Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen şu röpartajın tamamını bir yayınla hele...
    Sohbetin genel hatları daha önce yazdıklarımdan ibaret.

"Ziya Doğan futbolcunun aldığı paraya ve ismine bakmaz." dedi.

"Verdiği görevi kim yaparsa O'nu oynatır." dedi.

Pek ismi geçmiyor bu başlıkta ama bence sağlam topcu.

"Rize'ye de ayıp ettiniz." dedim.

"Mecburduk, yoksa bizim de durum zora girecekti." dedi.

Frikiği için de tebrik ettim ayrıca. Sağlam vurmuştu.

Fener maçından sonra da Ayman'la konuşmuş.

Ayman hakeme baya sallamış ve çok üzgünmüş.

Futbolla alakalı olanlar bu kadar
    En son tamuğ yamtar tarafından düzenlendi; 15.05.2007, 20:08.
    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bak unutmusum, pazar gunu Genclerbirliginde 2 gol atan Isaac, gecen yil U20 dunya sampiyonasinda birkac kez izledim hatta gorevli olmam nedeniyle antrenmanda bile izledim. Cok yetenekli futbolcu Feyenoordun teklifini reddedip Genclere gittigi biliyorum ve henuz cok genc. Genclerde pek takip etmedim ama cok iyi bir futbolcu, bence alinmali!!
      Evet Nijerya milli takımında Mikelle birlikte dikkat çeken isimlerden biriydi (Hatta kaptanıydı diye hatırlıyorum ) Yine Sol kanatda Taiwo vardı Marsilyada oynuyo Nijerya milli takımı yanlış hatırlamıyosam final oynamıştı Messili Arjantinle, kaybetmişti
      Hollanda milli takımından Babel Ajaxda banko oynuyo Yine Afellay Psvde
      Abeyie heyecan verici oyuncularından biriydi Hollandada Arsenalde şans bulamadı Spartakta kiralıktı en son müthiş bi sol kanat oyuncusu
      Türk milli takımından Sezer İspanyadan Juanfran ve Lorente Ukraynadan Milevsky ve Aliyev diğer dikkat çeken isimlerdi
      Sözün özü bu tür turnuvalarda neler var neler Dünya devleri takipteyken bizim çok bilmiş yöneticilermiz nerde bi balta var alıp gelirler

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sohbetin genel hatları daha önce yazdıklarımdan ibaret.

"Ziya Doğan futbolcunun aldığı paraya ve ismine bakmaz." dedi.

"Verdiği görevi kim yaparsa O'nu oynatır." dedi.

Pek ismi geçmiyor bu başlıkta ama bence sağlam topcu.

"Rize'ye de ayıp ettiniz." dedim.

"Mecburduk, yoksa bizim de durum zora girecekti." dedi.

Frikiği için de tebrik ettim ayrıca. Sağlam vurmuştu.

Fener maçından sonra da Ayman'la konuşmuş.

Ayman hakeme baya sallamış ve çok üzgünmüş.

Futbolla alakalı olanlar bu kadar

Abi Mehmet Cakırı devre arasından beri yazıyorum ama bazı arkadaşlar karşı çıktılar izlemeden bilmeden bizim taraftarın anlayamadığı şu Anadoludaki yıldız isimleri bizim herkesten önce almamız gerekiyor Mehmet Cakır 84 doğumlu olmasına ragmen iki sene de 22 gol attı ki gollerinin çoğu estetik gollerdir ayrıca 10 un üzerind asist yaptı ve bunlardan da önemlisi Mehmet Cakır Umut gibi düzgün yaşantısı olan takıma katıldığında istanbula gitmek için agzının suyunu akıtmayacak bir oyuncu inşallah alınır alınırsa Trabzonspor önemli bir oyuncuyu kazanır.
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi Mehmet Cakırı devre arasından beri yazıyorum ama bazı arkadaşlar karşı çıktılar izlemeden bilmeden bizim taraftarın anlayamadığı şu Anadoludaki yıldız isimleri bizim herkesten önce almamız gerekiyor Mehmet Cakır 84 doğumlu olmasına ragmen iki sene de 22 gol attı ki gollerinin çoğu estetik gollerdir ayrıca 10 un üzerind asist yaptı ve bunlardan da önemlisi Mehmet Cakır Umut gibi düzgün yaşantısı olan takıma katıldığında istanbula gitmek için agzının suyunu akıtmayacak bir oyuncu inşallah alınır alınırsa Trabzonspor önemli bir oyuncuyu kazanır.
          Kesinlikle katılıyorum...

Yorum

• G.Saray'a iki gurbetçi!

Almanya İkinci Futbol Ligi'nde mücadele eden iki gurbetçi futbolcu, yeni sezonda Galatasaray forması giyecek.

RW Essen'de forma giyen ve aynı zamanda Almanya Ümit Milli Takımı'nın da değişmez iki ismi olan Serkan Çalık ve Barış Özbek, Galatasaray'ın teklifine sıcak baktıklarını ifade ederek kararlarını hafta sonunda vereceklerini söylediler. Bu arada Karl-Heinz Feldkamp, iki gurbetçi futbolcu için her türlü garantiyi verdi. Barış'a Bundesliga takımlarından Stuttgart ile Bielefeld, Serkan'a ise Karlsruhe ile Rostock'un talip olduğu öğrenildi

Kendimi yırttım burada bu iki çoçuğu alın diye parlayacaklar diye ama bizimkiler kişisel oyunlar peşindeler hala birtürlü bu tip oyuncular alamıyoruz yeteneğin sadece Trabzonda olmadığını anlamamız lazım Ali Bilginleri önemli olan Rot-Essen deyken almak yazık oluyor.

Yorum

G.Saray'a iki gurbetçi!

Almanya İkinci Futbol Ligi'nde mücadele eden iki gurbetçi futbolcu, yeni sezonda Galatasaray forması giyecek.

RW Essen'de forma giyen ve aynı zamanda Almanya Ümit Milli Takımı'nın da değişmez iki ismi olan Serkan Çalık ve Barış Özbek, Galatasaray'ın teklifine sıcak baktıklarını ifade ederek kararlarını hafta sonunda vereceklerini söylediler. Bu arada Karl-Heinz Feldkamp, iki gurbetçi futbolcu için her türlü garantiyi verdi. Barış'a Bundesliga takımlarından Stuttgart ile Bielefeld, Serkan'a ise Karlsruhe ile Rostock'un talip olduğu öğrenildi

Kendimi yırttım burada bu iki çoçuğu alın diye parlayacaklar diye ama bizimkiler kişisel oyunlar peşindeler hala birtürlü bu tip oyuncular alamıyoruz yeteneğin sadece Trabzonda olmadığını anlamamız lazım Ali Bilginleri önemli olan Rot-Essen deyken almak yazık oluyor.
              Ya ALLAH askina bize ne gayse'den??????? Burasi TRABZONSPOR taraftar forumu, lütfen böyle sacmasapan haberleri eklemeyin buraya!!!

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya ALLAH askina bize ne gayse'den??????? Burasi TRABZONSPOR taraftar forumu, lütfen böyle sacmasapan haberleri eklemeyin buraya!!!

Ömer kendine Gel!
                Sen nasil konusuyorsun öyle agbilerinle

Haber bizide ilgilendiriyor cünkü bizim Taraftara elalem catir catir Transfer yaparken bizim Yönetimin uyudugunu gösteriyor!
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Güzel kardeşim niye sinirleniyorsun sen Almanyada oturuyorsun bu futbolcuları tanımıyormusun ben diyorum ki biz arkadaşlarla bu iki futbolcuyu devre arasından beri tartışıyoruz burada alsalar diye Ali Bilginin takımında oynuyorlar diye sence bu haber bizi ilgilendirmiyor mu lütfen hemen tepki verme

Yorum

• Ya abicim elalemin transferlerini okumakla ne kazanacagiz??? Baskalarina bakacagimiza kendi takimizi kurtarali ve Ziya'yi yönetimi istifa ettirelim artik!!! Yoksa seneye cok daha fena sonuclanabilir!!! ALLAH korusun Ziya'yla kümede buluruz kendimizi!!!

Yorum

• yaw şu zidanı birileri yönetime iletsin adam gidiyor göz göre göre

......şuan piyasada bundan iyisini bulamayız .......mutlaka alınmalı....

.....gelde yönetime küfretme şimdi....ulan hıyar ağaları....birbirinizi yiyip bitireceğinize biraz dünyada neler olup bitiyor diye baksanıza alsanıza şu adamı.......ondan sonra transferin son gününde gidip bi tomas jun bulursunuz....

....aaa tomas jun demişken hem zidanı alırken tomasıda üzerine verip kurtuluruz nasıl olsa mainz düşecek tomas jun onların işini fazlasıyla görür.....
                      deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                      ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                      ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Ali müjdesi

Trabzonspor'un transfer listesini ele geçirdik. İsminin açıklanmasını istemeyen Trabzonlu yönetici: Ali Bilgin'i bitirdik, Mehmet Çakır ve Martinez sırada

Ali müjdesi

İsminin açıklanmasını istemeyen Trabzonlu yönetici: Ali Bilgin'i bitirdik, Mehmet Çakır ve Martinez sırada.

Trabzon'da başkan Nuri Albayrak gelecek sezon sonunda bordo-mavili taraftarlara şampiyonluk sevinci yaşatacak güçlü isimlerle görüşmelerini gizlice yürütüyor. Samsunlu Adnan ile ön protokol yapan Trabzonspor, üç büyük kulübün peşinden koştuğu Ali Bilgin'i bordo-mavili yapmak için çaba harcıyor. İsminin açıklanmamasını isteyen bir yönetici "Ali Bilgin'i
                        % 80 bitirdik. Çünkü babası Trabzonlu. Babası da o da bizi istiyor" dedi.

MEHMET ÇAKIR YOLDA

Bordo mavililerin, Ziya Doğan'ın alınmasını ısrarla istediği G.Birliği'nden Mehmet Çakır'ın da işini bitirdikleri öğrenildi. Forvet arkasında oynayan Çakır'ın sezon sonunda imza aşamasına geleceği söyleniyor. Bordo-mavili yönetimin, Çakır'ın Risp ve Ayman'ın takım arkadaşı olması nedeniyle çok iyi bir uyum yakalayacağı için bu ismi düşündüğü belirtiliyor. Doğan'ın raporunda da "Çakır'ın uyum sorunu olmaz" ibaresi bulunuyor.

MARTİNEZ İÇİN ATAK

Kaleyi sağlama almak isteyen Trabzonsporlu yöneticiler hafta içinde gizlice Martinez'in menajerleriyle bir araya geldi. Yöneticilerin "Devre arasındaki teklifimiz geçerli" açıklamasına menajerlerin "Biz anlaşırız siz önce Sakaryaspor ile el sıkışın" dediği öğrenildi. Sakaryaspor ile Erdinç'in geri dönüşünde sorun yaşayan Trabzonspor, Martinez'de sorun yaşayacaklarını düşünerek G.Antep'in kapısını da Hasagiç için çalacak.

YILMAZ ŞENOL

Bakın arkadaşlar üç ezik istanbul takımıyla ilgili mesnetsiz transfer haberlerini ilk haber olarak sitelerine taşıyan medya olay Trabzonsporumuza gelince haberin altında kaynak da olmasına ragmen bu habere yer vermemiştir bugün hepsine baktım hiçbirind bu haber yok bu kadar düşmana karşı keşke içimizde de düşmanlar yaratmasak keşke yerel gazetelerimiz daha iyi çalışsa ama sorun daha kökten başlıyor.

Yorum

• yok yopk kesin almalıyız bu zidanı.....

...yaw adamın videolarını izliyorum şuan .....

...adam gol atmak için yaratılmnış sanki...

....topla dans ediyo arka arkaya 5 6 tane çalım dişünüp yapabiliyo

.....yönetim bu adamı alsın başka bişey istemiyorum....

....ziya doğanada razıyım...

...yok bu çok oldu ziya gitsin zidan gelsin....
                          deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                          ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                          ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

Ali müjdesi

Trabzonspor'un transfer listesini ele geçirdik. İsminin açıklanmasını istemeyen Trabzonlu yönetici: Ali Bilgin'i bitirdik, Mehmet Çakır ve Martinez sırada

Ali müjdesi

İsminin açıklanmasını istemeyen Trabzonlu yönetici: Ali Bilgin'i bitirdik, Mehmet Çakır ve Martinez sırada.

Trabzon'da başkan Nuri Albayrak gelecek sezon sonunda bordo-mavili taraftarlara şampiyonluk sevinci yaşatacak güçlü isimlerle görüşmelerini gizlice yürütüyor. Samsunlu Adnan ile ön protokol yapan Trabzonspor, üç büyük kulübün peşinden koştuğu Ali Bilgin'i bordo-mavili yapmak için çaba harcıyor. İsminin açıklanmamasını isteyen bir yönetici "Ali Bilgin'i
                            % 80 bitirdik. Çünkü babası Trabzonlu. Babası da o da bizi istiyor" dedi.

MEHMET ÇAKIR YOLDA

Bordo mavililerin, Ziya Doğan'ın alınmasını ısrarla istediği G.Birliği'nden Mehmet Çakır'ın da işini bitirdikleri öğrenildi. Forvet arkasında oynayan Çakır'ın sezon sonunda imza aşamasına geleceği söyleniyor. Bordo-mavili yönetimin, Çakır'ın Risp ve Ayman'ın takım arkadaşı olması nedeniyle çok iyi bir uyum yakalayacağı için bu ismi düşündüğü belirtiliyor. Doğan'ın raporunda da "Çakır'ın uyum sorunu olmaz" ibaresi bulunuyor.

MARTİNEZ İÇİN ATAK

Kaleyi sağlama almak isteyen Trabzonsporlu yöneticiler hafta içinde gizlice Martinez'in menajerleriyle bir araya geldi. Yöneticilerin "Devre arasındaki teklifimiz geçerli" açıklamasına menajerlerin "Biz anlaşırız siz önce Sakaryaspor ile el sıkışın" dediği öğrenildi. Sakaryaspor ile Erdinç'in geri dönüşünde sorun yaşayan Trabzonspor, Martinez'de sorun yaşayacaklarını düşünerek G.Antep'in kapısını da Hasagiç için çalacak.

YILMAZ ŞENOL

Bakın arkadaşlar üç ezik istanbul takımıyla ilgili mesnetsiz transfer haberlerini ilk haber olarak sitelerine taşıyan medya olay Trabzonsporumuza gelince haberin altında kaynak da olmasına ragmen bu habere yer vermemiştir bugün hepsine baktım hiçbirind bu haber yok bu kadar düşmana karşı keşke içimizde de düşmanlar yaratmasak keşke yerel gazetelerimiz daha iyi çalışsa ama sorun daha kökten başlıyor.

Kaynak???...
                            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kaynak???...
                              Arkadaşım kaynak haberin altında yazıyor Yılmaz Şenol diye gazete fotomaç . Gazete her ne kadar paçavra olarak nitelendirilirsede unutmayalım Necmi Perekli bu gazetede yazıyordu ve yine capello ziyanın tekrar Trabzonspora geldiğini soğuk bir kış gününde yine bu paçavradan öğrenmiştik.

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ...tamam peki transfer konuşalım

............ydekleriyle beraber transfer dosyam........

...................................ochoa(tolga)........................................

...w.borre(ufukhan)..stepanov(erdinç)..risp(emre)...wederson(volkan)......

.......................................keita(hüseyin).......................................

....yattara(ali bilgin).............................................gökdeniz(ali güzeldal)

..................................riquelme(m.çakır).........................................

......................umut(cem)..........zidan(ısaac)...................................

.......nasıl ama iyi dimi ...kaleye hasagiç veya martinez de olabilir.....
                                İşte bu hayalimdeki Trabzon olabilir.

Promise konusunda bende hemfikirim. Hem adam 2 yıldır Türkiye liginde. Sanırım şu an 19 yaşında. Bu tipte forvet oyuncuları genelde 20li yaşların ilk yarısında patlama yapıyorlar. Hemde 22sinde Türkiye'de 5 yıldır top koşturan bir oyuncu olacak. ( tc kimliği )

Vandenborre'ye bende hayranım. Çok hızlı ve adam eksiltebiliyor. Göze hitap eden bir futbol stili var. Ama sanırım avrupanın önemli klüpleriyle dirsek temasında. Birde 2-3M euroya mal edilemez gibi. Ochoa'nın maçını hiç izlemedim. ordan buradan okuduğum kadarı ile. Ama takıma şöhretli genç bir kaleci almak Tolgayı bitirebilir. Hem jeffersonda Trabzona geldiğinde brezilyada bayağı yankı bulmuştu , sonunda birşey çıkmadı. Zidan belki olur ama Riquelme trabzona gelirmi, gelirse yıllık kaç para alır ve bu takımda sorun olur mu , akıllarda soru işareti. O tarzda bir oyuncudansa pozisyon olarak hüseyine daha yakın oynayabilecek ve oyunu geriden de kurabilecek oyuncu çok daha faydalı olur bence. Yerli seçimleride benim kafamdakilerle aynı.

Neyse sonuçta bu gördüğüm en güzel fantazi futbol onbiri. Futbol anlayışımızda yakın olsa gerek

Bence ortak bir liste oluşturulsun, Trabzon yöneticilerini binlerce taraftar e-mail yağmuruna tutalım, ta ki trabzon halkının beklentilerini karşılayacak oyuncularla ilgilenmeye başlayana dek

Edit: Birde içinde zidan ve riquelmeninde olduğu güzel bir youtube videosu . şimdi yazarken yakaladım.
                                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 15.05.2007, 21:30.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X