Eğer ki 10 numara tarzında bi oyuncu alınacaksa hiç öyle aramaya taramaya gerek yok Steaua'dan Nicolae Dică alınabilecek en iyi futbolcudur kanımca Burdan transfer komitesine sesleniyorum
arkadaşlar serkan kesnlikle bu kdar parayı hakedcek bir topçu değil. ziya ısrarla istiyormuş ama bakacaz neden istediğine.seneye şampiyonluk sözü verildi. bunu kimse unutmamalı ve omazsa da hesabı en ağır şekilde sorulmalı....
Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur.... Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Çok fazla transfer yapılmasından yana değilim.3-4 tane adam yeterli olacaktır bu kadroya.Kaleci,sol ve sağ bek,bir de kaliteli bir hucum oyunu takviyesi Trabzonspor u şampiyonluğa oynatmaya yetecektir.Rüştü,Wederson,Yabancı Sağ Bek ve Fatih Tekke.Fatih in yerine Gökhan Ünal da olabilir.Bu transferlerin bedelleri toplam en fazla 12-13 milyon Euro eder.
isterse maradona olsun,bu şekilde bırakmış bir kişinin geri gelmesi Trabzonspor için acizliktir.
gitmesinin sebeplerini bilmek lazım.Niye gittiğini öğrenmeden bu yargıya varmayalım.Bir futbolcunun basit nedenlerden dolayı neden futbolu bırakmayı seçsin.Bence geri dönmesi değil gitmesi yönetim için bir acizlikti.
transferden çok bu takımın borcu 29 milyon ytl canımı sıktı vallai bu borç ne ???
BU BORÇ BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR MEBLAĞ DEĞİLDİR, olayın korkutucu yanı, bu borcu yapan ve çok başarısız bir sezon geçiren yönetim ve traktörün hala takımı yönetiyor olmasıdır.
BU BORÇ BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR MEBLAĞ DEĞİLDİR, olayın korkutucu yanı, bu borcu yapan ve çok başarısız bir sezon geçiren yönetim ve traktörün hala takımı yönetiyor olmasıdır.
Bu borç bu yönetimin eseri değildir mevcut yönetimin bu borçtaki payı 5 trilyon civarıdır, gerisi daha önceki yönetimlere aittir. Bilmem biliyor musunuz?
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter! (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum