İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ne demezsin..Şampiyonluk çantada keklik.. Yattara Gökdeniz ceyhunu kesileceğini kim söyledi ki.. Ayman Hüseyin Ferhat Mustafa keçeli Hasan varken onlara niye sıra geldi ki.. Lig başladımı izlersiniz doldur boşalt futbolu.. Orta saha bu kadar top kullanma kabiliyeti vasat futbolcuların elinde olduktan sonra hangi sonucu bekleyeceksin takımdan... Ziyanın açıklaması..yeterince gol atmışız ama çokta yemişiz..54 yeterince bir sayı ise 1 atarım üstüne yatarım taktiği öylemi..Ya o arada 1 yersen ne olacak... Maç bütün gün oynanıpta Trabzonspor öne geçtimi Trabzonspora özel olarak bitirilmiyor..Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...
-
espiri yapmışsın ama böyle espiriler bazı zaman insanın suratında ekşimelere neden olabilir...biraz daha dikkat lütfen.ufak bir notİlk olarak tsurmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşarkıcı yudumu alsınlar o daha hafif olur

yudum halamın kızı) saygılarımla
KİNİM VE NEFRETİM SADECE SAYGISIZ İNSANLAR İÇİNDİR
Yorum
-
bizim takima sagbeke jabi alinirsa risp yerine egemen onliberoyada serkan alinirsa defansta problem kalmaz solbekte murat ocak ve celalettinden daha iyi olan wederson gelmedikten sonra transfere gerek yok sola.Kaleye Martinez veya Hasagic alinip Jeff yollanmali.Forvet hattinda Ersen ve umut gibi onemli golculerimiz var yanlarina yabanci bir golcu alinmali sol acigada bir adam alip Transferi kapamaliyiz.
Yorum
-
ADNAN İÇİN BEŞİKTAŞ'TA DEVREDE
Samsunspor'da sözleşmesi sona eren ve yeni bir anlaşma yapmayan Adnan Güngör için Beşiktaş'ın da devrede olduğu belirtildi.
Trabzonspor ile prensipte anlaşan ancak imza atmayan Adnan'ı Samsunspor'dan eski Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın da ısrarla istediği öğrenildi.
Geçen sezon Kayserispor'a transfer ettiremediği Adnan'ı Beşiktaş'a kazandırmak için kolları sıvayan Ertuğrul Sağlam'ın bu konuda yöntime rapor vereceği belirtildi.
Adnani bjk de istiyormus ama aldik adami bu seneki transfer politikasi iyi birde forvet almamiz lazim kaliteli.
Yorum
-
Alinmasi gereken pozisyonlardan baslayayim. Ilk 11'de direk oynayacak kaleci, sag bek, sol bek, sol acik, forvet. Bunun disinda bir kaleci (ucuncu kaleci olacak), bir yedek sola cik, bir yedek sag acik ve bir hucuma donuk orta saha oyuncusu alinmali. Takimin dizilisi 2-3-3-2 seklinde olmali (Asagida gosterecegim). Sisteme gore oyuncu sectigimide belirtmeliyim. Alinacaklardan baslayalim:
Kaleci: Bu pozisyona yabanci oyuncu alinmasina karsiyim (yabanci hakki serbest olursa o zaman yabanci dusunulebilir). Bence bu pozisyon icin en dogal oyuncu Rustu. Tecrubesi Tolga'nin gelisimi icin cok onemli. Turk olmasi nedeniyle Hasagic'te olabilir ama ben acikcasi 3 iyi duzey kaleci olmasi gerektigine inandigim icin hem Rustu hem Hasagic birlikte alinmali diyorum. Jefferson ve Ahmet Sahin satilmali.
Stoper: Bu pozisyona transfer yapmak gerekli degil. Stepanov, Risp, Cagdas, Erdinc ve kiradan donecek Tayfun yeter. Bu seneki gibi cok sakatlik ve cezada Huseyin'de bu bolgeye kaydirilabilecegine gore transfere hic ihtiyac yok. Stepanov satilirsa (hic istemiyorum satilmasini) o zaman Egemen alinabilir. Boyle bir durumda Rustu alinamazsa o zaman yabanci hakki kalede kullanilabilir.
Sag Bek: Serkan bu pozisyona alindi. Adnan'da bu bolgede oynuyor. Elimizde Musa'da var. Bu bolgeye baska oyuncuya gerek yok. Ufukhan kiraya verilmeli. Feridun satilmali.
Sol Bek: Bu pozisyonda elimizde var olan Celaleddin ve Mustafa Keceli satilmali. Yedek olarak Murat Ocak geri alinmali. Yabanci haklarindan ilkinin buraya kullanilmasi gerktigini dusunuyorum.
On Libero: Bu pozisyonda oncelikli olarak Hasan Ucuncu gonderilmeli. Yasi dolayisiyla 3. alternatif olarak Ferhat kalmali. Huseyin ve Ayman’da devam etmeli. Bu pozisyona oyuncuya gerek yok. Cunku sistemde bir oyuncu oynuyor.
Sag Acik: Yattara kalacak. Bu pozisyona yedek olarak Mehmet Yozgatli alinmali. Su anda mevcut kadroda Yattara’nin yedegi olarak bekleyecek sadece Musa var. O da uzun bir sezon icin yeterli degil.
Sol Acik: Burada Musampa satilmali. Ziya Dogan kaldigi surece hocasina hicbir zaman guvenmeyecek. Mustafa Keceli ve Celaleddin’i de sattim biliyorsunuz. Kadroya yeni gelecek 2. yabanci da bu pozisyona. Gonlum Mansare dese de Afrika Sampiyonasi sirasinda iki kanat da kirik kalacak bu hic iyi degil. O yuzden belki bu Polonyali ikizler alinabilir. (Not bu oyunculari tanimiyorum ama nedense Polonya’dan bize gelen iki oyuncuda cok verimli oldu bunlarda olurmus gibi geliyor) Tabii bir de yedek lazim. Kasimpasa’da ki Erhan Kucuk ya da Dortmund’lu Mehmet Akgun olur. Ibrahim Akin’I yedek icin soyleyecegim ama bu saatten sonra Ertugrul Saglam onu birakmaz.
AMC: Bu pozisyonu Gokdeniz oynayacak. Yedegi su anki kadrodan Ceyhun olmakla birlikte ben satilmasi taraftariyim. Yerine de siddetle istedigim oyuncu Mehmet Cakir. Ersun geldigi icin biraz zor olabilir ama ben Cavcav’in 1.5 – 2 milyon dolar arasi bir fiyata satacagini dusunuyorum.
Forvet: Umut, Ersen Martin devam ediyorlar. Ergin geri donuyor. Omer Riza ile Cem Demir’in yollari acik olsun. Buraya da bir yabanci forvet. Polonya’li ikizlerin forvet olani olabilir. Djibyl Fall olabilir. Ama onemli olan fizigiyle Umut’a yer acmasi olur. Kendisi de 10-15 arasi gol atarsa cok iyi olur. Ben Umut’a cok guveniyorum ve gelecek sezon icimden bir ses 20 golun altina dusmeyecegini saniyorum.
Satilacak oyuncular: Bu kadrodan Ahmet Sahin, Jefferson, Hasan Ucuncu, Mustafa Keceli, Celaleddin, Ceyhun, Cem Demir, Kizito Musampa, Omer Riza, Djokaj, Thomas Jun ve Feridun satilir. Yaklasik 3.5 – 4 milyon dolar gelir elde edilir.
Alinacak oyuncular: Rustu Recber(free), Hasagic (free), Serkan Balci (free), Adnan (free), Mehmet Yozgatli (free), Mehmet Cakir (1.5 milyon USD), Erhan Kucuk / Mehmet Akgun (200 bin USD) + 3 yabanci (6 milyon USD)
Buna gore benim kadrom:
Rustu
(Tolga / Hasagic)
Risp Stepanov
(Erdinc / Tayfun) (Cagdas)
Serkan Balci Huseyin ?
(Adnan / Musa) (Ayman / Ferhat) (Murat Ocak)
Yattara Gokdeniz ?
(Mehmet Yozgatli) (Mehmet Cakir) (Erhan Kucuk / Mehmet Akgun)
Umut ?
(Ergin Keles) (Ersen Martin)En son UğurB tarafından düzenlendi; 02.06.2007, 16:40.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Martinez ve cordoba.İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKüme düsen bir takimin kalecisi ile ilgilendigimiz duyumunu nereden aldin renkdas? Yok böyle bir sey.
Yorum
-
minero yu bilmem de, vagner love bizim vagner loveİlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Brezilma maçında oynayan Minero hani bizimkierin geçen dönemde almadıkları Minero değil mi?
hani şu lazaroni zamanında anlaştığımız fakat vazgeçtigimiz...
“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
bence taktik tutmamış sol bek yok hüsomu sol bek ayrıca aymanın nesini beğeniyosunuz her pozisyonda gereksiz faaul yapıyor hüseyinide çok ağır buluyorum...........üzülerek söylüyorum ki bu takım seneye 4. olur.ne umudum var ne heyecanım.şampiyonluk görmeden ölcez herhaldeİlk olarak TS-KINGS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlinmasi gereken pozisyonlardan baslayayim. Ilk 11'de direk oynayacak kaleci, sag bek, sol bek, sol acik, forvet. Bunun disinda bir kaleci (ucuncu kaleci olacak), bir yedek sola cik, bir yedek sag acik ve bir hucuma donuk orta saha oyuncusu alinmali. Takimin dizilisi 2-3-3-2 seklinde olmali (Asagida gosterecegim). Sisteme gore oyuncu sectigimide belirtmeliyim. Alinacaklardan baslayalim:
Kaleci: Bu pozisyona yabanci oyuncu alinmasina karsiyim (yabanci hakki serbest olursa o zaman yabanci dusunulebilir). Bence bu pozisyon icin en dogal oyuncu Rustu. Tecrubesi Tolga'nin gelisimi icin cok onemli. Turk olmasi nedeniyle Hasagic'te olabilir ama ben acikcasi 3 iyi duzey kaleci olmasi gerektigine inandigim icin hem Rustu hem Hasagic birlikte alinmali diyorum. Jefferson ve Ahmet Sahin satilmali.
Stoper: Bu pozisyona transfer yapmak gerekli degil. Stepanov, Risp, Cagdas, Erdinc ve kiradan donecek Tayfun yeter. Bu seneki gibi cok sakatlik ve cezada Huseyin'de bu bolgeye kaydirilabilecegine gore transfere hic ihtiyac yok. Stepanov satilirsa (hic istemiyorum satilmasini) o zaman Egemen alinabilir. Boyle bir durumda Rustu alinamazsa o zaman yabanci hakki kalede kullanilabilir.
Sag Bek: Serkan bu pozisyona alindi. Adnan'da bu bolgede oynuyor. Elimizde Musa'da var. Bu bolgeye baska oyuncuya gerek yok. Ufukhan kiraya verilmeli. Feridun satilmali.
Sol Bek: Bu pozisyonda elimizde var olan Celaleddin ve Mustafa Keceli satilmali. Yedek olarak Murat Ocak geri alinmali. Yabanci haklarindan ilkinin buraya kullanilmasi gerktigini dusunuyorum.
On Libero: Bu pozisyonda oncelikli olarak Hasan Ucuncu gonderilmeli. Yasi dolayisiyla 3. alternatif olarak Ferhat kalmali. Huseyin ve Ayman’da devam etmeli. Bu pozisyona oyuncuya gerek yok. Cunku sistemde bir oyuncu oynuyor.
Sag Acik: Yattara kalacak. Bu pozisyona yedek olarak Mehmet Yozgatli alinmali. Su anda mevcut kadroda Yattara’nin yedegi olarak bekleyecek sadece Musa var. O da uzun bir sezon icin yeterli degil.
Sol Acik: Burada Musampa satilmali. Ziya Dogan kaldigi surece hocasina hicbir zaman guvenmeyecek. Mustafa Keceli ve Celaleddin’i de sattim biliyorsunuz. Kadroya yeni gelecek 2. yabanci da bu pozisyona. Gonlum Mansare dese de Afrika Sampiyonasi sirasinda iki kanat da kirik kalacak bu hic iyi degil. O yuzden belki bu Polonyali ikizler alinabilir. (Not bu oyunculari tanimiyorum ama nedense Polonya’dan bize gelen iki oyuncuda cok verimli oldu bunlarda olurmus gibi geliyor) Tabii bir de yedek lazim. Kasimpasa’da ki Erhan Kucuk ya da Dortmund’lu Mehmet Akgun olur. Ibrahim Akin’I yedek icin soyleyecegim ama bu saatten sonra Ertugrul Saglam onu birakmaz.
