Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hasan Üçüncü baskıdan rahatsız

Antalya'nın Alanya ilçesinde tatil yapan Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Hasan Üçüncü, forma giydiği Bordo- mavili takımın taraftar baskısı altında sahaya çıktığını, maçlarda bu baskının kendilerini olumsuz yönde etkilediğini söyledi.
    Alanya Beach Clup'te denize girip, güneşlenerek tatilini geçiren Trabzonsporlu futbolcu Hasan Üçüncü, "İlk yarı şanssızlıklarla geçti. İnşallah yeni sezonda taraftarın yüzünü güldürmek istiyoruz. Yıllardır şampiyon olamamanın verdiği stres var. Taraftarlarımız bu konuda sabırsız. Bu sabırsızlığın ortaya çıkardığı baskı doğal olarak bizim performansımızı da etkiliyor" dedi.
    Bordo-mavili taraftara mesaj gönderen başarılı futbolcu, "Trabzon'da takıma karşı büyük sevgi var. Bu sevgide uzun yıllar şampiyon olamamak ve şampiyonluk arzuları üzerimizdeki baskıyı artırıyor. Taraftarımızın sabırlı olup bizi desteklemesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

04.06.2007
    Kaynak : İHA
    En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 04.06.2007, 13:52.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hakan resmen Kartal

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Ankaraspor'un kalecisi Hakan Arıkan ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den İMKB'ye gönderilen yazı şöyle: "Şirketimiz, Ankaraspor Kulübü Kalecisi Hakan Arıkan ile yıllık 450 bin YTL garanti para ve 13 bin YTL maç başı ücreti olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Transfer karşılığında Ankaraspor Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak Ramazan Kurşunlu'nun bonservis hakkının devri ile beraber 700 bin Euro ödenecektir."
      04.06.2007
      Kaynak : DHA

Adamlar 900 milyara yıllık ücrete anlaşmışlar daha transfer başlamadı ama adamlar herşeyi acıkca söylüyorlar....

Demekki Kaleci Transferi o kadarda zor degilmis
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bu haber nereden alıntı acaba?
        neden sürekli şaşkınlıkla izliyor ama halk adına konuşup şaşkınlıkla izleniyor diyor bu mecra?
        ne kadar seviyoruz haber verirken akıl vermeyi ama değil mi?
        inadına transfer mi yapılır, zorluyorlar adamı vallahi..
        neyse sanıyorum bugün egemen işi netleşir..
        martinezde bir yaklaşma söz konusu.. adamlar dört milyondan biraz daha azına razı oluruz demişler.. biz de bir milyondan biraz yukarı çıkabiliriz diyoruz..
        bir yediyüzelli gibi anlaşırız bu martinezle sanırım.. gelişmeleri görmeli elbette..
        jabinin fransız menejeriyle anlaşma herhalde bitmek üzere şu saat itibariyle..
        antalya ile sözleşmesine küme düşerse geçersizdir koydurup anlaşmış gurbetçi var sol kenar.. o arkadaşın da hafta içi gelip başkanla görüşeceğini sanıyorum.. biraz genç arkadaş ama izleyip inananlar var..
        onmilyon euro olan adam thomas linderoth.. hocamız danimarkadan bu oyuncuyu beğenmiş sağolsun.. ispanyaya gitse etoo tamamdır yani
        hoca golcü ve/veya oyun kurucu bakmaya bir kez daha yurtdışına gidiyor..
        ben umutluyum, hem de acayip!
        ama bana bakmayın, ruhumda var, umudumla yaşıyorum!

Yorum

• Trabzon yıldızlara hucüm ediyor

İLHAN PARLAK VE KEMAL SEFERBERLİĞİ

Yeni tranfserlerini İnter Toto'ya yetiştirmek için çalışan Trabzonspor, ilk olarak Kayserispor'da kiralık olarak oynayan futbolcusu Tayfun'u geri aldı. Bordo - mavililer, Kemal ve İlhan Parlak için de girişimlerine hız verdi. 20 kişilik transfer listesi üzerinde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, genç oyuncuları kadrosuna katıp alternatifli bir kadro oluşturmak düşüncesiyle transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Kayserispor'un 22 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Kemal Okyay ile temasla geçen bordo - mavililer, bu futbolcunun transferinde önemli aşama kaydetti. Kayserispor'dan alınması gündemde olan İlhan Parlak için ise Kayserispor yönetiminin fiyat kırması bekleniyor.

