Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• YATTARA SÖZ VERDİ

Trabzonspor’un en yetenekli futbolcusu olan ve tribünlerin adeta sevgilisi olarak kabul edilen İbrahima Yattara, bu sezon yaşadığı sakatlık ve şansızlıkların acısını gelecek sezon çıkaracağını söyledi. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın özel olarak görüşme yaptığı Gineli futbolcunun, “Hocam bu sezon sakatlıklar nedeniyle beklentilere yanıt veremedim. Bunun için çok üzgünüm. Senin, bana ne kadar güvendiğini biliyorum. Benim iyi olmam için harcadığın çabanın da farkındayım. Bunun için gelecek sezon için söz veriyorum çok farklı bir Yattara olarak karşınıza çıkacağım” dediği kaydedildi.

Özel Çalışmalar Yapacağım

Yattara’nın özel toplantıda, “Hocam en büyük sıkıntım, hem sezon başı, hem de ara dönemde gerekli idmanları yapamamam oldu. Bu da kuvvetimin azalması sonucunu doğurdu. Şimdi bunların acısını çıkaracağım. Yaz tatilinde kesinlikle dinlenmeyeceğim. Sürekli çalışacağım. Özellikle kuvvet olarak iyi bir seviyeye gelmek için özel idmanlar yapacağım. Gelecek sezon hazırlık dönemine her yönüyle hazır bir oyuncu olarak gelmek istiyorum. Bunun için de ne gerekiyorsa yapacağımı bilmeni istiyorum. Bana olan güvenini boş çıkarmayacağım. Tüm dünya da gerçek Yattara’yı izleyecek” dediği belirtildi.

Dünya Yıldızı Olursun

Ziya Doğan’ın da, Yattara’nın bu sözlerine karşılık olarak, “Yattara, ilk geldiğim zaman seninle bir görüşme yapmıştım. Ve, ‘Bugün 175 bin dolara oynuyorsun ama milyon dolarlık futbolcu olabilirsin’ demiştim. Şimdi milyon dolarlık oyuncu oldun. Ama biraz daha kendini sıkarsan, iyi şeyler üretirsen inanıyorum ki dünya yıldızı olursun. Büyük işler yapabilirsin. Çünkü dünya yıldızlarının özelliklerinin hiçbiri senden fazla değil” dediği belirtildi. Öte yandan Ziya Doğan, Yattara için, “Geldiğim güne göre yüzde 90 bir düzelme göstermiş. Bunu sürdürürse gerçekten ondan çok yararlanacağız” dedi.

Günebakış
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• fiyat artırmak için çıkan haberlere devam.. ayrıca haberde devre arası trabzondan teklif geldi sezon sonu 3 büyüklerden (?) teklif gelmedi diyo
      teklif gelen tek takımı (bizi) adamdan saymıyolar bile
      "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• JABİ’Yİ AL DA GEL

Transferi 11 Haziran’da bitirmeyi planlayan Trabzonspor’da gündemdeki isimlerle dört koldan temasa geçilirken en sıcak gelişme Jabi olarak gündeme yansıdı. Geçen sezon Erciyespor forması giyen 26 yaşındaki sağ kanat ve orta saha oyuncusu Jabi Daouda’yı renklerine bağlamak isteyen Bordo-Mavililer, bu transfer için kolları sıvadı. Erciyesspor’un küme düşmesinin ardından gelecek sezon için Bursaspor’la anlaşan teknik direktör Bülent Korkmaz’ın Yeşil-Beyazlı Kulübe getirmek istediği Jabi için Trabzonspor yönetimi Yattara’yı görevlendirdi.

Yabancı Sayısı Sıkıntı

Şuan Gana Milli Takımı’nda bulunan Jabi Daouda için aynı yerde bulunan Yattara ile temasa geçildi. Yattara’ya Trabzon’a gelirken Jabi’yi de getirmesi talimatı verirken siyahı oyuncunun Yattara tarafından ikna edilmesi bekleniyor. Daha önce Fransa’nın Lens Takımı’nda da forma giyen Jabi’nın bonservisinin elinde olması transferin kolay olmasını sağlayacak. Transfer için en büyük sıkıntı ise mevcut kadrodaki yabancı oyuncuların durumları. Jefferson, Risp, Stepanov, Jun, Djokaj, Yattara ve Szymkowiak olmak üzere 7 sözleşmeli oyuncusu bulunan bordo-mavili takım, bu sayı nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

Günebakış
        En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 03.06.2007, 18:32.

Yorum

• martinez gelmesin alacaklarsa tolganin arkasina saglam bi yerli kaleci alsinlar

Yorum

• Ziya Doğan’ın da, Yattara’nın bu sözlerine karşılık olarak, “Yattara, ilk geldiğim zaman seninle bir görüşme yapmıştım. Ve, ‘Bugün 175 bin dolara oynuyorsun ama milyon dolarlık futbolcu olabilirsin’ demiştim. Şimdi milyon dolarlık oyuncu oldun.
            Ben de Messi'yi bilmiştim valla. Arkadaşlar hala söyler ama değerimi bilen yok... Hatta Ricky Martin'in Maria'sını dinleyip CD'sini almaya gittiğimde adamı tanıyan tek bir kasetçi bulamamıştım. Keşke ben de "Bak Ricky'cim, ilerde çok büyük adam olacan" deme şansı yakalasaydım. En azından Günebakış'a çıkarım şimdi

Öte yandan Ziya Doğan, Yattara için, “Geldiğim güne göre yüzde 90 bir düzelme göstermiş. Bunu sürdürürse gerçekten ondan çok yararlanacağız” dedi.
            Bu sezon yanılmıyorsam tek gol, en fazla bir kaç asist ve yüzlerce top kaybı ile oynadı.
            Yakaladın mentaliteyi Yattara Neydi öyle amatör günlerindeki çalımların, asistlerin ve gollerin. Bak ne güzel, mücadeleci bir topçu oldun. Hatta Lemi'nin sarışını oldun. Afferin.. Bak da bu performansını devam ettir, mazallah bir iki çalım atarsın, arkadan Ferhat bangır bangır geliyor...

Yorum

• onun geldiği güne dek %90 ilerleme gösteren yattara, onun gelişi ile %100 geriledi..
              mantalite icabı olsa gerek.

Yorum

• Kelepir oyuncumuz yok

Sakaryaspor Basın Sözcüsü Halit Evin, Trabzonspor’un Martinez ile ilgili fiyatı yüksek bulduk açıklamasına sert yanıt verdi. Evin, kimseye oyuncu vermek için yalvarmadıklarını söyledi.

Onlar akıllı!

Basın Sözcüsü Halit Evin, Trabzonspor’un bu transfer konusunda kurnaz davranmaya çalıştığını belirterek, “Biz hiçbir kulübe gelin elimizde kelepir oyuncu var demedik. Kendileri talip oluyor, kendileri fiyat veriyorlar. Sonrasında da bizim yapmadığımız bir teklifi yüksek bulduklarını açıklıyorlar. Martinez’i almak isteyen ciddi kulüplerle oturur görüşürüz. Belli bir rakamın altına inmemiz söz konusu değil. Değeri ortada Martinez’in” dedi.

Rüştü bombası

Trabzonspor, Martinez konusunda kendi kendine gelin güvey oluyor. Martinez’in fiyatını düşürmek için görüşmedikleri Rüştü ile ilgilendiklerini açıklıyorlar. Bordo-Mavili Kulübün yöneticileri Vali Nuri Okutan’ı ziyaretleri esnasında bu konuyu gündeme getirmiş ve transferinden vazgeçtiklerini açıklamışlardı. Trabzon’da yayın yapan yerel gazetelere göre Martinez transferi yüzde 90 bitmiş. Sakaryaspor yönetimine göre ise henüz kimse ile görüşmedikleri şeklinde.

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  onun geldiği güne dek %90 ilerleme gösteren yattara, onun gelişi ile %100 geriledi..
                  mantalite icabı olsa gerek.
                  o öyle demiyor ama yattara ilk geldiğinde kötüydü onu takıma alıştırdım yattara
                  iyi oynamaya başladı diyor bizzat böyle ..

Yorum

• Beyler sürekli Gökdeniz nerde oynar , yattara sürekliliği olur mu , Hüseyin stopere mi çekilmeli durumunu konuşup duruyoruz. Hatta şimdi , benimde katıldığım umut'un süreklilik konusuda dillendirildi.

Aslında bu takım 4-3-3 oynasa bütün dertler biter. Herkes mevkisine cuk diye oturur. Oyunu kanatlardan kuran ( Avrupada bir çok büyük klübün uygalamaya başladığı taktik ) ortasahada rakibin kafasını kolunu kıran ve etkili kontra atak futbolu şu anki oyuncu kadromuza en uygun olanı. Tek sorun forvetin soluna ve defansın soluna bir tane adam yok.

Bu arada champions cevap için teşekkürler...

Yorum

• Yaşlı olduğu için söylemeyecektim ama EmrahYalçınalp'ın imzası gözüme takımdı. '75 doğumlu Skoko'nun sözleşmesi bitti gözüküyor. Birtakım sakatlıklar yüzünden fazla forma şansı bulamadı yanlış hatırlamıyorsam. Bu arada Martinez'i 250 bin €'ya alırken iyiydi, şimdi kelepir'e karşı mı Sakarya . Bence üstelemeye gerek yok. O fiyata bulunabiliniyorsa aradaki farkı neden verelim? Araştıran bulur elbet. Tok satıcının haline bak, hani bir de az teklif etsek. Sakaryaspor'a ve Martinez'e başarılar dilerim
                      En son Travelair tarafından düzenlendi; 03.06.2007, 19:15.
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Jaromir Blazeki 02.05.2007 de iki yıllıgına transfer etmiş Nürnberg takımı 1.kalecilerinin Stutgarta transferinden sonra sakarya başkanı da bizi yiyor Nürnbergle anlaştım diye kim verir bir kaleciye 4 milyon dolar Sakarya başkanı.............

Yermiyiz biz......

Yorum

• Sor bakalım Gökdeniz'e 2.5 trilyona bize gelir mi?..

Newcastle United Teknik Direktörü Sam Allardyce, işte bu sözlerle Türk yıldız Emre Belözoğlu'dan Gökdeniz Karadeniz'in transferi konusunda yardım istedi!..

BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!..

Milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun forma giydiği İngiltere Premier Ligi kulüplerinden Newcastle United, Trabzonspor'un yıldızı Gökdeniz Karadeniz için yeniden harekete geçti.

İngiliz kulübünün teknik direktörü Sam Allardyce, yeni sezon için düşündüğü kadroda Gökdeniz Karadeniz'i listenin başına alırken, bu transferin gerçekleşmesi için Emre Belözoğlu'ndan aracı olmasını rica etti.

27 yaşındaki futbolcunun hızı ve tekniğiyle Premier Lig'de büyük işler yapacağına inanan Sam Allardyce, Emre Belözoğlu'ndan Gökdeniz'e 1 milyon paund (Yaklaşık 2 milyon 500 bin YTL) transfer ücreti karşılığında Newcastle United'a gelip gelmeyeceğini sormasını istedi.

Newcastle United kulübünün Gökdeniz'in "Evet" demesi halinde, milli futbolcuyla 31 Mayıs 2008 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Trabzonspor kulübünün isteyeceği bonservis bedeli konusunda temaslara başlamaya hazır olduğu öğrenildi.

Dakka90.com Özel Haber

Yorum

• satarlarsa hiç şaşırmam..
                            allah selamet versin...
                            artık adnanla serkan doldururlar gökdenizden kalan star boşluğunu..

Yorum

• neden avrupadaki gibi transfer bittikten sonra duyulmaz türkiyede neden her seferinde birileri olayı açıklayıp transferin zorlaşmasına , uzamasına , fiyatın artmasına ve taraftarı transfer haberlerinden bıktırmak için uğraşır neden yaw
                              "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Gökdeniz i satarlarda bence 2,5 trilyon az. daha fazla veren olacaktır. zaten bu ingilizler cimri ruslar bu konuda bayağı bi cömert, araplarda.
                                para kazanmak için oyuncu satıyorsan avrupaya satmayacaksın. onlarda her oyuncu için avrupanın cazibe merkezi olduğunu biliyolar onun için alçaktan uçuyorlar. yavrum rus petrol zenginleri gerekirse rusyadan Trabzon a yoluna paradan halı bile yaptırırlar.
                                En son Bahtiyar tarafından düzenlendi; 03.06.2007, 19:56.
                                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X