Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dortmund, wolfsburg'un Arjantinli oyuncusu "Klimowicz" ile büyük ölcüde anla$mi$. Takimina ödenecek para: 1.5 milyon Euro...komik bi ücret...

Transfer komitemiz var güya, Klimowicz TR Liginde 15-20 gol atacak kapasitede süper bir forvet.

ke$ke biz alabilseydik ama nerdeeeeeeeee

Klimo iyi bir forvet olabilir ama adamin yasi iki ay sonra 33 olacak bundan sonra alsan ne olacak...1.5milyon daha verirsin alirsin zidani...
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Klimo iyi bir forvet olabilir ama adamin yasi iki ay sonra 33 olacak bundan sonra alsan ne olacak...1.5milyon daha verirsin alirsin zidani...
      bana kalsa Zidan'a 3 degil 7 milyon Euro veririm..Rune Lange'ye 14 milyon Mark ödedigimiz aklima geldikce...........fakat,

Mainz TD'ü Klopp aciklama yapti bugün, Zidan % 90 kalacakmi$ Mainz'da.

Klimo'ya gelince, Türkiye Liginde bu hali ile en az 15-20 atar diyorum, hatta iddia ediyorum :-)
      .
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• saçma sapan şeyler yazmayın beyler

allah aşkına herkes uçmuş transferde.yok ümit karan yok mehmet topuz yok daha kımler.beyler kendınıze gelın.unutmayın başkanımız nuri bey vede hocamız hala ziya efendi..samsundan adnan.sakaryadan 2 topcu bıde yaşı geçmiş işe yaramaz ama tam ziyanın mantalıtesıne uygun 1 tane futbolcu alır yıne düşmemeye oynarız evel allah hiç merak etmeyin...

Yorum

• İlk olarak MaRaŞLı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          allah aşkına herkes uçmuş transferde.yok ümit karan yok mehmet topuz yok daha kımler.beyler kendınıze gelın.unutmayın başkanımız nuri bey vede hocamız hala ziya efendi..samsundan adnan.sakaryadan 2 topcu bıde yaşı geçmiş işe yaramaz ama tam ziyanın mantalıtesıne uygun 1 tane futbolcu alır yıne düşmemeye oynarız evel allah hiç merak etmeyin...
          agzına saglık abi mantaliteye uygun topçu lazım

Yorum

• Adnan Güngörü simdiye kadar hic seyretmedim ama bazi onu izleyen arkadaslarimizdan iyi bir oyuncu oldugunu duydum, sag bek olayini bu sekilde cözmüs olduk diyebiliriz birde simdi sol beke iyi bir oyuncu alinmasi gerekiyor ki ben Wedersonu transfer edilmesini en cok isteyenlerdenim, o olmazsa bile iyi bir sol bek oyuncu transferi sart.
            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Wederson açık oynamıyor muydu?
              Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Wederson açık oynamıyor muydu?
                Hayır sol bek. Ama ziyanın eline düşerse açığı maçığı unutsun o zaman

Yorum

• İlk olarak yağız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya bu kadarda yapmayın be ne yapsın tolga.oyunu takip edecek yoksa rakibini unutan savunma oyuncularımızın eksikliklerini mi kapatacak.BAŞKA ŞEKİLDE ELEŞTİRSEN KABULÜM ANCAK O POZİSYONU YORUMLAYIP TOLGANIN PİŞMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLERSEN İNSAFSIZLIK YAPMAKTAN BAŞKA BİRŞEY YAPMAZSIN.SELAMLAR.
                  Trabzonspor kalecisi ceza sahasına hakim olacak arkadaşlarını uyarcak topu takip edecek Tolga fener maçında atik olsaydı deivid golu zor atardı Trabzonspor kalecinin pişmesini bekleyecek sıradan takım değil. Bizim ülkemizde kaç tane yerli kaleci var. Rüştünün veliahtı Tolga milli takıma cağrılmıyor dimi
                  Sıradan takımlardan 2 gol yersin 3 gol atarsın sen Trabzonsporsun Trabzonspor kalesini koruyosun büyük maçlarda maç kazandıracan. Galatasaray üst üste şampiyon olmuş kalede kim varmış. Yedek kalecisi kimmiş. Yedek kalecisi iyiydi. Kalede tecrübe oynuyo. Mehmet Bölükbaşı Aykutun Tolgadan ne eksikliği varmış bu kaleciler nerdeler yedek kalmış diğeri başka takımda. Galatasarayın kalesinde kim var. Trabzonsporu sıradan yarışmacı takım yapmayın. Tolganın pişecek pişene kadar da yüreğim ağzıma gelerek maç izleyeceğim..Biz eleştiriyoruzda başka spor yazarlarıda eleştiriyo Kaleci şart diyo
                  En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 18.05.2007, 01:07.
                  Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                  Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• .......................Hasagiç............................
                    .............................................................
                    Alves..........Step...........Risp.........Wederson
                    ........................Hüseyin...........................
                    Yattara...........................................Petrov
                    ............Gökdeniz............Riquelme..............
                    .............................................................
                    ......................Fatih Tekke........................

Yedekler
                    1-Tolga
                    2-Çağdaş
                    3-Erdinç
                    4-Adnan
                    5-Ayman
                    6-Ali Bilgin
                    7-Tayfun Cora
                    8-Ferhat
                    9- Ceyhun
                    10-Umut
                    11-Ali Bilgin

Ey yönetim...Gecenin bu saatinde oturdum size takım hazırladım... Bakın kurun bu takımı, bu takım Şampiyon olmazsa o zaman ....... Biz şampiyonluk istiyorsak böyle bir takım kurmalıyız... Bu takım rakip 14 kişide oynasa yener... Kesinlikle rakipleri 14 kişi olarak kabul etmemiz gerekiyorki Şampiyon olalım...Hadi yönetim göreyim seni....
                    ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• Yedeklerden 11 Ali Güzeldal olacak...Yanlışlık oldu...
                      ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• Alves'e ver 100 milyon euro'yu o zaman alirsin. Biraz gercekci olmak lazim.

Yorum

• Abi ne Alves'i, ne riquelme'si, ne Petrov'u..Yazarken de biraz düşünerek yazalım lütfen..Gerçekçi olmaya davet ediyorum sizi
                          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Ziya alvesi riqelemyi tanırmı acaba.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• alves riquelme falan hayrola baya bi uçmuşuz..
                              dünyaya dönelim..

hadi diyelim aldık.
                              ziya ya bu adamlar teslim edilir mi???
                              günahtır ya...
                              iki günde kadro dışı bırakır .. yazık dünya futbolunda sevilen adamlar bunlar..

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dortmund, wolfsburg'un Arjantinli oyuncusu "Klimowicz" ile büyük ölcüde anla$mi$. Takimina ödenecek para: 1.5 milyon Euro...komik bi ücret...

Transfer komitemiz var güya, Klimowicz TR Liginde 15-20 gol atacak kapasitede süper bir forvet.

ke$ke biz alabilseydik ama nerdeeeeeeeee
                                klimo ile ersen martinin arasindaki fark nedir acaba..?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X