serkani kesin aldik sayitoglu yalanlamadi cunku rustu transferini yalanladi iy oldu bonservis bedeli odemeden aldik yattarayla birlikte iyi ikili olurlarsa sag kantta sorun kalmaz.Kume dusen Antalyadan volkan ve Ali Bilgini alip Tekkeyide kiralarsak tamamdir.Hasagicte bedava onuda alalim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Konu ile alakali degil amaaaaaaaaaaaaaa
Yer Saclarin lüle lüleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ecis Bücüs güle güleeeeeeeeeeeeeeeeee
Zevkden Dört Köseyim.
Bu Sezonun en güzel anisi diyebilirim

Simdi hazir Ikinci Lige düsmüsken (pek sevmesemde) Ecis Bücüsden Tikli Tilkiyi (Orkun) alabiliriz :-))))Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene solu bee
adam forvet arkasıyla forver oynuyo sizde her geleni sol yaptınız
ne solu mu yapmayın allah aşkına sol kanat oynar mehmet çakır ne forvet arkasından bahsediyosun gençler trabzon maçını izlemedğin belliBordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak ubuntu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli bilgin son maçında takımını 35 bin euro için yalnız bıraktı ve antalya kümeye düştü. Karakterini belli etti bu adam bize yakışmaz.
+++1967

Tebrik ederim!
Aynisini bende yazacakdim.
Bize böyle TAKIMINI SATAN ALCAKLAR lazim degil!!!!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
evet bu noktaya dikkat çekmek lazım. Böyle bir maçta takımını para için yalnız bırakıp gitmesi çok çirkin.. Marsilya ile görüşecekmiş yazıyordu Ajansspor'da..İlk olarak ubuntu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli bilgin son maçında takımını 35 bin euro için yalnız bıraktı ve antalya kümeye düştü. Karakterini belli etti bu adam bize yakışmaz.BORDO MAVİ
Yorum
-
ben boyle dusunmuyorum bence iyi adam verilen para biraz fazla ama sezon icinde cok faydali olacaktir fenerliler serkan icin cok iyi diyolar zicoya kiziyolar neden takimda tutmadi diyeİlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserkan yattaraya pas veremezki, bal yapmayan ari.. insallah yalandir bu transfer, 1.2 mio euro yazik gunah ya...
Yorum
-
volkan yaman zaten galatasarayla(bjk da olabilir) anlaşmıştı sezon ortasında onu unutalım. ama ali bilgin ve souza gerçekten alınabilcek kalitede isimler.
birde şunu merak ediyorum. çoğu sitede mehmet çakır ile anlştığımız yazıyor. ama ben hala resmi birşey görmedim. mehmet çakır durumu nedir??? gerçi serkanıda aldığımızı yazıyorlar ama haşim bey çıkıp yalanladı bu haberi
Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
hangi takımda olursa olsun bir futbolcu kader maçında takımını bırakıp kaçıyosa yaptığı düpedüz şerefsizliktir.Bize böyle adam lazım değil.Bu leke hayatı boyunca silinmez.İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleali bilgin akıllı futbolcuymuş neden alçak olsun bize böle topçular lazım benceÖzkan SÜMER
Yorum
-
Arkadaşlar klübün borcu şu an için 30 trilyon. Haşim sayitoğlu açıkladı. Bu borcun karşısında bence iyi futbolcu alacağımızı sanmıyorum. Bonservisi elinde Sıradan futbolcular alabiliriz ancak. Biraz hayel alaminde geziyoruz gibi geliyor bana. Futbolcu satmadıkdan sonra yukarılarda bahsettiğiniz futbolcuları alamayız maalesef.
Yorum
-
Ali Bilgin olayını yine "şerefsiz" diye nitelendirdiğiniz İstanbul basınının ya da uzantılarının haberlerine göre değerlendirmeniz ne derece doğru?? Adam karalamak ne kadar kolay ?*Yani siz bunu elinizde hiç de yeterli ve belgeli bilgi yokken belki de hiç suçu olmayan bir adamı, Ali Bilgini "karaktersiz" ilan ettiniz ve bize yaramaz yaprınız.Ne ala memleket yahu. Halbuki Antalyaspor yöneticisi "futbolcumuza borcumuz yok ve böyle bir olay da yok ama Ali sakat olduğu için bu karşılaşmada oynayamacak" diye açoklama yaptı. Peki şimdi siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz sevgili "karakter metreler" ?
Ayrıca, bu konuya epeydir değinmek istiyordum ama nasip bu güne imiş.Futbolcumuz Ferhat Çökmüş'ün BJK FB maçını izlemek için istanbula gittiği ve Stada girmek için çok uğraştığı ve hatta üzerinde BJK forması olduğunu iddia eden bir arkadaşımız olmuştu ve Ferhatı en ağır hakaret sözleri ile ta'n etmiş ona uyan bazı arkadaşlarımız da olmuştu. Şimdi sorarım size Ferhat'ın BJK ya taraftar derecesinde tutkun olması bize BJK maçlarında onun BJK'ya çalıştığını söyletebilir mi? HAYIRRRR değil mi? Peki Trabzonsporda forma giyen bütün futbolcular Trabzonsporu mu taraftar olarak destekliyorlardır?? HAAAYYYIIR değil mi? Eee o zaman bu anlamsız karalama ve hakaretler neyin nesi? Ya da şöyle bir örnek vereyim bu forumda defalrca İbrahim AKIN'ın Trabzonsporlu olduğunu deklere ettiğini ve bu yüzden mutlaka TRabzonspor'a transfer edilmesini söylen sizler/bizler hiç bir BJK forumunda İbrahim Akın'a bu sebepten ötürü bir karalama ,hakaret ya da karakter tahlili yapıldığına şahit oldunuz mu? Biraz ayıp olmuyor mu arkadaşlar?*Titreyin ve kendinize gelin.Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum