İlk olarak MELİNOZ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak borvi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaynak .......?
Yorum
-
Kaynak albayrak... Egemenlede parada anlaşılamadı...İlk olarak borvi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaynak .......?HERŞEY TRABZONSPOR İÇİN....
Yorum
-
İlk olarak MELİNOZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlaştık demişlerdi. son anda pürüz çıkmış fiyatta anlaşamamışlar..
Yaa bırak seninde bildiğin bizim bildiğimiz kadar işte niye kasıyosun kendini alla alla
"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
BOŞ KONUŞUYOSUN......İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaa bırak seninde bildiğin bizim bildiğimiz kadar işte niye kasıyosun kendini alla alla
HERŞEY TRABZONSPOR İÇİN....
Yorum
-
Sen çok dolu konuşuyosunda sankii..İlk olarak MELİNOZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBOŞ KONUŞUYOSUN......"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Senin verdiğin haberi sendne 10 dakika önce bütün ajanslarda veriyo zaten.. Kaynak albayrakmışş adamın işi gücü yokta sana haber vericek..İlk olarak MELİNOZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesize haber verende kabahat...."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
ulan neyi takip edeceğimizi şaşırdık bir taraftan milletvekili aday listesi bir taraftan transfer listesi ...ne yaz oluyo beeeTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Niye erişilemez kişimi albayrak akrabam olmasından dolayı haberleri alıyorum. Yanında çalışan akrabalarımda var. ben onlardan alıyorum bilgileri. bi bak bakalım serkan balcı haberini. senin ajansların bende kaç gün sonra verdi...İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin verdiğin haberi sendne 10 dakika önce bütün ajanslarda veriyo zaten.. Kaynak albayrakmışş adamın işi gücü yokta sana haber vericek..HERŞEY TRABZONSPOR İÇİN....
Yorum
-
Yattara trabzondan milletvekili adayı olacakmışİlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulan neyi takip edeceğimizi şaşırdık bir taraftan milletvekili aday listesi bir taraftan transfer listesi ...ne yaz oluyo beee
)
kaynak:bilakis uydurma
Yorum
-
SANCAK KAPLAN
Kişisel Bilgiler
Doğum Yer : OLTU/ERZURUM
Doğum Tarihi : 25 Mayıs 1982
Uyruk : TC
2 yıldır Altayda oynayan Sancak Ziya Dogan Malatyada iken Profesyonel olmuş zannederim bir dönem Adanasporun Uzanlar tarafından yaşamış oldukları kötü dönem dolayısıyla vitrine cıkması gecikmiş sözleşmesi 31.05.2007 de bitmiş izleyenler etkili bir sol bek oldugunu söylüyorlar yine leştirecek arkadaşların şunu unutmadan eleştirmelerini diliyorum Bugün Transfer piyasasının paylaşılamayn adamı Volkan Yaman gecen seneye kadar Lig A da oynuyordu yine Halan Balta da öyle...2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Arkadas bu konuda hakli serkan transferini onceden soyledi gercektenİlk olarak MELİNOZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye erişilemez kişimi albayrak akrabam olmasından dolayı haberleri alıyorum. Yanında çalışan akrabalarımda var. ben onlardan alıyorum bilgileri. bi bak bakalım serkan balcı haberini. senin ajansların bende kaç gün sonra verdi...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum