referans olacağı bir adamı alacağınıza asıl nuri şahin i alsanıza be kardeşim. adam çok yetenekli, çok genç, oyunun her iki yanını da oynuyor, üstelik takımızmıda en büyük eksikliklerden biri olan sol ayaklı oyuncu açığınıda kapatabilecek biri. al 2-3 milyon euro ver 3 sene sonra 10 milyon euro ya sat. ama bizimkilerde nerde o kafa gidip serkan a o parayı vereceklerine biraz daha kıysalardı paraya çok daha iyi bir transfer olurdu. üstelik adam ziya hocanında sevebileceği tarzda bir adam.

Yorum

benim anlayamadıgım şota arçil gibi bizde oynamış gürcistan pazarını çok iyi bilen eski adamlarımız varken bu ruh hastası kafayı takmış polonya ve danimarkaya ....bülent korkmaz gürcistandan topçu almak istiyor bizimki polonya ve danimarka da dolaşıyor ...kendi zaten anlamaz da bari şota ya sorsunlar kimi alalım diye ...gerçi şota nın da dediğini yaptıkları yok ...gürcistan dan gelecek futbolcu bize çok daha rahat ve çabuk uyum saglar .. vallahi bravo bülent korkmaz...
                      gogou'yu alsalar çok iyi olur.Hem şota da referans vermişti.

Yorum

• egemen yuvada kalmis...cokta TINNNN....bizim genc selim 10 tane egemen eder...

Yorum

4 kişi aldık sanırım bir 4 kişi daha alacagız .))) ikisi yabancı olur ikisi de yerli olur sanırım ... umarım bu aldıgımız adamlar hayal kırıklıgı yaratmaz ...aslına bakılırsa seneye ceyhun gökdeniz yattara iyi olursa çok iş yaparız
                          hocam ne yaptın ettin beni gene havaya soktun ....ben ne güzel bu başkandan bu hocadan bişi olmaz modundaydım ...yoruyo artık hayalkırıklıkları ..bu seferki vebal senin haberin olsun ..nedense yazdıklarına güveniyorum ..bu arada mehmet çakır ?? doğrumudur
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• yaw arkadaslar simdi biz tam olarak kımlerle anlastık kafam karıstı hea biri dıo mehmet cakır bırıdıo nuri sahın bırı dıo jabi biride tutmus makaay dio biz makaay rüyada görürüz birsürü transfer haberi var bizim klüpde ne para varmış bea herkezi aldık ulee varsa bilen acıklasınn

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              egemen yuvada kalmis...cokta TINNNN....bizim genc selim 10 tane egemen eder...
                              Tam ben söyleyecektim renkdaş ağzına sağlık ben Selim'i birkaç kez izledim birkaç kez de izleyen arkadaşlardan referans aldım. Sonuç şu bizim öz evladımız Selim gerek topu oyuna sokma gerek ikili mücadele gerekse hava toplarındaki becerisiyle Egemen denilen adamdan 3-5 gömlek üstün bir savunmacı. Eğer izleyen başka arkadaşlar varsa onların da görüşlerini almak isterim.
                              En son Gürkan tarafından düzenlendi; 06.06.2007, 09:08. Sebep: yazım kuralları

Yorum

• Adnan %99
                                Serkan Balcı %99
                                Sancak Kaplan %99
                                Jabi %90

Mehmet Akgün %60

Bunlardan daha garanti transfer haberi yok
                                En son Fatih Sağır tarafından düzenlendi; 05.06.2007, 17:18.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X