YATTARA SÖZ VERDİ
Trabzonspor’un en yetenekli futbolcusu olan ve tribünlerin adeta sevgilisi olarak kabul edilen İbrahima Yattara, bu sezon yaşadığı sakatlık ve şansızlıkların acısını gelecek sezon çıkaracağını söyledi. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın özel olarak görüşme yaptığı Gineli futbolcunun, “Hocam bu sezon sakatlıklar nedeniyle beklentilere yanıt veremedim. Bunun için çok üzgünüm. Senin, bana ne kadar güvendiğini biliyorum. Benim iyi olmam için harcadığın çabanın da farkındayım. Bunun için gelecek sezon için söz veriyorum çok farklı bir Yattara olarak karşınıza çıkacağım” dediği kaydedildi.
Özel Çalışmalar Yapacağım
Yattara’nın özel toplantıda, “Hocam en büyük sıkıntım, hem sezon başı, hem de ara dönemde gerekli idmanları yapamamam oldu. Bu da kuvvetimin azalması sonucunu doğurdu. Şimdi bunların acısını çıkaracağım. Yaz tatilinde kesinlikle dinlenmeyeceğim. Sürekli çalışacağım. Özellikle kuvvet olarak iyi bir seviyeye gelmek için özel idmanlar yapacağım. Gelecek sezon hazırlık dönemine her yönüyle hazır bir oyuncu olarak gelmek istiyorum. Bunun için de ne gerekiyorsa yapacağımı bilmeni istiyorum. Bana olan güvenini boş çıkarmayacağım. Tüm dünya da gerçek Yattara’yı izleyecek” dediği belirtildi.
Dünya Yıldızı Olursun
Ziya Doğan’ın da, Yattara’nın bu sözlerine karşılık olarak, “Yattara, ilk geldiğim zaman seninle bir görüşme yapmıştım. Ve, ‘Bugün 175 bin dolara oynuyorsun ama milyon dolarlık futbolcu olabilirsin’ demiştim. Şimdi milyon dolarlık oyuncu oldun. Ama biraz daha kendini sıkarsan, iyi şeyler üretirsen inanıyorum ki dünya yıldızı olursun. Büyük işler yapabilirsin. Çünkü dünya yıldızlarının özelliklerinin hiçbiri senden fazla değil” dediği belirtildi. Öte yandan Ziya Doğan, Yattara için, “Geldiğim güne göre yüzde 90 bir düzelme göstermiş. Bunu sürdürürse gerçekten ondan çok yararlanacağız” dedi.
Günebakış

Bu sezon yanılmıyorsam tek gol, en fazla bir kaç asist ve yüzlerce top kaybı ile oynadı.
Neydi öyle amatör günlerindeki çalımların, asistlerin ve gollerin. Bak ne güzel, mücadeleci bir topçu oldun. Hatta Lemi'nin sarışını oldun. Afferin.. Bak da bu performansını devam ettir, mazallah bir iki çalım atarsın, arkadan Ferhat bangır bangır geliyor...

Yorum