Guarin Fransa'ya gitti galiba, evet Saint-Etienne
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
Arkadaşım Özer Hurmacı yetenekli oldugu aşikar ama bugün Ankaraspor nerden baksan hele de isteyen biz olunca en az 1 Milyon euro ister önemli olan bu gibi futbolcuları adamlara kaptırmamak onlar almadan almak şimdi Mehmet Akgün Tevfik Köse Barış Şimşek Serkan Calık Aykut Demir gibi ismini bildigimiz ve bilmedigimiz nice futbolcu var Avrupada illaki kendimiz yetiştirecegiz diye birşey yok bu cocuklardan en az ikisi alınmalı tabi Özerinde alınmasını isterim ama mevki olarak cok sıkıntı cekilen bir mevkide oynamıyor Özer Sag Acık oynuyor ........İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaraspordan Özer Hurmacı zaman geçmeden alınmalı 2.ligden oyuncu alıyolar gözünün önündeki Trabzonluyu görmüyolar...2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZahido alınmadın umarım, şüphende haklısın ama büyük ihtimal arkadaş doğruyu söylüyor, kaldı ki kaynaklar ayrı, haberler aynı, medyadan gayrı, sorun yok. Yine de burda haberlerin yankılanması yönetimin pazarlık gücünü azaltıyor gibime geliyor
Yok abi alınmadım ama hala aynı görüşteyim bizden fazla bildiği yok.. Ama inananlarada diyeceğim bişi yok saygı duyuyorum ne diyim.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Ziya Dogan tabiri yerindeyse ac oyuncu arayacaktır Riquelme gelmek istese bile almaz ziya Dogan kanımca Delgado tarzında hızlı topla beraber giden calım atabilen oyunu okuyabilen bir adam arıyor ziya hoca yada böyle birini araması gerekiyor bence..........İlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleriguelme'yi unutun bence arkadaşlar.onca takım arasından bizi mi tercih edecek.yabancılar türkiye'ye gelmeden önce orda oynamış arkadaşlarından bilgi alıyorlar.riguelme de ortega dan bilgi alacak onun da türkiye deki hayatını biliyoruz.......yani havada bulut riguelmeyi unut
Buraya para kazanmak için degil paralar ve başarılar kazandırmak için gelecek futbolcu aramaları lazım....2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleriguelme'yi unutun bence arkadaşlar.onca takım arasından bizi mi tercih edecek.yabancılar türkiye'ye gelmeden önce orda oynamış arkadaşlarından bilgi alıyorlar.riguelme de ortega dan bilgi alacak onun da türkiye deki hayatını biliyoruz.......yani havada bulut riguelmeyi unut
Gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama şu anda faal futbolcular içerisinde en beğendiğim 3 oyun kurucudan biridir Riquelme.
Transfer sezonu kapanana kadar ya da bir takım ile resmi olarak anlaşana kadar salak salak bekleyeceğim.
Gelmezse ümidim kırılmaz ama bir de gelirse....
Tutmayın o zaman beni.
Yorum
-
gelse nolcak ağbi bizim yönetim yarım sezon oynatıp yolluyo.marcelinho da olduğu gibiİlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelir mi gelmez mi bilmiyorum ama şu anda faal futbolcular içerisinde en beğendiğim 3 oyun kurucudan biridir Riquelme.
Transfer sezonu kapanana kadar ya da bir takım ile resmi olarak anlaşana kadar salak salak bekleyeceğim.
Gelmezse ümidim kırılmaz ama bir de gelirse....
Tutmayın o zaman beni.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Gelecek sezon cok süper bir takim olma sinyalleri var arkadaslar, Sancakla anlasilmis bu beni cok mutlu etti bu yetmiyor sampiyonluk icin Erhan ve Ali Güzeldali almamiz bizim icin harika olacak, allah yardimcimiz olsun.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Yarım sezon izlemeye bile razıyım ben onu.
Bakın Marce ile karşılartırılmamalı.
Riquelme şu anda gittiği her takımın beyni olarak oynuyor.
Buna Dünya Kupası'nda finali penaltılarla kaçıran Arjantin Milli Takımı da dahil.
Futbolu bir sanat eseri gibi oynuyor.
Tam bir usta.
Tek kelime ile mükemmel!
Yorum
-
arkadaslar orkun ankaragucunde oynadimi hatirladigim kadariyla orkun 61 numara giyiyodu yada ankaragucunde oynayan bi kaleci vardi 61 giyen acaba kimdi bilen var mi 61 giyen bi kaleci vardi sanki ayrica elazig birinci ligdeyken orkun zannedersem elazigdaydi sanki orkunu 61 giyerken hatirliyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Orkun transferlerinden biri yapılabilir zaten Tolga Zengin gibi iyi bir kalecimizde var

Yorum