Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu nasıl ifadededir kardeşim yok başka ilçelere benzemez yok sürmene kanı Sen tam pişmişsin ''mikro ötesi milliyetçilik'' dedikleri bu olsa gerek

Bu arada Serkanı aldıysak eğer Gökdeniz için pazarlıklar sürüyordur,haydi hayırlısı.
    bencede...

Yorum

• gökdenizide verirlerse bu klubu başlarına yıkmak lazım. kimle şamp. olmayı düşünüyolar acaba

Yorum

Bu arada Serkanı aldıysak eğer Gökdeniz için pazarlıklar sürüyordur,haydi hayırlısı.
        Allah muhafaza.
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Serkan transferinin akıbetini bilmem ama sözleşmesi bitiyor, bonservisi yok. Bonservissiz aldığımız adama karşılık oyuncu verecek kadar da acemi değildir başkan heralde..
          BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            son dakidakda biri serkan balcı imza attı diyo yorum yapamadık aslı nedir bilen var mı ???
            kaynak gostrebilirmisnnn
            En son Gürkan tarafından düzenlendi; 24.05.2007, 00:00.
            Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Serkan transferinin akıbetini bilmem ama sözleşmesi bitiyor, bonservisi yok. Bonservissiz aldığımız adama karşılık oyuncu verecek kadar da acemi değildir başkan heralde..
              Enteresan.

Fatih Tekkeyi gelecek sene kontrati bitiyor diye satipda iki mac üstüste ( gecen sezon ilk yari gs macini kazandikdan sonra ) sampiyonluguna oynuyoruz, esas adayi biziz diyen baskanimiz, sampiyonlugu birak, kupayi, sampiyonlar ligini hatta uefa kupasinida sattigini kestiremedi sanirim ( Fatih Tekke de neymis be diybilirsin ama gitmeseydi sonuc ne olurdu - elde edilen kar ? ne ise yaradi ? hesap dogrumuydu ? ) ?

ya peki lazaroniyi kim getirdi ? Neden ? Futboldan anlayan birisi bu adami nasil antrenör diye para verip trabzona getirir ?

Peki Musampa ? Allahim yarabbim bu adami futbolcu diye satin almak icin sarhosmu olmak gerek ? Baskanimiz sarhosmuydu ?

Marcelinho karari cokmu dogruydu ? Zarar yapmadik deyip isin icinden cikabilirmisiniz ?

Fatih Akyel gelirken ne tantanalar yasadik, ya simdi kim yanlis yapdi ? Baskanimiz dogru kararlar verdi öylemi ?

Adem Kocak olayina hic girmeyecegim. Daha siralanacaklar var burada, zaten simdi diger yazilar arasinda kayipolur gider bu yazi, gerekde yok pek.

Szymkowiak ve yattar eksikleri ve trabzonspor resmen bitti, gitti simdide zar zor intertoto larda sürünelim, öncede erciyes ile güzelde bir rezil olalim tabiiki.
              Bravo baskan, cok güzel ve dogru kararlar verdin. Sen neymissin beee.

Baskanimizin bu sezon icin "beklenmedik" transfer müjdelerini sabirsizlikla bekliyoruz.
              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• serkan balcıyı aldıkxfatih tekke kiralık geliyor,adnanı zaten almıştık eee bide daha transfer bile başlamadı artık gerisini siz düşünün daha bunlara feinduno ve olembede eklenecek değemeyin keyfimize artık bol bol kadro kurar bozarız burda kadro bayağı bir genişledi )

Yorum

• GEnc yetenek alacakmis keltos gelecek vaadeden hedef bu sene 3.lig dosyasi

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Enteresan.

Fatih Tekkeyi gelecek sene kontrati bitiyor diye satipda iki mac üstüste ( gecen sezon ilk yari gs macini kazandikdan sonra ) sampiyonluguna oynuyoruz, esas adayi biziz diyen baskanimiz, sampiyonlugu birak, kupayi, sampiyonlar ligini hatta uefa kupasinida sattigini kestiremedi sanirim ( Fatih Tekke de neymis be diybilirsin ama gitmeseydi sonuc ne olurdu - elde edilen kar ? ne ise yaradi ? hesap dogrumuydu ? ) ?

ya peki lazaroniyi kim getirdi ? Neden ? Futboldan anlayan birisi bu adami nasil antrenör diye para verip trabzona getirir ?

Peki Musampa ? Allahim yarabbim bu adami futbolcu diye satin almak icin sarhosmu olmak gerek ? Baskanimiz sarhosmuydu ?

Marcelinho karari cokmu dogruydu ? Zarar yapmadik deyip isin icinden cikabilirmisiniz ?

Fatih Akyel gelirken ne tantanalar yasadik, ya simdi kim yanlis yapdi ? Baskanimiz dogru kararlar verdi öylemi ?

Adem Kocak olayina hic girmeyecegim. Daha siralanacaklar var burada, zaten simdi diger yazilar arasinda kayipolur gider bu yazi, gerekde yok pek.

Szymkowiak ve yattar eksikleri ve trabzonspor resmen bitti, gitti simdide zar zor intertoto larda sürünelim, öncede erciyes ile güzelde bir rezil olalim tabiiki.
                    Bravo baskan, cok güzel ve dogru kararlar verdin. Sen neymissin beee.

Baskanimizin bu sezon icin "beklenmedik" transfer müjdelerini sabirsizlikla bekliyoruz.
                    Aslında benimde niyetim orada başkana dokundurmaktı, yani bu kadarını da yapmaz artık gibisinden. Sana katıldığım noktalar olsada bazı noktalarda katılamayacağım.

Fatih Tekke'nin satılışının yeri dolmamasından ve gelen parayı doğru kullanamamaktan dolayı bir hata olduğunu kabul edebiliriz. Ama Fatih varken de şampiyon olamadık, uefa'da gruplara giremedik vs.. Kupayı Fatih gitmeden 2 sene önce almıştık en son. Gitmeseydi daha başarılı olacağımıza bende inanıyorum ama garantisi de yok görüldüğü gibi.

Lazaroni konusunun savunulacak tarafı yok. Aciz bir karardı, erken dönerek kendini kurtardı başkan.. Bence en büyük hatalarından biriydi.

Musampa ve Marcelinho transferleri başkanın yıldız transferleriydi. Musampa geçen yıl Manchester city'de 41maç oynamış olmasına rağmen ücret beğenmediği için kulüp bulamaması düşünülmesi gereken noktaydı. Yinede yeteneği tartışılmaz, izleyenler bilir. Şu anda bile ilk 11de düzenli oynasa iş yapacağını düşünüyorum. (lig bitti o ayrı tabi)

Marcelinho'ya gelince, benimle beraber bir çok üyemizin hayallerinin transferiydi o. Yarım devrede silinecek adam değildi. Onun gidişinin, başarısızlığının sorumlusunu teknik heyet olarak görüyorum. Yanlış yerde oynatıldı vs.. Zaten bunu Wolfsburg'daki performansı da ispatlar gibi. Golleri ve asistlerine başladı tekrardan.

Adem Koçak'ı severdim, hep gelecek vaad ettiğini düşünürdüm, ama gitti Ankaraspor'da ne yaptı.. Sonuç ortada. Ersen Martin - Musa Büyük bu sezon iş yapanlar arasındaydı bence. Mehmet Yılmaz - Adem Koçak ise kulübenin bankolarıydı..

Başkanın, yönetimin, teknik heyetin basit hatalarına bir de talihsizliğin eklendiği bir sezonu geride bıraktık. Sakatlıklar, gelen-giden bolluğu takımın ritmini iyice bozdu. Tek temennim seneye bunları tekrar yaşamamak..
                    BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak agakin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      serkan balcıyı aldıkxfatih tekke kiralık geliyor,adnanı zaten almıştık eee bide daha transfer bile başlamadı artık gerisini siz düşünün daha bunlara feinduno ve olembede eklenecek değemeyin keyfimize artık bol bol kadro kurar bozarız burda kadro bayağı bir genişledi )
                      Fatih Tekkeyi alacagimiz 2 gundur forumda yaziliyor acaba dogruluk payi ne

Yorum

• Ziya Doğan aç adam alacağız dedi. Acaba bizim Harun'u mu tarif etti.

Serkan işi olmuş olabilir. Bonservisi yok iyi güzelde almaya gerek yok bence. Nasıl olsa Adnan'ı aldık demiyorlar mı. Kayserispor'da harika bir sezon geçiren Tayfun geri dönmüyor mu. 2, 3 tana transfer yapacaz diyorlarsa bu 2,3 transfer Serkan tipi futbolcular olmamalı. Alabiliyorsan al Lyon'dan Juninho'yu transfer yaptık diyim. Hem takımda adam gibi frikik kullanan biri olmuş olur hem iyi duran top kullanır, hem de uzaktan iyi şut çekip iyi oyun kurar 2 sene Trabzon'a oynasın yeter. Tam bize lazım adam. O da olmazsa benim adamım Lampard var onu alırız ne olacak Abramoviç hemşeri sayılır
                        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Bu transfer sezonunu seviyorum yaaa.Sürekli bi heyecan yaşıyoruz.Alamasak bile bahsi geçmesi insana heyecan veriyor.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Draman'a Rus kancası

Gençlerbirliği'nin 21 yaşındaki Ganalı ortasaha oyuncusu için Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı başkent ekibine başvurdu. İki kulüp arasında bu transfer için karşılıklı görüşmelerin başladığı bildirilirken, Cavcav'ın Draman'ın için Rus ekibinden 5 milyon dolar bonservis ücreti istediği öğrenildi.
                            23.05.2007
                            Kaynak : DHA
                            Ruslar ha buna 5 milyon verirlerse yaksınlar kendilerini..
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aslında benimde niyetim orada başkana dokundurmaktı, yani bu kadarını da yapmaz artık gibisinden. Sana katıldığım noktalar olsada bazı noktalarda katılamayacağım.

Fatih Tekke'nin satılışının yeri dolmamasından ve gelen parayı doğru kullanamamaktan dolayı bir hata olduğunu kabul edebiliriz. Ama Fatih varken de şampiyon olamadık, uefa'da gruplara giremedik vs.. Kupayı Fatih gitmeden 2 sene önce almıştık en son. Gitmeseydi daha başarılı olacağımıza bende inanıyorum ama garantisi de yok görüldüğü gibi.

Lazaroni konusunun savunulacak tarafı yok. Aciz bir karardı, erken dönerek kendini kurtardı başkan.. Bence en büyük hatalarından biriydi.

Musampa ve Marcelinho transferleri başkanın yıldız transferleriydi. Musampa geçen yıl Manchester city'de 41maç oynamış olmasına rağmen ücret beğenmediği için kulüp bulamaması düşünülmesi gereken noktaydı. Yinede yeteneği tartışılmaz, izleyenler bilir. Şu anda bile ilk 11de düzenli oynasa iş yapacağını düşünüyorum. (lig bitti o ayrı tabi)

Marcelinho'ya gelince, benimle beraber bir çok üyemizin hayallerinin transferiydi o. Yarım devrede silinecek adam değildi. Onun gidişinin, başarısızlığının sorumlusunu teknik heyet olarak görüyorum. Yanlış yerde oynatıldı vs.. Zaten bunu Wolfsburg'daki performansı da ispatlar gibi. Golleri ve asistlerine başladı tekrardan.

Adem Koçak'ı severdim, hep gelecek vaad ettiğini düşünürdüm, ama gitti Ankaraspor'da ne yaptı.. Sonuç ortada. Ersen Martin - Musa Büyük bu sezon iş yapanlar arasındaydı bence. Mehmet Yılmaz - Adem Koçak ise kulübenin bankolarıydı..

Başkanın, yönetimin, teknik heyetin basit hatalarına bir de talihsizliğin eklendiği bir sezonu geride bıraktık. Sakatlıklar, gelen-giden bolluğu takımın ritmini iyice bozdu. Tek temennim seneye bunları tekrar yaşamamak..
                              evet cogu konuda hemfikiriz ama önemli düsünce farkimiz var.

ben baskanimizin bizi sampiyon yapabilecek kapasitede biri oldugunu düsünmüyorum. Sanirim bu yüzdende abartiyorum, gercekleri biraz.

Bir süredir zaten dogru dürüst trabzonsporu takipde edemiyorum gelinen durumdan dolayi. Her acip bakdigimda yine bir yönetici onu bunu söylemis, ortalik bulanmis, trabzonspor söyle büyük söyle sampiyon filan ve bir süre sonra yine ayni aciklamalar iyice sinir olmaya basladim, gereksiz gereksiz konusmalar, baskan in bu konudada baskanlik görevini dogru dürüst yerine getiremedigini düsünüyorum.

Bir Is adami ile yönetici arasinda önemli farklar var. Musampayi trabzona gecmisine bakarak getirmek var birde gercek durumu ile trabzonda ne kadar is yapabilecegini kestirebilmek var. Aynisi Lazaroni, Marcelinho ve digerleri icinde gecerlidir.

Adem Kocak göndermenin bir anlami yokde bence. Onun yerine getirilen adamlar ondan iyi degildi. Tartisilir, önemlide degil pek. Esas hatlar diger transferler ile yapildi zaten. Tekrarlamaya gerek yok. Herkesin kendine göre bir yorumu var ve bunlarda benim icimden gecenlerim.

;--)
                              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• dramana 5 verıyolarsa bı reklamdada dedıgı gıbı Yattara '' Paha Bıcılemez''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X