Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öyle deme kardeş efsane sağ back Adnan'ı aldık ya Yoksa transferden saymıyor musun
    Koptum ya

Doğru valla. 200. sayfada da Serkan Balcı'yı alsak 300 sayfa yazacağız ki Wederson gelsin. Ölme eşeğim ölme
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• size bir öneri.

üye kp girin özelliklerde;
      Number of Posts to Show Per Page yazan bölümde bir sayfada kaç mesaj görüntülensin seçeneğinde sayıyı düşürün mesela 5 yapın bir anda sayfa sayısı 750 olsun.

alın size 7 garanti bir olmak üzere olan transfer.

Yorum

• ------------Hasegiç-------------
        Serkan---Erdinç--Risp----Wederson(????)
        --------Ayman----Hüseyin--------
        -Yattara----Ceyhun-----Gökdeniz--
        -----------?????????-----------
        Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Wederson u da kaptirdi artik adam akilli transfer edebilecegimizden bile süphe duyuyuyorum. Adam Wederson u R.Carlos un yedegi olarak aliyor bisse onu as oyuncu olarak bile transfer edemedik.
          Bizim yönetime gercekten yaziklar olsun.

Ama insallah bizi utndiri ve takima katki sagliyan transferler yapabilirler

5) Forumun düzenini bozdugu gerekçesiyle 3'den büyükfontlarla yazmak, mesajin tamaminda renkli, kalinve italik font kullanmak ve gönderilen mesajin tamamini büyük harflerle yazmak da uygun olmayan davranis olarak tanimlanmistir. Kuralin ihlali halinde, ilgili üye önce uyarilir, hatanin devami halinde ise üye 2 gün foruma mesaj gönderememe cezasi alir.
          En son Gürkan tarafından düzenlendi; 29.05.2007, 11:19.

Yorum

• İlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Wederson u da kaptirdi artik adam akilli transfer edebilecegimizden bile süphe duyuyuyorum. Adam Wederson u R.Carlos un yedegi olarak aliyor bisse onu as oyuncu olarak bile transfer edemedik.
            Bizim yönetime gercekten yaziklar olsun.

Ama insallah bizi utndiri ve takima katki sagliyan transferler yapabilirler
            sen hala korkarımki bunların akılı ve iyi bir transfer yapacaklarına hala inanıyosun. senin için gerçekten üzülüyorum . bu yönetimin bu sezon yapacağı en büyük transfer ziya hocayı göndermek olacaktı. bunu bile yapamayan adamlardan iyi transfer bekliyosun ) gerçekten umut içinde olmana üzüldüm
            En son Gürkan tarafından düzenlendi; 29.05.2007, 11:19.

Yorum

• Wederson'u Fener almaz bence ya. Adamlar Carlos'u aldılar oraya. Basının sallaması.

Yav yapılması gereken o kadar basit ki. Bütün sol kanat problemini çözeceğiz adamı alsak. Gözgöre göre elden gitmesin şu adam alın da..
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• Hakan Bjkye gidiyormuş Bizimkiler Her gün başka bi kaleciyi transfer ederken adamlar hiç kasmadan yapıyor transferi İlle de birinin peşinde koşacaklar haftalarca Geç kalıyoruz!

Yorum

• Pawel Brozek trabzonsporun ilgilendigi oyuncunun kaçirdigi golleri izlemek icin tiklayin.

Yorum

• Arkadaşlar, bence boşu boşuna hayaller kurmayın diyorum. Dua edelim de elimizdekinden olmayalım. Biz çook b planı h planı y planı gördük

Trabzonspor yabancı kontenjanı dolu olduğu için transfer yapamıyor. Satılması kararlaştırılan Musampa, Djokaj, Tomas Jun ve Jefferson’a teklif yok

Kontenjanın boşaltılması durumunda alınması düşünülen oyuncuların yüksek fiyatı yönetime geri adım attırdı. Sonuç; gerekirse transfer yapılmayacak

YABANCI MEZARLIĞI!
                    TRAKAMLAR ÜRKÜTÜYORrabzonspor’da satılması kararlaştırılan yabancı oyunculardan Musampa, Djokaj, Tomas Jun ve Jefferson’a henüz teklif gelmemesi Bordo-Mavili kulübün planlarını alt üst etti. Yıllardır bilinçsiz yapılan yabancı transferleri Trabzonspor’u adeta ‘YABANCI MEZARLIĞINA’ çevirdi. Toplam 7 yabancısı bulunan Trabzonspor’da Risp ve Yattara’ya sıcak bakılıyor. Sakatlığı nedeniyle son haftalarda forma giyemeyen Milan Stepanov’un iyi bir ücret verilmesi halinde satılmasına sıcak bakıldığı öğrenildi.

RAKAMLAR ÜRKÜTÜYOR
                    Trabzonspor elindeki yabancı oyuncuların gitmesi halinde kadrosuna iki ya da 3 yabancı katmayı düşünüyor. İsimleri büyük ölçüde belirlenen futbolcuların maliyeti ise yönetime daha şimdiden geri adım attırdı. Aralık kongresine az borçla girmek isteyen yönetim kuruluna DİVAN toplantısında da eski yöneticilerin borç uyarısı yapması dikkat çekti. Özellikle Nevzat Şakar’ın verdiği rakamlar mevcut yönetimi de, Aralık için aday olacaklarında kafasını karıştırdı. (Taka Gazetesi)
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Hakan Arıkan iyi ama Hasagiçten iyi değil bari Hasagiçi alalım

Yorum

• İlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://www.youtube.com/watch?v=pHXhzF3VJXw
                        Pawel Brozek trabzonsporun ilgilendigi oyuncunun kaçirdigi golleri izlemek icin tiklayin.
                        Bunda da karşı karşıya gol atamama sendromu var anlaşılan.. Hangi tür golleri atıyor acaba
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• GerekmezTransfer yapılır, yapılır da önemli olan doğru transferleri zamanında yapabilmek Son dakika kazıklarını yemeyelimde

O videoyu izlemiştim daha önce kaçırdığı pozisyonları koymuşlar oraya iyi kaçırmış valla Burda da attığı goller var ; http://www.youtube.com/watch?v=Ehyt8...related&search=

Yorum

• İlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://www.youtube.com/watch?v=pHXhzF3VJXw
                            Pawel Brozek trabzonsporun ilgilendigi oyuncunun kaçirdigi golleri izlemek icin tiklayin.
                            bence diger videosunuda izleyin gol kaciriyo ama muthis suratli ve bilegine hakim bi futbolcu kolay dribling atiyo ama gol vuruslarinda biraz hakan sukuru andiriyo

Yorum

• bu adamın attığı golleride görmek lazım....

Fatih Tekkenni kaçırdığı golleri video yapsak çok daha fazladır....

ama çok süratli bir adam.....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• yok mu transferle ılgılı haber yonetıme yakın arkadaşlardan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X