Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Wedersonun Eziklere transfer olmasi beni cok üzdü, bizim Ziya Dogan bu oyuncuyla ilgilenmemsi cok hataliydi, su türkiye liginde adam gibi bir sol bek var oda sadece wedersondur madem ziya hocamizin sol beke oyuncu transfer etmek istiyor ozaman neden bu oyuncuyla ilgilenmedin, ayrica wedersonuda kiniyorum gicik oldum adama ne isin var senin eziklerde.
    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu sezon hangi oyuncuları alacağımızdan çok bunları ne zaman alacağımızla/göndereceğimizle ilgileniyorum ben..
      hedef kampa kadar hazır olmak olarak belirlenmeli bana göre..
      eksik gedik mesele değil, ne olacaksa bir an önce olmalıdır..
      süreç esnasında herkes aldı biz perişanız demek bana pek mantıklı gelmiyor..
      yönetimin elinde oldukça zengin bir liste var.. bu listenin hakkını vereceğine inandığım bir hoca değil hocamız ama sabırla beklemek gerekiyor..
      inandığı bir kadroyu oluşturmak için sonuna kadar yetkilendirilmiş hoca ziya doğan mı olacaktı..
      kader!
      hangi oyuncuları alacağımızdan çok???

yavuz selimden izleyelim alalım eğer oyuncuların kim olduğunun önemi yoksa..
      tam da vaktinde alırız cuk diye oturmuş olur..

kimi alacakları tabii ki önemli..

liste zengin olabilir.. imza olmadıktan sonra marcelinhos100 son derece mükemmel bi liste hazırlamıştı.. bizim liste daha zengin
      hatta daha zenginini de hazırlayabiliriz gerekirse.

son dediğin kısım zaten kendi başlarını yiyecektir..
      istikrarlı bi şekilde tüm yönetim ve hocayı at sırtında zift+tüy muamelesine doğru götürür..

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        an itibariyle vestel grubu manisa'yı bıraktı.para lazım onlara..o yüzden bu bonservis normal..,geleceğini iyi görmüyorum manisa'nın...
        abi tamam para lazım ona lafımız yokta manisaspordan herhangi 3-4 adamı satsalar 8 milyon yuro kazanamazlar

Yorum

• wedersondan sonra türkiyede alınabilecek en iyi sol bek hakan baltaydı....ama manisa uçmuş....
          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• celalettin varken sol beki ne yapsın ziya....
            prensinden vazgeçer mi o??

Yorum

• Mahallede pazar kurulduğunda erkenden gidilir pazara, sebzenin meyvenin eziği çürüğü kalmasın iyisinden alayım diye. beklenmez önce bir herkes pazarı gezsin ben akşam serinliğine çıkayım diye. bu kadar basittir bu kural. erken gidersen malı iyisini alırsın.

Yorum

• hangi oyuncuların alınacağına kurumsal açıdan yetkilendirilmiş hoca karar verecek ya o bakımdan ilgilenmiyorum dedim.. beğendiği oyuncuyu alsın..
                ama zamanlama mühim.. ilk maçın kampına kadar bu işlerin tamamen kapanmış olmasını istiyoruz tabii..
                sütten yanan ağzımızla istiyoruz bunu..
                ömrümüz bitmeden kampa yetişen bir takım istiyoruz..
                çok şey mi istiyoruz?

bu arada yönetimden bir üyenin oğlu/kızı olduğumuzu iddia eden arkadaş olmuş mantık yürütmek suretiyle..
                yorulmana gerek yok arkadaşım..
                kimseyle akrabalık bağım yoktur yönetimde..
                takımla kan bağımız var, yetiyor!
                (yakışıklı cümle oldu bence, ne dersin desert?)

Yorum

• geçen seneden tecrübeliyiz ..
                  baya çürük çarıkla uğraştık bu sene..

şimdi onlardan kurtulup yeni çürükleri almayalım da..

çürük sirkülasyonunu kaldıracak hal kalmadı.

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mahallede pazar kurulduğunda erkenden gidilir pazara, sebzenin meyvenin eziği çürüğü kalmasın iyisinden alayım diye. beklenmez önce bir herkes pazarı gezsin ben akşam serinliğine çıkayım diye. bu kadar basittir bu kural. erken gidersen malı iyisini alırsın.
                    valla pazar alışveriş bilgilerime dayanarak iyi malın akşam vakitlerine kaldığını biliyorum, çünkü pazarda tezgahta bulunan malların en iyileri en öne koyulur müşteri çekmek için ama talep geldiğinde tezgahın arkasından verilir, kala kala sona iyileri kalır, yani transfer piyasası ile pazar piyasası birbirine ters orantılıdır...
                    TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mahallede pazar kurulduğunda erkenden gidilir pazara, sebzenin meyvenin eziği çürüğü kalmasın iyisinden alayım diye. beklenmez önce bir herkes pazarı gezsin ben akşam serinliğine çıkayım diye. bu kadar basittir bu kural. erken gidersen malı iyisini alırsın.
                      Hormonlu olabilme ihtimaline karşı ilk önce başkaları alsın kanser olsun biz sonradan organik olanlardan alırız taktiği...yerse..
                      Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

• Stichus bir yerde haklı, başkasının yaptığı transferlere bakıp yakınacağımıza kendimizin ne transfer yapacağının derdinde olmamız lazım. Eğer transferler iyi olursa, Ziya hocanın mantalitesine rağmen, bu takım izlenilmeye değer olacaktır.

Diğer yandan Avrupa'nın büyük kulüpleri hariç, Gökdeniz Yattara gibi isimlerin satılmasının mümkünü olduğunu düşünmüyorum kaldı ki satılması gibi bir hamle yerini dolduracak oyuncu kıtlığı nedeniyle de şu an için ihtimal dahilinde görünmüyor bence
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          wedersondan sonra türkiyede alınabilecek en iyi sol bek hakan baltaydı....ama manisa uçmuş....
                          hakan balta ile olacak iş değil bu şampiyonluğa oynayacak takımın defansı milli takımda oynamalıdır...aşağısı kurtarmaz.

Yorum

• İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            valla pazar alışveriş bilgilerime dayanarak iyi malın akşam vakitlerine kaldığını biliyorum, çünkü pazarda tezgahta bulunan malların en iyileri en öne koyulur müşteri çekmek için ama talep geldiğinde tezgahın arkasından verilir, kala kala sona iyileri kalır, yani transfer piyasası ile pazar piyasası birbirine ters orantılıdır...
                            senin dediğin malı kendi veren pazarcılar için geçerli ben malı müşterinin seçtiği pazarlardan bahsediyorum.
                            bakıyosun mala iyiyse alıyosun.
                            En son Gürkan tarafından düzenlendi; 29.05.2007, 17:07.

Yorum

• Burda anahtar, yabancı oyuncu transferinin serbest bırakılıp bırakılmayacağı. Federasyonun liglerin bitmesini takiben 1 hafta içinde kulüplerle toplanıp bu konuyu karara bağlayacağını duymuştum. Bir an önce bu karar çıkarsa, biraz rahatlarız gibime geliyor
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu transfer başlığı daha çok karın ağırtır Bu başlık bir nevi eroin gibi Acaba ne oldu, ya alındıysa, vay be, tüh kaçtı vs vs... Bu Transfer başlıklarının en baş ağrısı şimdiye kadar Zurawski'nin transfer başlığı olmuştu. Herkes sabaha kadar bekledi, Federasyonun sitesinden çıkarılan lisansına bile ulaştık. Herkes bu iş bitti gözüyle bakarken olmadı. Öyle bir kırılma noktasıydı ki o başlık, bir anlamda Zurawski alınamadı Trabzonspor şampiyonluğu kaçırdı gözüyle bakılıyordu. Nitekim öyle de oldu.
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X