İlk olarak Mc_YuNuS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Melinoz, güvenilir kaynak gibisin, inşallah başarılı olur ama feybe kutlamalarındaki hırsı gözümün önüne gelince midem kalkmadı değil. Yine de profesyonel futbolcudur umarım başarılı olur. Tam Ziya hocanın pres yapısına uygun adamTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
KAYNAK ALBAYRAK....İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş kaynak ?HERŞEY TRABZONSPOR İÇİN....
Yorum
-
bu iyi bir haber isteİlk olarak MELİNOZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan Balci Trabzonsporda İmzayi AtmiŞ ArkadaŞlar...

Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
Hayırlısı olsun o zaman ne diyelim.
@travelair Benimde midem kalktı birden iyi miKendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
serkan balci trabzonda ha ha ha ...
hic inanasim gelmiyor.....
....adnanda sag bek diye alinmadimi ....daha nedir serkan i almak..
elimizdeki sag bekler :ferhat ufukhan musa hasan ve simdi adnan ve serkan bu ne ya ........alayi bes para etmez eger serkan alinacaksa hepsi gonderilsin en iyi is yapilmis olur....
...ayni uygulamadan bide sol tarafa yapilirsa cok iyi olur ben baska transfer istemem o zaman .....dusunsenize ......
....sola da wederson gelse celo ve keceliden kurtulsak harika bi takim olur .....hemde takimdaki salatalarin cogunu gondermis oluruz.........deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserkan balci trabzonda ha ha ha ...
hic inanasim gelmiyor.....
....adnanda sag bek diye alinmadimi ....daha nedir serkan i almak..
elimizdeki sag bekler :ferhat ufukhan musa hasan ve simdi adnan ve serkan bu ne ya ........alayi bes para etmez eger serkan alinacaksa hepsi gonderilsin en iyi is yapilmis olur....
...ayni uygulamadan bide sol tarafa yapilirsa cok iyi olur ben baska transfer istemem o zaman .....dusunsenize ......
....sola da wederson gelse celo ve keceliden kurtulsak harika bi takim olur .....hemde takimdaki salatalarin cogunu gondermis oluruz.........
HABER KESİN KARDEŞİM SEN İNANSANDA İNANMASANDA İMZAYI ATMIŞ...HERŞEY TRABZONSPOR İÇİN....
Yorum
-
melinoz kusura bakma ama galiba o albayrak dediğin köylünü kimse sevmior yani bu benim gözlemlerim ışığındaki fikrim..İlk olarak MELİNOZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKAYNAK ALBAYRAK....
+
ben çıkıp açıklanmadan hiç bir şeye inanmam..
Yorum
-
DOĞRU ÇÜNKÜ ÇOK VAATTE BULUNDU BİRÇOĞUNU YAPAMADI. BU ÇOK CİDDİYMİŞ...İlk olarak Mc_YuNuS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemelinoz kusura bakma ama galiba o albayrak dediğin köylünü kimse sevmior yani bu benim gözlemlerim ışığındaki fikrim..
+
ben çıkıp açıklanmadan hiç bir şeye inanmam..HERŞEY TRABZONSPOR İÇİN....
Yorum
-
Serkan olursa iyi olur. Ortasahada üst düzey verim alabiliriz (Top çalma, atağa kalkma, pres)Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
.....eger bu haber dogruysa .....sana guzel bi yemek ismarlayacagim...İlk olarak MELİNOZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHABER KESİN KARDEŞİM SEN İNANSANDA İNANMASANDA İMZAYI ATMIŞ...
...ama degilse sen ne yapacaksin...
deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum