Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• federasyonun yabancı kararının şekillenmesinden ve bunun yabancıyı sınırlamamasından hemen sonra ben de kaliteli transferler bekliyorum.
    kaleci sağbek forvet tamam ama ortasahada oyun kurucu meselesi şu an en önemli meeseledir.. tünelin ucunda bu oyun kurucu pozisyonu için ışık şöyle dursun hava dahi yok bana göre..

adı geçti hemen arsun yanal ile alakalı olayı hatırlatayım istedim.. hem kendisiyle hem de can menejeriyle konuşuldu geçen yıl ve anlaşıldı. haşim bey başkanı aradı başkanım konuştuğumuz rakamın biraz üstünde talepleri var ve ayrıca tazminata da hiç karışmayız diyorlar bir yanlış anlama mı var dedi.. ben sevindim tabii bu kadar erken anlaşılmış olmasının ersun beyin hareket tarzının..
    brezilyadan adamlar baktım dedi.. holosko gibi adamları alacağım dedi..
    o zaman da söylemiştim şimdi de söylüyorum: ersun hoca gelsin takımı bırakırım diye..
    mehmet ali yılmaz bir ersun yanal iki..
    bu takımı bırakmam mümkün olabilir, o derece hırslıyım bu arkadaşlara!
    En son stichus tarafından düzenlendi; 01.06.2007, 23:22. Sebep: ersun bey

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gizli yürütme kısmını doğru anlamışsın desert..
      gerçekten de kimseye bir şey söylenmemesi en doğrusu..
      evvelki gün gerçekleşen toplantıda pozisyon vermiştir yabancılarla alakalı olarak hoca, isim vermemiştir..
      hayatta en çok istediğim şeylerden biri oldu bu forumdaki kardeşlerimizden iki üç tanesinin yk üyesi olmaları..
      demeçlerini takip etmek bana büyük keyif verirdi vallahi..

wallahi gizli gizli işi götürürler de senin de ümit ettiğin gibi nokta atışı 3-4 adamı alırlarsa o zaman ümit var demektir.

gerçi ben hala temkinliyim...

ziya nın olduğu yerde bende güven duygusu kaybı yaşanıyor artık..

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        federasyonun yabancı kararının şekillenmesinden ve bunun yabancıyı sınırlamamasından hemen sonra ben de kaliteli transferler bekliyorum.
        kaleci sağbek forvet tamam ama ortasahada oyun kurucu meselesi şu an en önemli meeseledir.. tünelin ucunda bu oyun kurucu pozisyonu için ışık şöyle dursun hava dahi yok bana göre..
        bak senin mesajında bilem sol bek yok..
        abi sol tarafta adam yok celalettinle sene mi bitirecez allah aşkına
        cidden sol tarafa transfer düşünmüyorsa ziya doğan, harbiden evrim teorisine inanmaya başlayacağım..

Yorum

• Dmytro Chigrynskiy

Shaktar Donetsk'te oynuyor. Kasım 1986 doğumlu. 1,90 boyu var. Geleceği çok parlak deniyor, övgü alıyor. Keşke Polonya'dan sonra Ukrayna'ya da uğrasa
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bana adam gibi bi sol bek, bi orta saha bi de forwet almadan bu transferi bitirenler önümüzdeki senenin katilleridir..
            Sol Kanatıda unutma zaten önümüzdeki sezon bitmiş abi ziya bu takımın başındayken bize rahat bi uyku yok...

Yorum

• Rivaldo Olimpiyakos'dan ayrılacaktı ne oldu biliyorum. Hayatım boyunca Trabzonspor'da görmek istediğim nadir futbolculardan biri olacak. 40 yaşında da olsa oynar bu adam.
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dmytro Chigrynskiy

Shaktar Donetsk'te oynuyor. Kasım 1986 doğumlu. 1,90 boyu var. Geleceği çok parlak deniyor, övgü alıyor. Keşke Polonya'dan sonra Ukrayna'ya da uğrasa
                ziya dogan bunu istemez çünkü ismi hasan yada hüseyin deil karışık bi ismi var bide bunun çok saçı var bu olmaz...sıradaki????

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sol Kanatıda unutma zaten önümüzdeki sezon bitmiş abi ziya bu takımın başındayken bize rahat bi uyku yok...
                  benim tahminim gene gökdenizi kitleyecek oraya..
                  sol açık istemez bu..

trabzonspor borsası gökdeniz ve yattaranın hapşırmalarına endekslenirse şaşırmamak lazım..

gizlilik iddiası sonuç vermezse işimiz çooook zor.

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rivaldo Olimpiyakos'dan ayrılacaktı ne oldu biliyorum. Hayatım boyunca Trabzonspor'da görmek istediğim nadir futbolculardan biri olacak. 40 yaşında da olsa oynar bu adam.
                    Bende çok seviyorum ama gelirmiki bize

Yorum

• ...ziyanin listesi hakkinda duyduklarimiz dogruysa hic umitlenmiyelim onumuzdeki sezon icin ...baksaniza adam ....ne kadar sag bek varsa topladi.....

....rakipler soldan geldimi her atak gol...sagdan gelince de her pozisyon kar cikar bizim kasaplara ...

.....bunlar ne saniyo anlamiyorum.....sanki hic onumuzdeki sezon baslamiyacakmis ......biz hic inter totodan elenmeyecegizmi saniyorlar ....bu mantikla nereye kadar gidebilecegini zannediyor...bu ziya musvettesi....
                      deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                      ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                      ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Bu arada Eurosportta U-21 Milli maçları var şimdi Gana-Hollando maçı veriliyo,Hollandada amcası Edgar Davids olan bi futbolcu var.Bu turnuvayı izliyodur inşallah komitemiz...

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bende çok seviyorum ama gelirmiki bize
                          Rivaldo AEK ile anlaştı arkadaşlar...
                          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                          İşte BMN!*

Yorum

• Serkan Balcı öncelikli ihtiyacımız değil…

Bana göre yönetim, Serkan Balcı transferiyle bir yanlışın altına daha imzasını atıyor. Trabzonspor zaten sağ bekte oyuncu fazlası olan bir takım. Sağ kanat her türlü sol kanadımızdan daha iyi. Tayfun, Ferhat, Adnan, Ufukhan ve Musa gibi oyuncularımız var. Bu futbolcular dururken bir de bunların üstüne Serkan Balcı'ya ihtiyaç yoktu. Eğer sağ beke alınan oyuncu Serkan'dan kaliteli biri olsa kabul edilebilirdi. Fakat Serkan gibi vasat bir oyuncunun bizde bulunan oyunculardan çok fazla iyi performans gösterebileceğine inanmıyorum. Defansa ille de transfer yapılacaksa öncelikli olarak Celaleddin'in mevkiîne transfer gerekir bence.
                            Takımımızın transfere ihtiyaç duyduğu asıl mevkîler forvet, orta sahanın sol kanadı ve kale. Bunlara ek olarak bir de kaliteli bir oyun kurucu alınırsa en azından şampiyonluk yarışı içerisinde oluruz.
                            Ancak görünen o ki yönetim ve Ziya Doğan bu sene de doğru düzgün bir takım oluşturamayacaklar. Ziya hoca bunca stoper oyuncumuz varken ille de bir-iki stoper alacam diye tutturmuş vaziyette. Yönetimde "transfer yaptılar" desinler diye Serkan'la anlaşmış durumda. Bence transfer politikası bu şekilde devam ederse önümüzdeki sene yine rezil olacaz. Taraftarın bir şekilde yapılmış ve yapılması muhtemel olan transfer yanlışlarına dur demesi gerekiyor. Yoksa Albayrak ve yönetimi maddi ve siyasi rant elde etme uğruna kulübü içinden çıkılmaz bir dar boğaza sokacaklar…

Yorum

• başkan denilson marcelinho ricardinho musampa olaylarından sonra hayatta rivaldo gibi bir isme para vermez..
                              o mesele benim meselemdi..
                              inanmıştım da.. olmadı.. artık ben de inanmıyorum yıldız olayına..
                              ben sadece taraftar açısından olaydan kopmamak lazım iddiayı yaşatmak lazım olmuş adam almak lazım ortegalara hagilere cevap vererek ayakta olduğumuzu göstermemiz lazım ki toptan anlayan taraftarımız yeniden heyecanı yakalasın ve takımı uçursun.. ikna oldu başkan.. cebinden ödedi marcelinhoyu.. çok şükür kar ederek de sattık ama hayalkırıklığı baki kaldı..
                              ben tvden başkanı seyrederken çok iyi anladım onu, çok da üzüldüm..
                              ziya hocayla aynı şekilde düşünüyorlar.. yıldız mıldız yok.. koşan pres yapan oyuncular.. elbette pozisyon üretecek teknik kapasitesi yüksek oyuncu da istiyor başkan ama hocaya tam yetki verdiğinden karışmıyor işine.. parasıyla ilgileniyor oyuncunun..
                              hoca da herkesi adam ederek oynatacağım diye bir iddia koymuş ortaya.. oyuncuların onun gitmeyeceğinden emin olunca oynayacaklarını düşünüyor..

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                benim tahminim gene gökdenizi kitleyecek oraya..
                                sol açık istemez bu..

trabzonspor borsası gökdeniz ve yattaranın hapşırmalarına endekslenirse şaşırmamak lazım..

gizlilik iddiası sonuç vermezse işimiz çooook zor.
                                ...gokdeniz serbest oynamali bence .......ama bildigim bisey varsa oda takima ya kaliteli bir oyun kurucu...ki bu olursa gokdeniz sola cekilebilir...yok degilse kaliteli bir sol acik ....bu durumdada gokdeniz forvet arkasi oynayabilir...hatta ziya ve nuri beyden sol kanat ve oyun kurucu yu birlikte beklemek yanlis olur bu dumda gokdeniz oyun kurucu bile olur......bide forvet yada sol bek lazim.....

...bunlarin ikisini birden beklemek de abes olur......ama beklenmedik bi sekilde bi stoper daha gelecek ondan suphem yok.......ve isin enteresan tarafi bu stoperin erdincin yanina bir turlu erdinc kalitesinde stoper bulunamadigi icin gelecek olmasi...ziyaya gore stepanov neki .....ne gures biliyo nede 5 ayi gucunde olurmu oyle stoper dedigin adama bi daldimi en az kafasini koparmali...
                                deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                                ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                                ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X