Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Serkan için iddia edilen rakamın 1.2 milyon avro değil de 1.2 trilyon olduğunu sanıyorum.
    Evet ben de öyle okuduğumu hatırlıyorum. Yani rakam 1,2 trilyon Türk lirası. Ama basın bu, kimisi milyon dolar kimisi milyon Euro yapıverdi bu rakamı
    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Eğer ki 10 numara tarzında bi oyuncu alınacaksa hiç öyle aramaya taramaya gerek yok Steaua'dan Nicolae Dică alınabilecek en iyi futbolcudur kanımca Burdan transfer komitesine sesleniyorum

Yorum

• Ziya Doğan Polonyalı futbolcularla ilgileniyor. Bir kaç hafta sonra Şimek ve tayfası ile Trabzon'a dönebilir
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• arkadaşlar serkan kesnlikle bu kdar parayı hakedcek bir topçu değil. ziya ısrarla istiyormuş ama bakacaz neden istediğine.seneye şampiyonluk sözü verildi. bunu kimse unutmamalı ve omazsa da hesabı en ağır şekilde sorulmalı....
          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
          my name is onur....
          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

Ziya Doğan Polonyalı futbolcularla ilgileniyor. Bir kaç hafta sonra Şimek ve tayfası ile Trabzon'a dönebilir
            Tayfasını bilemem ama Szymeğin dönmesi koca bi yanlış olur Trabzonspor gibi bi kulübe yakışmaz

Yorum

• Çok fazla transfer yapılmasından yana değilim.3-4 tane adam yeterli olacaktır bu kadroya.Kaleci,sol ve sağ bek,bir de kaliteli bir hucum oyunu takviyesi Trabzonspor u şampiyonluğa oynatmaya yetecektir.Rüştü,Wederson,Yabancı Sağ Bek ve Fatih Tekke.Fatih in yerine Gökhan Ünal da olabilir.Bu transferlerin bedelleri toplam en fazla 12-13 milyon Euro eder.

Yorum

• ziya dogan polonya da bakalım dönerken eli boşmu döncek
                Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

Ziya Doğan Polonyalı futbolcularla ilgileniyor. Bir kaç hafta sonra Şimek ve tayfası ile Trabzon'a dönebilir
                  sonrada szymek i keşfettim ben olmasam futbol hayatı bitmişti der.

Yorum

• Szymekin dönmesini çok isterim.Bence eskisinden daha iyi olacaktır.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Szymekin dönmesini çok isterim.Bence eskisinden daha iyi olacaktır.
                      isterse maradona olsun,bu şekilde bırakmış bir kişinin geri gelmesi Trabzonspor için acizliktir.

Yorum

• transferden çok bu takımın borcu 29 milyon ytl canımı sıktı vallai bu borç ne ???

Yorum

• İlk olarak murathanerol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          isterse maradona olsun,bu şekilde bırakmış bir kişinin geri gelmesi Trabzonspor için acizliktir.
                          gitmesinin sebeplerini bilmek lazım.Niye gittiğini öğrenmeden bu yargıya varmayalım.Bir futbolcunun basit nedenlerden dolayı neden futbolu bırakmayı seçsin.Bence geri dönmesi değil gitmesi yönetim için bir acizlikti.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak gaybana61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            transferden çok bu takımın borcu 29 milyon ytl canımı sıktı vallai bu borç ne ???
                            BU BORÇ BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR MEBLAĞ DEĞİLDİR, olayın korkutucu yanı, bu borcu yapan ve çok başarısız bir sezon geçiren yönetim ve traktörün hala takımı yönetiyor olmasıdır.

Yorum

• C.Tevez düşünülebilir.

Ama bu yönetimle isabetli bir transfer çok zor...

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                BU BORÇ BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR MEBLAĞ DEĞİLDİR, olayın korkutucu yanı, bu borcu yapan ve çok başarısız bir sezon geçiren yönetim ve traktörün hala takımı yönetiyor olmasıdır.
                                Bu borç bu yönetimin eseri değildir mevcut yönetimin bu borçtaki payı 5 trilyon civarıdır, gerisi daha önceki yönetimlere aittir. Bilmem biliyor musunuz?
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X