Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    jabi sağ bek oynuyo bildiğim kadarıyla....ziya 11 tane sağbek alıp anlarla mı çıkacak maça ...napacak bu kadar aynı mevkide ki adamı.......biraz akıllı ol ziya bu nasıl transfer listesi....hem adnan hem serkan hem jabi....eldekileride sayalım...tayfun ufukhan ferhat....ziya lsitedeki alternatifleri de almak istiyo heralde...

ferhat serkan sağ bek oyuncuları değiller.tayfun gitmeli bu takımdan.ufukhan kiralanmalı..

Yorum

• İlk olarak 14cell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence biz transfer yapınca siz öle düşünüyorsunuz jabi devre arasında geldi erciyese geldikten sonra takımına ne kattığı da ortada jabi çok iyi bir oyuncu
      arkadasim iyi bir oyuncu olabilir ben sana su ligde 100 tane iyi topcu sayarim herkes kendine gore iyi topcu ama ortada bi sorun var bu adamlar trabzona uyum sagliyacaklar mi yoksa bi sene trabzonda yatarim para mi alirim dusuncesinde mi olacak
      bu takima basariya ac trabzonsporun ismini buyuklugunu
      kavrayabilecek ve ona gore hareket edecek futbolcular gerek

bir diger sorunda ama bu kadar defans adamini ne yapacaz

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yaa anlamadigim sey bi takimda butun transferler defans ile defansif ortadsaha mevkilerine mi yapilir bu kadar sag kenarin tursusunu mu kuracaz bi haberdede soyle top ayagina yakisan bi adamin ismi gecsin
        mentaliteye ters konuşmayalım lütfen konuşanları uyaralım benim yaptığım gibisağ beklerin gücü adına ziya(neddin).......harbiden sen bize neler ettin
        sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
        Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

arkadasim iyi bir oyuncu olabilir ben sana su ligde 100 tane iyi topcu sayarim herkes kendine gore iyi topcu ama ortada bi sorun var bu adamlar trabzona uyum sagliyacaklar mi yoksa bi sene trabzonda yatarim para mi alirim dusuncesinde mi olacak
          bu takima basariya ac trabzonsporun ismini buyuklugunu
          kavrayabilecek ve ona gore hareket edecek futbolcular gerek

bir diger sorunda ama bu kadar defans adamini ne yapacaz
          jabiyi tanıyorsan onun nasıl bir defans oyuncusu oldugunu biliyosundur. bizim en büyük sorunumuz defanstan pas yaparak top çıkaracak adamımız yoktu . jabi bu eksikliği giderece bi oyuncu oyun kurucudan farkı yok. uyum konusunda yattara nın takım arkadaşı oda sağlayamaaycaksa hec kimse gelmesin bize

Yorum

• Kendi gölegesinden korkan Ziya hoca ne yapıcakki tabiki defans oyuncusu alıcak dimi hey Allah'ım kimden korkuyoruz beyler silkelenin ya yabancı transfer hakkın sınırlıyken en fazla 2 tane alacakken gidip aldığımız mevkiye ve adama bakın sağ beke Jabi yazık günah bu takıma sıradan türk takımlarından korkan zihniyete yazıklar olsun , bu takıma bir yabancı forvet ve bir oyun kurucu birde solbek lazımdır,yabancı hakkını öncelikle buralara kullanmak varken sağ beke Jabi ne diyim seneye çok başımızı vururuz.
            DOZER CEMİL

Yorum

• ziyan'ın verdiği listede defanstan başka adam yok heralde

Yorum

• Bana göre gökdeniz milan ve yattara yolcu bu üçüne hüseyinde katılabilir.
                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Daouda JABI

Taille: 1.80m.

Poids: 79.00kg.

Nationalité: Guinée

10/04/1981

Biraz araştırınca göreceksinizki Jabi Bütün maçlarda Gine Milli takımının formasını giyiyor Yattaranın arkasında süper olacak inşallah Trabzonsporumuza hayırlı olur sakatlık falan olmaz........
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• arkadaşlar eleştiriyi düşünerek yapalım jabi çok iyi bir oyuncu orda cok oyuncu varmış göndereceksin o zaman işe yaramayan adamı ne yapayımben

Yorum

• Arkadaşlar Biraz önce Lig Tv de Can Karyagdı Ziya dogan 10 Numara tarzı bir adam arıyor dedi Alex De Souza Tarzında Tamam eleştiriyorsunuz da birazda destekli eleştirin illaki bu kadar adam alınıyorsa bazı adamlarda gönderilecek........

Yorum

• insallah gelmez

Yorum

• Kardeş araştırmaya gerek yok Gine milli takımından bahsediyosun Brezilya değil , bu kadar övmenizi inan anlamış değilim , Gine milli takımını geçen senede izledim afrika kupasında gözüme batan topçular Pascal ve Mansare'dir diğerleri düz topçu, o afrika kupasında da en değerli futbolcu Ahmed Hassan seçilmişti ayrıca kaliteyi anlıycağını umuyorum.
                          En son Şahinoğlu tarafından düzenlendi; 02.06.2007, 20:50.
                          DOZER CEMİL

Yorum

insallah gelmez
                            oldu sen istedin ya gelmez arkadaşlar bakıyorum da herşeye karşı kime istersin zatı muhterem arkadaş sag bele daniel alvesimi serkan alınınca burada durdunuz bu adam sag bek degil diye kimi istiyorsunuz

Cevap: Kimseyi istemezuk.......

Yorum

• İlk olarak atemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kardeş araştırmaya gerek yok Gine milli takımından bahsediyosun Brezilya değil , bu kadar övmenizi inan anlamış değilim , Gine milli takımını geçen senede izledim afrika kupasında gözüme batan topçular Pascal ve Mansare'dir diğerleri düz topçu, o afrika kupasında da en değerli futbolcu Ahmed Dursun seçilmişti ayrıca kaliteyi anlıycağını umuyorum.
                              ahmet dursunun ne işi varya orda ya ahmet hassan olmasın

Yorum

• sol bek lazım da sağ bek değilmi ya bende bunu anlamıyorum kim var sag kanatta sölermisiniz biri varda biz mi bilmiyoruz yoksa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X