celalettin eskiden de iyi oynamazdı. hala iyi oynamıyor..
fenerle çekiştiğimiz sene soldan bindirip yaptığı tek olumlu iş g.birliği maçında fatih tekke ye kestiği orta. onun dışında hücuma tek katkısı yok..
keçeli iyi zamanında ne yapmış ki şimdi ne yapsın??
2-3 maç büyük takımlara karşı tüm küçük takım yıldızları gibi kendini göstermiş. onun dışında ekstra bir özelliği varsa bilen söylesin..(bir zamanlar fenerin yaptığını yaptık. sırf bize karı iyi oynadı diye aldık adamı)
hasanın en iyi zamanı diye birşey yok zaten
.. sarı kart görmeden maç bitirir mi diye de kuşkulandığım bir arkadaş. yetenekleri sınırlı. sevgisine hırsına lafım yok ama bu büyük takımda oynamayı bıraktım normal takımda oynamak için bile yetmez çoğu zaman..
erdinç o zamanlar iyi idi .. bugünlerde de fena değil.. ama asla bir stephanov değil..
hüseyin bana göre bir ön libero falan değil. ilk üye olduğumdan beri söylüyorum. bu adam stoper için biçilmiş kaftan.. oynadığı zaman da bunu ispatladı. orta saha oyuncusu için yeterince meziyetli değil. ama savunma yönü güçlü olduğu için mücadelesi ile her zaman açığını kapatmaya çalıştı.
futbolculara suç bulmuyorum zaten....
ziya ya suç bulmamak ise mümkün değil..
bu sene yaptığı teknik hataları üst üste koyup futbol ansiklopedisi yazılır.
senin ima ettiğin yönetim zaten allahlık..
yaptıkları tek olumlu iş ikinci yarının başında hoca ne dediyse yapmaktı.
lakin başımızda yanlış adam olduğu için + ve- birbirini götürdü değişen birşey olmadı.
fenerle çekiştiğimiz sene soldan bindirip yaptığı tek olumlu iş g.birliği maçında fatih tekke ye kestiği orta. onun dışında hücuma tek katkısı yok..
keçeli iyi zamanında ne yapmış ki şimdi ne yapsın??
2-3 maç büyük takımlara karşı tüm küçük takım yıldızları gibi kendini göstermiş. onun dışında ekstra bir özelliği varsa bilen söylesin..(bir zamanlar fenerin yaptığını yaptık. sırf bize karı iyi oynadı diye aldık adamı)
hasanın en iyi zamanı diye birşey yok zaten
.. sarı kart görmeden maç bitirir mi diye de kuşkulandığım bir arkadaş. yetenekleri sınırlı. sevgisine hırsına lafım yok ama bu büyük takımda oynamayı bıraktım normal takımda oynamak için bile yetmez çoğu zaman..erdinç o zamanlar iyi idi .. bugünlerde de fena değil.. ama asla bir stephanov değil..
hüseyin bana göre bir ön libero falan değil. ilk üye olduğumdan beri söylüyorum. bu adam stoper için biçilmiş kaftan.. oynadığı zaman da bunu ispatladı. orta saha oyuncusu için yeterince meziyetli değil. ama savunma yönü güçlü olduğu için mücadelesi ile her zaman açığını kapatmaya çalıştı.
futbolculara suç bulmuyorum zaten....
ziya ya suç bulmamak ise mümkün değil..
bu sene yaptığı teknik hataları üst üste koyup futbol ansiklopedisi yazılır.
senin ima ettiğin yönetim zaten allahlık..
yaptıkları tek olumlu iş ikinci yarının başında hoca ne dediyse yapmaktı.
lakin başımızda yanlış adam olduğu için + ve- birbirini götürdü değişen birşey olmadı.

Yorum