20 yaşındaki İlhan Parlak, bu sezon sarı - kırmızılı forma altında 35 maçta forma giydi ve sahada 1394 dakika kaldı. 6'da gol atan Parlak'ın forvette önemli bir boşluğu kapatması bekleniyor. Kayseri Erciyesspor'dan alınması gündemde olan Jabi'nin ise yabancı kontenjanı engeline takıldığı açıklandı. Kontenjan fazlası bulunan Trabzonspor'un bu futbolculardan kurtulması durumunda Jabi'ye imza attırması bekleniyor.

Arkadaşlar bu yönetimi ve Hocayı en fazla eleştirenlerden biriyim ama Jabi Kemal ve İlhan Parlak ın transfere dilmek istenmesi beni heyecanlandırdı şimdiden diyorum helal olsun bu iki futbolcu bir-iki sene sonra Türk Futbolunun Yeni Mehmet Topuz ve Gökhan Ünalı olacaklardır.......

Yorum

• ilhan parlak yetenekli ama bu takımı sırtlayacak bir oyuncu değil madem ali güzeldalı nie gönderdiniz veya cem demire nie sahip çıkmıyosunuz herşeyiniz yalan dolan be!!!
            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu haber nereden alıntı acaba?
              neden sürekli şaşkınlıkla izliyor ama halk adına konuşup şaşkınlıkla izleniyor diyor bu mecra?
              martinezde bir yaklaşma söz konusu.. adamlar dört milyondan biraz daha azına razı oluruz demişler.. biz de bir milyondan biraz yukarı çıkabiliriz diyoruz..
              bir yediyüzelli gibi anlaşırız bu martinezle sanırım.. gelişmeleri görmeli elbette..
              antalya ile sözleşmesine küme düşerse geçersizdir koydurup anlaşmış gurbetçi var sol kenar.. o arkadaşın da hafta içi gelip başkanla görüşeceğini sanıyorum.. biraz genç arkadaş ama izleyip inananlar var..
              onmilyon euro olan adam thomas linderoth.. hocamız danimarkadan bu oyuncuyu beğenmiş sağolsun.. ispanyaya gitse etoo tamamdır yani
              Abi Antalyasporla dever arasında anlaşan Borussia Dortmundın genc yetenegi Mehmet Akgün orta sahanın solunda oynuyor ve çok övgüyle bahsediyorlar kendisinden hatta Nuri Şahin benden daha yetenekli diyor..

Abi Linderothun bonservisinin 10 Milyon euro olacagını zannetmiyorum Gs ile gecen sene cok adı gecti 3-4 Milyon gibi geciyordu bonservisi...

Hakan Arıkan haberi supersporda var son dakika alan alıyor vallahi bence Aymana 1 Milyon euro veren yönetim Martineze 2 Milyon dolar verebilir cok degil bence.......

Yorum

• Jabi Trabzonspor'da
                Trabzon futbol menejeri Necmi Perekli, Jabi ile her konuda anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Trabzonspor Futbol Menejeri Nemci Perekli Gine Asıllı Fransız Futbolcu Jabi ile her konuda anlaştıklarını belirterek, akşam saatlerinde olayın netlik kazanacağını söyledi.Bursaspor'lu Egemen konusunda da önemli gelişmeler yaşandığının altını çizen Perekli Egemen'in en geç yarın Trabzonspor'a cevap vereceğini söyledi

Yorum

Inadina Transfer elbette yapilmaz.
                  Jabi, Egemen, Antalyali Gurbetci ve yabanci bir Golcü/Oyun Kurucu alirlarsa pek MEMNUN olurum ama en önemli Transfer Kalecidir bence!
                  Hakan Arikan iyi bir Kaleci ve maaliyeti azmis.
                  Yani simdi Martineze konsantre olup sonra onu kaptirirlarsa ve bu arada yetenekli Türk Kalecileri baska Takimlara Transfer olurlarsa bize ne kalacak acaba? diye düsünüyor ve bu yüzden az sinirleniyorum
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• 1-Egemeni Nesta yapmaya gerek yok daha öncede söylediğim gibi Bekir bence daha iyi bi tercihtir Ne kadar doğru bilinmez yukarda haberide çıkmış
                    Takasta kullanılması gereken bir sürü oyuncumuz var Takas+para şeklinde olabilir transfer
                    2-Martinezi da çok uzatmamalı Kaybedecek zaman yok Alırsın Orkunu kapatırsın kaleyi
                    3-İlhan Parlakla ilgilenmemizde olumlu bi gelişme sayılabilir Tevfik Kösede aynı şekilde en azından birini alıp 1-2 sene içinde hazırlamalı A takımiçin 87 doğumlu ve yetenekli bi oyuncu

Yorum

• marcelinhos madem bu adamlar geleceğin mehmet topuzu gökhan ünalı neden satsınlar mehmet le gökhanı satıyolar mı ????
                      Bordomavi.net

Yorum

• arkadaşlar jabi için kayserililier kayserispora alınmalı diyorlar serkan için fbliler gitmemeli diyorlar egemen zaten iyi stoper kaptan adam takımında bence iyi transferler jabi zaten lenste oynamış kaliteli isim bu arada rizespor kaleci arıyormuş bence kiralık olarak jeffi vermemiz lazım hemen

Yorum

• Mehmet Akgün Antalyaspor ile anlaştı

Borussia Dortmund alt yapısında yetişen Mehmet Akgün, yeni sezonda Antalyaspor forması giyecek.

Seyfi Alp

Frankfurt-Almanya 1. lig takımlarından Borussia Dortmund’un alt yapısında yetişen Mehmet Akgün, Türkiye Süper Lig ekibi Antalyaspor ile anlaştı. Dortmund’un birinci takım kadrosunda yer almasına rağmen lig maçlarında forma şansı bulamadığı için Türkiye Süper Ligi’ne yönelen Mehmet Akgün, çok sayıda takımın transfer listesinde yer alıyordu.

6 Ağustos 1986 doğumlu olan Mehmet Akgün, 2004/2005 sezonunda Borussia Dortmund’un profesyonel takım kadrosuna girdi. 1,78 boyundaki top tekniği ve gol yollarındaki başarıyla dikkat çekiyor.
                          Antalya’daki imza sonrası Almanya’ya dönen Mehmet Akgün, önümüzdeki sezon takımın hazırlık kampına katılacak.

Nuri Şahin, Cimbom’un gündeminde olan B.Dortmund’taki takım arkadaşı Mehmet Akgün’ü överken, "Oynadığımız yerler ayrı. Ama futbol açısından benden daha iyi meziyetleri olduğunu açıkça söyleyebilirim" dedi.

BİR ata sözü vardır, "Ucuzdur vardır illeti, pahalıdır vardır hikmeti" İşte bu sözler tam Galatasaray için geçerli. Sarı kırmızılı yöneticiler, yabancı transferi için büyük rakamlar veremeyeceklerini açıklarken, küçük ama faydalı futbolcuları kadroya katmak için çaba harcıyor. Galatasaray’ın sol kanada istediği oyuncuların başında, Nuri Şahin’in Borussia Dortmund’da forma giyen takım arkadaşı Mehmet Akgün geliyor.

Benden meziyetli

Milli Takım’ın kampında görüştüğümüz Nuri Şahin, arkadaşını göklere çıkardı, şunları söyledi: "Galatasaray bu oyuncuyu kadrosuna alırsa karlı çıkar. Bir kere çabuk, futbolu iyi bilen, savaşmayı seven, topları iyi kullanan bir oyun stili var. Oynadığımız yerler ayrı. Ama futbol açısından benden daha iyi meziyetleri olduğunu açıkça söyleyebilirim." B.Dortmund, 20 yaşındaki genç yıldızın sözleşmesini uzatmak isterken, Akgün ailesi oğullarının Galatasaray formasını giymesini istiyor. Mehmet Akgün’ün menajeri Doğan Ercan, "Galatasaray yönetimi bana yetki verdi. Şimdi Mehmet’i sarı kırmızılı kulübe kazandırmak için mücadele ediyorum" diye konuştu

Yorum

Umuduyla yaşamayan Ts taraftarı mı var stichus? Belliki ziya ve ekibi Paraları oyuncu izlerken yiyecek ve sonrasında evreka evrekaa diyerek thomas linderoth deyip geri gelecekler Alllah umudumuzu eksik bırakmasın

Yorum

• Rizespor kaleci arıyormuş madem bu kadar ilişkilerimiz iyi Rizespor yönetimiyle Jeffersonu oraya niye veremiyoruz kiralık olarak hem bakarız gelişme gösteriyormu diye yine Rizesporun stoperi var Yasin Cakmak Beşiktaş istiyor niye onu hiç düşünmüyoruz Rizespor her zaman oyuncularını Beşiktaşa veriyor bize gelince hep büyük hedefleri oluyor nedense
                              Koray Ve Fahri örnegi daha yakında duruyor........
                              En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 04.06.2007, 14:15.

Yorum

• abi gerçekten marcelinhos un dediği gibi ama paraya ihtiyaçlarıda var hazır olanıda satmak istemiyolar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X