Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aman aman bir tanesi yetiyo zaten
    YOU WİLL NEVER WALK ALONE!

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İbrahim ALBAYRAK dahamı havalımı ki

....futbolu birakincada baskan yapariz dimi...
      deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
      ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
      ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• ben bilmem kardeş ben ali bilgini istemiyorum zaten alamayız Ben bu hafta BMN ye ALBAYRAK istifa diyerek nokta koymak istiyorum pazartesi görüşmek üzere kendinize iyi bakın hafta sonu gelecek transfer patlamasında kendinize dikkat edin nokta transferler bu hafta sonu gelecek...albayrak al ziyayı da git bende rahat bir uyku uyuyayım....
        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak canim TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nokta Transferler yapiyoruz. Sevindim güzel.
          müthiş müthiş..
          ama çok nokta oldu.
          cümlenin sonuna çok nokta gelmemeli..

Yorum

• b.korkmazın yardımcılığını a.sebatspor eski teknik direktörü m.kulaksızoğlu yapcakmış.
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Trabzonspor'da Cordoba sesleri

Dış transferde Samsunsporlu Adnan ve Fenerbahçeli Serkan ile prensipte anlaşma sağlayan Trabzonspor'da, transfer çalışmaları sürerken, Martinez'in yüksek bonservis ücreti nedeniyle Oscar Cordoba ile görüşmelere başlanacağı kaydedildi.

Dün akşam İstanbul'da yapılan transfer toplantısının ardından Sakaryaspor'un kalecisi Martinez üzerinde yoğunlaşan bordo-mavili yönetim, bu kalecinin bonservisi konusunda bugün kulübüyle görüşme yaptı.

Martinez'in yüksek bonservis ücreti nedeniyle transferinin gerçekleşmesinin zor olduğu ve yarından itibaren bonservisi elinde olan Oscar Cordoba ile görüşmelere başlanacağı kaydedildi.

SAVUNMAYA TAKVİYE
              Trabzonspor'da sezon ortasında çapraz bağlarından sakatlanan Risp'in gelecek sezona yetişememesinin belirginleşmesi üzerine bordo-mavililer, savunmaya takviye yapmayı gündeme aldı.

Karadeniz ekibi, bonservisi elinde bulunan Bursaspor'un kaptanı Egemen'in kendi kulübüyle yapacağı görüşmenin ardından bu transferle ilgili girişimlerini gerçekleştirecek.

Trabzonspor ayrıca, Kayseri Erciyesspor'un Gineli oyuncusu Jabi ile de ilgileniyor.

ajansspor.com

Yorum

• Dün akşam İstanbul'da yapılan transfer toplantısının ardından Sakaryaspor'un kalecisi Martinez üzerinde yoğunlaşan bordo-mavili yönetim, bu kalecinin bonservisi konusunda bugün kulübüyle görüşme yaptı.

Martinez'in yüksek bonservis ücreti nedeniyle transferinin gerçekleşmesinin zor olduğu ve yarından itibaren bonservisi elinde olan Oscar Cordoba ile görüşmelere başlanacağı kaydedildi.

SAVUNMAYA TAKVİYE
                Trabzonspor'da sezon ortasında çapraz bağlarından sakatlanan Risp'in gelecek sezona yetişememesinin belirginleşmesi üzerine bordo-mavililer, savunmaya takviye yapmayı gündeme aldı.

Karadeniz ekibi, bonservisi elinde bulunan Bursaspor'un kaptanı Egemen'in kendi kulübüyle yapacağı görüşmenin ardından bu transferle ilgili girişimlerini gerçekleştirecek.

Trabzonspor ayrıca, Kayseri Erciyesspor'un Gineli oyuncusu Jabi ile de ilgileniyor

Kaynak : AJANSSPOR

Yorum

• Jabi çok iyi oyuncu çok dikkatimi çekmişti ama alınırsa serkan niye alındı çünkü o da sag bek............
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Jabi, Daouda

National Team: Guinea
                    Date of birth: 1981-04-10
                    Position: Defence

2000-2001 senesinden itibaren Lens takımında oynadı aslında çok erken yaşta gelmiş Lense 2005-2006 sezonuna kadar Lenste oynamış 40 maçta oynamış orada 205-2006 sezonunu Ajaccio klubünde geçirdi 31 maç oynadı orada ve Bülent Korkmaz Türkiyeye getirdi Gineli Yattara kendisini çok övmüş ve tavsiye etmişti Erciyese burada 10 maçta oynadı ve çok begenildi özellikle Korkmaz kendim izledim ve aldım dedi sag bek için nokta transferdir bu durumda Serkan Balcı orta sahada oynayabilir ama ancak Hüseyin ve Aymanın yerine........

Birde Jabinin Federasyondaki Sözleşmesinde bitmiş gözüküyor sözleşmesi nedir bilemem........
                    En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 01.06.2007, 17:46.
                    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• stephanov kesin gidiyo mu arkadaşlar bilgisi olan var mı?
                      YOU WİLL NEVER WALK ALONE!

Yorum

• rispin sözleşmesinde opsiyon hakkı bizde ))) 6 aylık süre biterse ya sözleşmeyi uzatcak sözleşmeyi feshetcek. yada satacak.))) ahanda bir yabancı kontenjanı eksilcek.))))
                        En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 01.06.2007, 17:45.

Yorum

• İlk olarak telvin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          stephanov kesin gidiyo mu arkadaşlar bilgisi olan var mı?
                          ....stepanov u satmazlar diye dusunuyorum....

....baskan artik bozdugu imajini duzeltmek icin tepki cekecek sekilde oyuncu satmaz ...zaten fatihi sattigina pisman......medya cok ugrasiyor sattirmak icin ama bence satilmaz....en azindan gazetelerdeki komik fiyatlara satilmaz ....
                          deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                          ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                          ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• hmm.. toplantı basına sızmış.. biraz geç ama neticede sızmış..
                            italyan bir forvet konuşulmuş toplantıda.. amouruso sanırım.. bir de tabii danimarkalı bir forvet.. danimarkalı olanın bonservisi falan toplam maliyetinin on milyon civarında olduğu söylenmiş ve konu açılmadan kapanmış sanıyorum..
                            onların dışında martinez ortak kararla arzu edilen kaleci olarak belirlenmiş ve sakarya ile görüşülmesi karara bağlanmış.. sakarya başkanının sakaryanın tapusunu vermeden beşmilyon dolarda diretmesi üzerine de zaten anlaşılmış diğer isimlere yönelmişler haliyle..
                            ben hala hasagiçin de cordobanın da rüştünün de martinezin de kaleye geçebileceğini ihtimal dahilinde görüyorum..
                            sol tarafa oyuncu istemeyen ve benim hesabımla on tane stoperi olan bir takımı nasıl atağa kaldıracağını görmek istediğim hocamızı da kınıyorum hafif şekilde..
                            şiddetle kınamaya daha var!

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Jabi, Daouda

National Team: Guinea
                              Date of birth: 1981-04-10
                              Position: Defence
                              Pascal Feindounoyu takımda iki gineli olmasın diye almıyolar ama sağ beke gelince istiyolar öylemi oh ne güzel jabiyide alın takım 10 tane sağ bekten oluşsunbu kadar sağ beki alıp nerelerine koyucaklarsa

Yorum

• İlk olarak kml61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Futbolu bırakan Cordoba ile mi yoksa başka bi Cordoba daha mı var .Ya da vazmıgeçti futbolu bırakmaktan bu Cordoba
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X