Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burasi Transfer Dosyasidir ve hala Ziya Hocaya burda ayni elestirileri yapip ortami germeye calisan bazi kisilerimiz var, lütfen eger Ziya Dogan elestirilecekse buna göre mevcut bir baslik gecerlidir oraya yorumlarinizi oraya yazabilirsiniz.

katılıyorum
    lakin bu konu da tamamen ziya doğan ile alakalı bir konudur....

dolayısıyla saygıdeğer hocamıza da buradan şükranlarımızı ileteceğiz...

yoksa serkan balcı gibi koşan, basan, ısıran, dalan ve de sarsan bir adamı başka kim bulabilirdi ki...

Yorum

• İlk olarak tsurmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      zamanında ergün gürsoy denen (nasıl tarbzonlu oldugu mechul )kişinin hasan şaşı kacırıp galatasaraya götürmese adı tarbzonsporlu hasan şaş olacaktı şimdi hasan şaşı almışın neye yarar kii acaba ergün gürsoymu tavsiye ettii...
      ustadım unuttuğunu söyleyeyim. Karadenizli bir politikacı ( koyu galatasaraylı )devreye girince galatasaraya gitti
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stichus abi gidecegim bir son söz söyle bakalım
        stichus çevrimdışı olmuş bile,stichus bu haberleri nerden alıyo acaba?
        En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 01.06.2007, 21:13.

Yorum

Burasi Transfer Dosyasidir ve hala Ziya Hocaya burda ayni elestirileri yapip ortami germeye calisan bazi kisilerimiz var, lütfen eger Ziya Dogan elestirilecekse buna göre mevcut bir baslik gecerlidir oraya yorumlarinizi oraya yazabilirsiniz.
          postlardan alıntı yapalım istersen..
          topçuları hoca ister, ya da istemez.

istediği topçular ortada..

ziya doğan ın hoca olduğu bir yerde ortamın gerilmesine gerek yok...

istediği ya da istemediği topçular konusundaki saçma düşünceleri konusunda eleştiriler var..
          ister kabul et, ister etme.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ustadım unuttuğunu söyleyeyim. Karadenizli bir politikacı ( koyu galatasaraylı )devreye girince galatasaraya gitti
            Mesut Yılmaz...

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şampiyonlar ligi mi
              ikinci ligde böyle bir organizasyon mu başladı

demekki başlamış
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• [quote=yattara show;818969][quote=marcelinhos100;818941]Stichus abi gidecegim bir son söz söyle bakalım
                stichus çevrimdışı olmuş bile,stichus bu haberleri nerden alıyo acaba?
                kendisi yönetime, özellikle de başkana yakın bir şahıstır.
                şu anda mangal yapıyor..
                ellemeyin adam keyif yapsın

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  katılıyorum
                  lakin bu konu da tamamen ziya doğan ile alakalı bir konudur....

dolayısıyla saygıdeğer hocamıza da buradan şükranlarımızı ileteceğiz...

yoksa serkan balcı gibi koşan, basan, ısıran, dalan ve de sarsan bir adamı başka kim bulabilirdi ki...
                  Ya tabi Ziya Doganla alakalidir ama bura Ziya Dogani elestirilecek bir baslik degildir bunu anlatmaya calisiyorum.

Serkanin bize gelmesi hatali olmustur diye düsünüyorum , oyunculugunu tartismak istemiyorum ama ayni mevkiye iki transfer yapilmasi cok basiretsizliktir.
                  Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mesut Yılmaz...
                    ben demedim sen dedin )))))

Yorum

Ya tabi Ziya Doganla alakalidir ama bura Ziya Dogani elestirilecek bir baslik degildir bunu anlatmaya calisiyorum.

Serkanin bize gelmesi hatali olmustur diye düsünüyorum , oyunculugunu tartismak istemiyorum ama ayni mevkiye iki transfer yapilmasi cok basiretsizliktir.
                      imzan dikkatimi çekti.bir alıntı yapayım müsade edersen, domuzdan post yapmaya çalışma yoksa ziya'n olur.yada domuzdan post ziyandan hoca olmaz
                      En son DURAS tarafından düzenlendi; 01.06.2007, 21:17. Sebep: düzeltme

Yorum

Ne olcakki kızarlarmı yoksa?

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          agalar bize oyun kurucu lazim ..ceyhun olmaz..yeri ve teknigi farkli...gerisi bos yoksa aynen bu seneki gibi oluruz..kaliteli bi 10 numara lazimmm

luceskunun takımında matuzalem diye bi futbolcu var oyun kurucu ve sol ayaklı müthiş bi topcu maliyetininde fazla olacağını zannetmem..ama nerdee onu alacak yönetim..onlar gitsin 2.ligden şakirleri cabbarları alsın..
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

kendisini şükranla analım...

Yorum

• piotr ve pawel brozeki paket halinde alirsak iyi olur marcelinhosun dedigi gibi...
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne olcakki kızarlarmı yoksa?

sakaryaspor havuzdan aldığı parayı istemiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X