AMC: Bu pozisyonu Gokdeniz oynayacak. Yedegi su anki kadrodan Ceyhun olmakla birlikte ben satilmasi taraftariyim. Yerine de siddetle istedigim oyuncu Mehmet Cakir. Ersun geldigi icin biraz zor olabilir ama ben Cavcav’in 1.5 – 2 milyon dolar arasi bir fiyata satacagini dusunuyorum.
Forvet: Umut, Ersen Martin devam ediyorlar. Ergin geri donuyor. Omer Riza ile Cem Demir’in yollari acik olsun. Buraya da bir yabanci forvet. Polonya’li ikizlerin forvet olani olabilir. Djibyl Fall olabilir. Ama onemli olan fizigiyle Umut’a yer acmasi olur. Kendisi de 10-15 arasi gol atarsa cok iyi olur. Ben Umut’a cok guveniyorum ve gelecek sezon icimden bir ses 20 golun altina dusmeyecegini saniyorum.
Satilacak oyuncular: Bu kadrodan Ahmet Sahin, Jefferson, Hasan Ucuncu, Mustafa Keceli, Celaleddin, Ceyhun, Cem Demir, Kizito Musampa, Omer Riza, Djokaj, Thomas Jun ve Feridun satilir. Yaklasik 3.5 – 4 milyon dolar gelir elde edilir.
Alinacak oyuncular: Rustu Recber(free), Hasagic (free), Serkan Balci (free), Adnan (free), Mehmet Yozgatli (free), Mehmet Cakir (1.5 milyon USD), Erhan Kucuk / Mehmet Akgun (200 bin USD) + 3 yabanci (6 milyon USD)
Buna gore benim kadrom:
Rustu
(Tolga / Hasagic)
Risp Stepanov
(Erdinc / Tayfun) (Cagdas)
Serkan Balci Huseyin ?
(Adnan / Musa) (Ayman / Ferhat) (Murat Ocak)
Yattara Gokdeniz ?
(Mehmet Yozgatli) (Mehmet Cakir) (Erhan Kucuk / Mehmet Akgun)
Umut ?
(Ergin Keles) (Ersen Martin)

sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-
Trabzonspor Nereye
Şimdi Trabzonspor yönetimi için hem kolay, hem de zor bir dönem var önümüzde. Başkan Nuri Albayrak, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve Teknik Direktör Ziya Doğan ve Transfer Komitesi Üyeleri bir araya geldiler. Transfer stratejisini belirlediler. Ama biliyoruz ki geçmişten hiç ders almadılar. Çünkü bugüne kadar ismi geçenler ve gönüllerde yaşatılanlara bakıldığında, yönetenlerin ne borç yığını, ne devşirme isimlerle sonuca ulaşamama kaygısı yaşamadıkları ortaya çıktı.
Örneğin Serkan Balcı işi bitti bitiyor. Kuşkusuz Ziya Hoca istemiştir bu ismi… Ama Tayfun geri dönerken, Adnan alınmışken, Ufukhan, Musa varken… Hatta Ferhat, Hasan da bu alanda oynarken, 1 milyon 500 bin YTL bir oyuncuya verilebilir mi? Bu hangi aklın, hangi bilginin ürünüdür? Sonra Abdurrahman düşünülemezmiydi bu alan için?
Ya da kale için Martinez, Rüştü, Cordoba gibi isimleri gündemine alanlar, Tolga’nın yükselişinin farkında değiller mi? Acaba Tolga’yı yerle bir etmek için hepsi elbirliği mi yaptı? Anlamakta zorlanıyoruz. Doğrusu, Tolga ile rekabet edecek bir kaleci transferi değil mi?
Bu genç kardeşimiz tam da güven yakalamışken, teknik adamı, yöneticisi, taraftarı biraz olsun sırtını sıvazlayarak gelecek sezona daha güvenli girmesine zemin hazırlayamazlar mı?
Bu takımın savunmasında eksiklik olmadığında ve Tolga da acemiyken, 7 maçta sadece 2 gol yemedi mi? Takım da seri galibiyetler yakalamadı mı? Peki dert ne o zaman? Yoksa kulübün kasasının boşaltılmasımıdır düşünülen?
Sayın Albayrak göreve geldiğinde, “Çekirdeğini Trabzonluların oluşturacağı yıldızlar topluluğu yaratacağız” demişti. Bir de, “Alt yapıyı üretken hale getirip, çok sayıda yıldız adayını Türk futboluna kazandırıp, Trabzonspor’u şampiyon yapacağız” sözünü vermişti.
Peki nerede bu sözler Sayın Albayrak!!!
Bir kez olsun düşündüğünüzün, konuştuğunuzun arkasında duramayacakmısınız?
Eğer Sayın Ziya Doğan, sizi pahalı ve Trabzonspor’u asıl hedefe ulaştırmaktan uzak isimleri almaya zorluyorsa, yollarınızı ayırırsınız olur biter. Nasıl ki her maçta 90 dakika tüm taraftarlar size hakaret ettiği halde koltuktan vazgeçmediyseniz, Ziya Hoca için de bir grubun tepkisine direnirsiniz olur biter…
Yok, bu politika sizin ürününüzse o zaman artık benim gibi düşünenlerin hiçbir sözünüze itibar etmeyeceğini bilesiniz.
Kaldı ki, Trabzonspor dış transferde ‘yıldız’ diye adlandırılan hangi oyuncuyu alırsa alsın, 3 büyük rakibi daha iyilerini bünyesine katar. Bu bir gerçektir. Hem ekonomik, hem sosyal yaşam farkı, hem kültürel beklentiler açıdan İstanbul ve o’nun kulüpleri yazık ki daha cazip… Geçen sezonlarda çok sayıda yıldız adayı bile Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş’ı tercih etmedi mi? Orada vitrin süsü olmayı yeğlemedi mi?
Bu sezon Vederson alınmak istendi.
Peki ne oldu.
Fenerbahçe parayı bastırdı ve işi bitirdi. Şimdi dış transferde Trabzonspor’un sol kanat için ilk ve önemli adayını en önemli rakiplerinden birine kaptırmış oldu.
Bu hep böyleydi ve böyle de devam edecek. Bir başka kaliteli ve belli aşamaları geçmiş oyuncuyu almak istediğinizde de yazgı değişmeyecek.
O halde transfer politikasını bir kez daha gözden geçirmek gerekmez mi?
Şimdi yapılması gereken şey aslında çok basit… 15’in üzerinde kiralık oyuncu geri dönüyor. Bu çocukların birçoğu, küçük bir fırsat bulursa, sizin alacaklarınızın büyük bölümünden daha da yararlı olabilecek yeteneklere sahipler… Her biri kendi yaş kategorilerinde milli takımlarda forma giymiş ama sonra Ziya Doğan gibi düşünen, genç oyunculara gözü kapalı ‘hayır’ diyen teknik direktörler yüzünden heba olmuş oyunculardır. İşte bu isimlerden 4-5 tanesini kazanabilirseniz, orta alana takımı yönetme becerisi olan iyi bir ‘önder’ alabilirseniz ve Trabzon kökenli oyunculardan 5-6 tanesini kadroya katabilirseniz o zaman gerçek kimliğiyle birlikte Bordo-Mavililer tarihi dokusuna kavuşacak ve birkaç yıl içinde zirvenin en büyük adaylarından olacaktır.
Trabzon kökenli dedik de… Örneğin Antalyaspor’dan kopan Ali Bilgin… Ankaragücü’nden Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli, Gençlerbirliği’nden Engin Baytar, Kerem Şenes, Kayserispor’dan Ragıp Başdağ, Sakaryaspor’dan Suat Usta, Ankaraspor’dan Özer Hurmacı, Çaykur Rizespor’dan Serhat Akyüz, Bursaspor’dan kaleci Yavuz, Konyaspor’dan Oğuzhan, NAC Breda’dan Aykut Demir…
Bunların hepsi Trabzonlu ve daha birçok oyuncu da bunlara katılabilir. Alın bu isimleri, harmanlayın mevcut kadroyla… Hem ucuz, hem özverili, hem de genç bir kadro yaratın… Bugünü yaşarken, yarını da kurtarın. Unutmayın ki, Trabzonspor gibi kulüpler ancak oyuncunun yetenekleri kadar kulüp aşkını da kullanabilirse, forma sevgisini yüreğinde hissedenlerle yola çıkarsa başarılı olabilir.
Bunu yapın ve biz de yanınızda duralım sonuna kadar… Hiçbir baskıdan çekinmeden, korkmadan direnelim ve kazanalım Trabzonspor’u, geri getirelim yine o ‘Karadeniz Fırtınası’ günlerini…
Kendimiz olalım, başkasına benzemeyelim. Türk futbolunda yine bir çığır açalım.
Olmaz mı?
Aksi takdirde ilk yenilgide darağacına çekileceksiniz! Ve yanınızda ne bizi, ne de bizim gibi düşünenleri bulacaksınız.
Çünkü Trabzonspor’u kendi köklerinden koparmaya çalışan yanlış anlayışlarla, popülizme teslim olmuş eylem adamlarıyla barışık olmamız, aynı kulvarda yürümemiz söz konusu olamaz.
Trabzonspor’u, Fenerbahçe’ye benzetirseniz yanınızda olamayız. Trabzonspor’u kendi kültürüne sadık hale getirirseniz, ölümüne beraberiz… Söz!
Son söz…
Çok zeki insanlar, tahliller geliştirerek yönettikleri kurumların gerçeklerine göre hareket etmeyi başarırlar. Zeki insanlar başkalarının yaşadıklarından ders alarak doğruyu bulurlar. Az zeki insanlar kendi yaşadıklarından ders çıkararak yanlışlardan sıyrılırlar… Peki kendi yaşadıklarından bile ders çıkaramayanlara ne denir?
Sözün tamamı…!!!Güneş, "Eskiden zenginler izler fakirler oyndardı, şimdi ise zenginler oynuyor fakirler izliyor"
Yorum
-
vagner love 3-4 senedir cska moscovada oynuyor geçen sene anlaştıkmı biz onunla?İlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleminero yu bilmem de, vagner love bizim vagner love
hani şu lazaroni zamanında anlaştığımız fakat vazgeçtigimiz...SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Yorum
-
Vagner Love'ın forumda adı geçmişti de anlaştığımızı hiç sanmıyorum, hatta ben de söylemiştim fena değildir filan denmişti
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevagner love 3-4 senedir cska moscovada oynuyor geçen sene anlaştıkmı biz onunla?vagner love ve mossoro... lazaroni zamanında çok istendi, hatta hacıosmanoglu vagner love ile anlaştık ufak tefek pürüzler var demişti ve gazetelerde boy boy resmi çıkmıştı... en azından ben böyle hatırlıyorumİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVagner Love'ın forumda adı geçmişti de anlaştığımızı hiç sanmıyorum, hatta ben de söylemiştim fena değildir filan denmişti
“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
Vadaa 55 bu biraz bilgisayarin azizligi. Sistem 2-3-3-2. 4-1-3-2 dizilisindeki beklerin one cikartilmis hali. Iki stoper, ingilizlerin soyledigi tarzda wing backler (on libero dizilisinde ileri geri gidip gelen iki kanat), tek on libero (cunku gerektiginde bu wing backler on liberonun yanina gelip alan daraltabiliyorlar. Ondeki hucuma yonelik 3 lu orta sahanin kanatlarida gerektigine ortada oyunu daraltan gerektigine acan bir sistem. Ondeki ikili forvet ise surekli yer degistiren tipte oyuncular. Ustteki soru isaretleri ise yabanci transfer edilecek yabanci oyunculari gosteriyor. Yaklasik alinacak oyuncularin maliyeti (bonservis bedeli olarak) 8 milyon dolar. Satilan oyunculardan 4 milyon dolar gelir elde edilse 4 milyon dolar maliyetle bu takim kurulabiliyor. Istenirse Stepanov satilip yerine Egemen alinarak transferden karli bile cikilabilir.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum