sola volkan yaman
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Volkan Yaman düz oyuncu almaya boş yere para vermeye gerek yok. Murat Ocak aynı işi zaten yapar. Mühim olan Wederson gibi başka özellikleri olan oyuncuları almak. Bir de şu transferler duyulmadan yapılsa da menejerlere dolandırılmasak yine. Yedek klübesine milyon dolarlık adam istemiyorum artık yeter.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Bu haber bu başlıkta çok alakasız durmakla beraber , Cavcav'ın transfere nasıl hakim olduğunu ve gerektiği anda nasıl devreye girdiğini gösteriyor.İlk olarak sporyolu web sitesi tarafından gönderildiBilindiği gibi ilk yarının sonlarında Cem Onuk Brezilya'ya gitmiş ve Tozo ile Sandro prensip anlaşması yapmıştı.
Ancak bu transfer paralarının yüksekliğinden şüphelenen İlhan Cavcav, "Almanya'ya gidiyorum" diyerek Brezilya'ya gitmiş ve bu oyuncuların kulüpleri ile görüşüp transferi hayli ucuza bitirmişti.
Bizim başkan ve etrafındakiler ise menajerleri zengin etmekle meşgul.
Çok mu zor 5-6 tane scout'u yıl boyuncu dünyada futbolcu araması için dolaştırmak. Trabzona illa menajerler mi futbolcu önerecek?
Bu işin bütçesi olsun olsun musampanın bir yılda aldığı para dahi etmez.
Nasıl olsa paramız çok bütün menajerlere yeter.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 19.05.2007, 16:02.
Yorum
-
görüyorumki arkadaşlar transfer haberlerini okuyup heyecanlanıyor, yorumlar yapıyor, ancak unutulmamalıdırki, bizde böyle iğrenç dolapların döndüğü, birbirini arkadan bıçaklayan, zerre kadar Trabzonumun menfaatini düşünmeyen yönetim ve nöri varken, birde unutmadan kendini td zannden şizofren şahıs varken, istersek dünyanın en iyi futbolcularını getirsinler, böyle kokuşmuş şekilde yönetilen takımdan hiçbirşey olmaz, o yüzden birkaç iyi isim geldi diye yelkenleri suya indirmeyin arkadaşlar, bu yönetim neresinden bakarsak bakalım yalancı bir yönetimdir, söyledikleri hangi projeyi yaptılar, nerede stadyum projesi, nerede diğer projeler, o yüzden bu sitede zaman zaman kendini gösteren zatı muhteremin dediği gibi herşeyin güzel olması!! için bu yönetimi ve td yi bir an önce kapıdışarı etmemiz lazım, Trabzonu seven arkadaşlar uyanalım artık.saygılar.
Yorum
-
Sözde futbolcu fabrikasıyız diyoruz ama o kadar fabrikamız yozlaşmış ki oyuncu çıkmıyor, başka takımların oyuncularına imreniyoruz. İnşallah ilerde futbolcu fabrikasından gerçek yıldızlar çıkar. Sonuncusu GökdenizTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
çok haklısın.1 sene oynatır cavcav onu sonra 5 milyon dolara juve ye veya en kötü ihtimalle fenere satar.İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallaha gençler Şimeki alır 1 sene oynatır sonra da avrupaya satar bizde bakarız

Olursada hiç şaşırmam açıkcası
Özkan SÜMER
Yorum
-
Bu haber bana göre dogru degil. Yalan haber yapmayi ilke edinmis namus ve seref yoksunu medya her türlü yalan haberi ortaya atiyor.İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSZYMEK’E GENÇLER TALİP
Futbolu bıraktığını söyledi ama Türkiye’den teklif alıyor
SZYMEK’E GENÇLER TALİP
Takas Edilmesi Mümkün
Ligin devre arasında Polonya’ya giden ve bir daha geri dönmezken, “Futbolu bıraktım” şeklinde bir yazıyı Trabzonspor kulübüne gönderen Miroslaw Szymkowiak’a Ankara Gençlerbirliği’nden teklif geldiği belirtildi. Gençlerbirliği kurmayları, bu futbolcu için Trabzonspor’un kapısını çalarken, Szymek’in menajeriyle de bağlantı kurduğu kaydedildi. Bordo-Mavili yöneticilerin ise şartlarda anlaşma sağlanması halinde Polonyalı futbolcuyu Gençlerbirliği’ne göndermeye sıcak baktığı vurgulandı. Szymek’e karşılık ise bu kulüpten futbolcu talep edileceği belirtildi. Trabzonspor, Ankara ekibinden Mehmet Çakır ile Engin Baytar’ı istiyor. Szymek’in de takas formülüyle bu kulübe verilebileceği ve bir miktar bonservis bedeline sayılabileceği ileri sürüldü.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-

Full name: Roman Pavlyuchenko
Date of birth:December 15, 1981 (1981-12-15) (age 25)
Place of birth: Stavropol, Russia
Height:188 cm
Playing position:Striker
Hep Ruslarmı bizden futbolcu alacak 25 yaşındaki 1.88 cm lik forvet
2003 yılından beri Spartak Moskovada oynuyor :
Club information
Current club:Spartak Moscow
Number:10
Geçen yıl Rus Liginde gol kralı olmuş 18 gol atmış 2003 yılından beri Spartak moskovada 3 yılda 49 gol atmış Rus Milli takımının formasını 7 kez giymiş 1 gol atmış Gürkan Kubilay Galatasaraya önermiş çok iyi diye bilmem uzun boylu güçlü bir golcüEn son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 19.05.2007, 16:59.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Kardeş birazdan Gençlerbirliği-Sakaryaspor maçına gideceğim son kez Mehmet Cakır Martinez ve Engin Baytarı izleyeceğim bakalım bilgileri paylaşırım adını şimdi ekledim.......İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleustad adı yokmu
)))))2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum