Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar oleksandr aliev diye bir futbolcu var dinamo kiev de olması lazım..ukrayna-türkiye gençler dünya şampiyonasında bize attığı iki harika frikik golü vardı belki izleyenler hatırlar..aslında biraz izlenmesi lazım beğenilipte alınırsa iyi transfer olur...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar oleksandr aliev diye bir futbolcu var dinamo kiev de olması lazım..ukrayna-türkiye gençler dünya şampiyonasında bize attığı iki harika frikik golü vardı belki izleyenler hatırlar..aslında biraz izlenmesi lazım beğenilipte alınırsa iyi transfer olur...
      cok ıyı oyuncu,cok da genc..ama alınabılır mı bılmem..D.kievden kımı alırsak alalım hepsı cok iş yapar bizim takımda..

bide ımzandakı ısımlerde gercekten mutlaka alınmalı..ama serdar kurtulusu hayatda alamayız daha(ben serdarın bursada oynadıgı ılk profesyonel macı ızlemıstım ve cok begenmıstım,ama gel gorkı benden sonra ılk kesfeden tıgana oldu)
      Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
      Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• Teşekkürler Eomer, biraz araştırmaya bulunuyor da bu kulüplerden koparmak da biraz mesele
        Evet aliev de iyi oyuncu. Tam emin olamadım ortasaha diye not düşmüşüm.
        Jonathan Blondel var Brugge'de sol kanat methi olan, o da yararlı olabilir
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Satar. Bal gibide satar En yakın örnek Almanyadan Stutgart Kuranyi ve Hleb li kadrosuyla orta sıralara oynarken bu 2 önemli oyuncusunu sattıktan sonra şampiyon oldu Stutgart hedefsiz bi takım dersen o zaman Milan derim sana en önemli oyuncuları Shevayı sattılar ne oldu? Öyle ya da böyle C.l şampiyonluğu Sonuç olarak bana göre "Hedefi olan takımlar önemli oyuncularını satmaz "fikri palavradan ibaretdir

Futbolcu sattıkça takım küçülmez aksine büyür
          arkadaşım sen avrupa türkiye şartlarını karıştırıyosun o ornek gösterdiğin takımlar satabilir çünkü istese onlardan daha güçlüsünü de alır yanlış anlaşılmasın ama o bizim sevdiğimiz taptığımız takımızı bile alır milan gibi takımlar futbolcuya göz kırpması yeterli ama bizim ne onlar kadar itibarımız var (yabancı futbolcu açısından ) nede onu becerecek yönetici evet şimdi sat bakalım önemli topcularını görünen köy kılavuz istemez arkadaş biz satınca küçülüyoruz 2 x 2 = 4

Yorum

• yakında bombolar patlar merak etmeyin alışamadınızmı daha ben bu sene çok rahatım ağustosun sonunda 2 kişi alırlar
            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• gidecekler yine alacaklar polonyadan iki tane kazma... djokay jun gibi fos cikacak...sonra elimizden cikarmya calisacaz.. bildik senaryolar

Yorum

• ben de çok rahatım..
                çünkü hiçbir umudum yok.
                umudum olmadığı için hayal kırıklığı da yaşamayacağım. sadece üzüntü duymaya devam edeceğim..

yanlış yönetim, yanlış hoca...
                alacakları adamlar da bu doğrultuda olacaktır..

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  herkese tekrar merhabalar ...cezam bitmiş ...hemen bir kaç DOGRU VE KESİN OLAN konuyu yazayım ....

1)Bu yönetimden çok iyi niyetle bir şeyler bekleyenler umarım hayal kırıklıgına ugramazlar ...kendi adıma hiç bir beklentim olmadıgı için bu konuda şanslıyım ... ama bir takımın göz göre göre ve hırs inat ugruna bu kadar bitirilmesi çok üzücü ....sanırım bu şekilde yönetilmeyi hak etttik ..ALLAH belamızı böyle veriyor ...

2)Wederson olayını çok açık yazayım herkes iyice bilsin ... Wederson fb nin maçı oldugu gün istanbula gitti ...Wedersona yıllık 750 . 000 dolar verdiler .. dikkat buyurunuz Wedersona kaç lira istersin diye sormadılar verdiler .. bu kadar açık net ve kesin ...atacaksan at imzayı ya da güle güle ...transfer görüşmesi yaklaşık 4 5 dk sürdü ...buna ragmen bu konuda fb yönetimi pek hevesli değil almak için .. bakmayın basına iş bitti laflarına ....ankaraspor 1.200 euro istiyor bonservisd olarak fb çok meraklı değil o parayı vermeye ...zaten fb de görüşmelere başkan asbaşkan girmiyor buna da dikkat buyurunuz ....

TRABZONSPORDAN kimin kimle konuştugu belli değil bu wederson konusunda da ...ama olmama ihtimali yüksek yani fb olayından değil bizimkilerin .....................................

3)ligde hocalık yapmış 3 hoca ile otururken bu iş yapılacak iş anlamında konuşmalar oldu .. şu anlamda bunu diyorlar yani bu yöneticler rezil onun için .. neyse ismi epey iyi olan bir hocanın aynen şu lafı dedi... yahu biz bunların yüzünden psikolojik tedavi görmemiz lazım .. ama önce şu ziya nın çok ii tedavi görmesi lazım .. bitmiş onda her şey .. trabzona bak ya hala onu kovmadı biz orada olsak taraftar bize ana avrat söver yolardı .))))))

4)Martinezi bedava almaya ugraşıyorlar bu arada martinezin bonservis hakkı şu an bjk yönetimde olan bir kişide ....ha bu arada haşim sayitoglu hala aslında kaleci almak istemiyor ...harbi öle şaka değil ..

5)şu mehmet çakır yalanlarına artık inanmayın ...hiç bir durum yok o anlamda ... gençler şimeki istiyor çünkü bizimkiler hala ayman ve rispin parasını vermedi .)))))))) bu kadar sahtekar olduk yani .)))) şimeki alıp cav cav güya bir şey kurtarmaya çalışıyor onu da becerirse oftaşa verecek ...

6)% 90 yabancı alırlarsa polonyadan % 10 danimarkadan alacaklar .. bunu şunun için yazıyorum ruh hastasının sürekli fikir degiştrime özelliği var ... bazı arkadaşlar ve YÖNETİM belki benim şaka yaptıgımı ya da eleştiri yaptıgımı sanıyor ama gerçekten ruh hastası ve ne yazık ki tedavi ye muhtaç ... bu hiç bir şekilde şaka değildir veya mübala ....

7)Stephanov konusu tam bir papatya falı ... ne olacagı belli değil .. bir satın diyor bir kalsın diyor ...

8)Serkan azcık ışık alsın fb den bize gelmesi mümkün değil .. zaten gelmese de gayet iyi olur ...

9)takım adına sanırım 500 kişi herkesle transfer konuşuyor bu kadar topçu haberi onun için ....

10) transfer ile alakası yok ama bu divan ne yapar ? bu kadar kemiksiz adamlar divan da olur mu ?

moralinizi bozmak istemem trabzonspor hem saha sonuçları hem yönetim anlamında iflas etmiş bitmiştir ....güldüğümüz gs nin dahi arkasındayız ....hele hele fb ile aramızda en az 25 yıl var .. acı ama gerçek biraz da bunları görmek lazım ... hayal kura kura bazılarına inana inana bu hale geldi bu takım ... şanssızlık koca bir camia satılmış durumda ....
                  kulüpten ve şehirden değil elbette ama " başkandan,hocadan asbaşkandan ve başkanın şakşakçılarından " utanmak için ne çok sebebimiz varmış ...dimi stichus .................
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• eminim coolank utanma sebebi olabilecekler listesini eksik yazmıştır ...............MORALİMİZ BOZULMASIN DİYE...........
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• benim merak ettiğim bu transfer sezonunda Haşimle kimin kapışacağı...
                      Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
                      Sadri ŞENER

Yorum

• elimizde 8 yabancı bulunduguna gore bunlardan en az ıkısını satana veya kıralayana kadar yabancı futbolcu alamayacagımızı bılıyoruz turkıyede de bızımkılerın aradıgı statude hem beles hem de kalıtelı futbolcu yeterınce olmadıgından bız serkan, adnan belkı bi iki tane daha dusuk bonsverlı topcu alırız bunun otesı yok..
                        Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                        Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                        Mustafa Korkmaz

Yorum

• Günün Eğlencesi başlığına ekleyecektim ama vazgeçtim.
                          Birisi bana başarısızılığın ne demek olduğunu anlatabilir mi?Veya bunlara anlatabilir mi?

Başarısız olursak gideriz

Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Kahraman Altuntaş,sessizliğini haber61.net'e bozdu.

Altuntaş, Trabzonspor'un ciddi bir kurum olduğunu belirterek,İnsanlar bizi çelik çomak oynamak için değil, Trabzonspor'u yönetmek için göreve getirdiler.Bizde görevimizi yaparız, görev süremiz dolunca da eğer başarısız olursak gitmesini de biliriz, dedi.
                          Taraftarın şampiyonluk beklentisi içinde olduğu için kendilerini eleştirmelerinin gayet doğal olduğu dile getiren Altuntaş, sözlerini şöyle sürdürdü; benim üzüldüğüm Trabzonspor'u geçmişte çok kötü yönetip, tamamıyla hedeflerinden uzaklaştırıp, ekonomik anlamda uçurumun eşiğine getirenlerin, bugün bizleri acımasızca eleştirmeliridir .Biz her şeyi mükemmel yaptığımızı iddia etmiyoruz.Eğer her şeyi düzgün yapmış olsaydık, bugün şampiyon olmuştuk.Şimdi önümüzde bir transfer dönemi var, gerekli takvileri yapıp, Trabzonspor'u hedeflerine taşımak için elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız.Arkadaşlarımızla uyumlu bir şekilde çalışıyoruz.Gönül isterdi ki diğer arkadaşlarımızda bizlerle beraber devam etsin, ama olmadı.O arkadaşlarımız tercihlerini devam etmeme yönünde kullandılar saygı duymak lazım.
                          Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Kahraman Altuntaş, Trabzonspor'un takım iskeleti'nin geçtiğimiz sezon oluştuğunu, bu iskelete yapacakları birkaç takviyeyle birlikte gelecek sezonda zirvenin en güçlü adaylarından biri olacaklarını iddia etti.
                          Trabzonspor taraftarlarına da seslenen Altuntaş, sözlerini şöyle tamamladı;Trabzonspor taraftarları endişe etmesin.Oluşturacağımız takımla birlikte İnter Toto kupasından UEFA' ya kadar gideceğiz.Bunu başaracak inanca ve güce sahibiz.Taraftarlarımızın yüzünü gelecek sezonda güldüreceğiz.Yeterki bizlere inansınlar, takıma sahip çıksınlar.Hep birlikte elele vererek bu işin üstesinden geleceğiz.

Atakan KADIOĞLU / haber61.net
                          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Gökdenizler, Fatihler, hatta Hüseyinler maalesef kolay yetişmiyor. 10 yıldır kaç tane böyle adam yetiştirdik, Geçtim yetiştirmeyi kaç tane böyle adam bulduk, aldık, oynatmayı başarabildik. Yani bazı arkadaşların yorumları beni çok şaşırtıyor. Önce elindekilerin değerini bileceksin.

Yorum

• Serkan Balcı inşallah hayırlı olur bence çok iyi transfer 24 yaşında ileri oynayabiliyor

Yorum

• Defalarca yazdim tekrar yaziyorum.. Gokdeniz takimin son ve tek gercek yildizidir.. Gokdeniz gibi elinizde 3-4 tane yildiz oyuncu olsa satilmasinin gundeme gelmesini anlarim ama satilirsa biteriz... Acik ve net soyluyorum orta siraya oynariz.. Bu yil Gokdeniz'in oynadigi futbolu hatirlayin, lutfen arkadaslar.. Gokdeniz'den 10m Euro gelse ne olacak, sampion mu olacagiz bu parayla.. Fatih'ten geldi paralar da noldu ? Yapmayin, adamin takima bir zarari var da ben mi goremiyorum.. Takimin huzurunu mu bozuyor, ikilik mi yaratiyor.. Aksine takimi takim olarak tutmaya calisan bir kac kisiden biri bence..

Bir iki sozde Serkan Balci icin.. Alinmasini ben cok istiyorum, bence cok yararli olacak bir oyuncu.. Bugun Fanatik'teki haberde Trabzon'a soz verdim felan demis.. Umarim olur.. Ceyhun'dan, F.Akyel'den felan cok daha fazla yararli olacak bir futbolcu.. Ya da Keceli, Celo vs. tipinde oyuncular almaktan cok daha iyidir . .
                                İnadına Trabzonspor !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X