Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şunu da yazayım ... işte bütçe 5 milyon dolar vs lafları var ... arkadaşlar eger 2 istifa daha gelmezse ki zor başkan tedbirini almış bu yönetim çok transfer yapar .. en az 7 8 kişi alacaklar .. sebep ? bakın paramız var ... taraftarı susturmak ...

Elif Hanım evet FANTAZİ kısmı güzel ama işte sadece FANTAZİ ..

Yorum

• bide ben bu takımda hüseyin ve ayman gibi topu şişiren değil ayağa pas yapmasını bilen oyunu yönlendiren ön liberolar istiyorum. takımın en sağlam yeri defansı devamlı ora ile oynuyolar bide şu liberolara bi el atın bari.
      Coolank arkadaşa da bi soru bu zd seneye başımızda mı.
      mutlu haberlerinizi bekliyorum.
      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Yine dengesiz işler yapacaklar herhalde bi türlü dengeyi bulamadık şu transfer işinde başka herşeyde bulduk !

Milan gidecekse Yerine yerli stoper düşünülemez mi?
        Ben pek güvenmesemde Tolga + yerli bi kaleci alarak devam edemez miyiz?
        Alacağımız yabancı kaleci Tolgadan veya alacağımız yerli kalecilerden ne kadar daha iyi olacak ?Ki bu transfer anlamlı olabilsin
        Martinez Tolgadan veyahut bi Orkundan ne kadar daha iyi ?
        Bütün bunları iyi düşünmeli

Ortasaha?Sol Kanat?ve Forvet bu 3 mevkiye çok kaliteli 3 yabancı alırsak
        epey yol almış oluruz

Bana göre bu 4 yabancı seçimi önümüzdeki sezon şampiyonluk şansını büyük ölçüde belirler
        Banko oynayan 6 yabancımız olmalı

Kıçı kırık 10-12 topçu alınacağına kaliteli 5-6 tane almalıyız Az ama öz transfer
        En son champions tarafından düzenlendi; 15.05.2007, 12:03.

Yorum

• fatih gelmeli eğer kulüp tekrar yukarı ivme kazanmak istiyorsa takımı bir tutan fatihti bu tekrar ortaya çıktı bakın dallama bejeke hala sergen diyor adam koşmaktan aciz ama toparlayıcı .Aklın yolu bir fatih alınırsa birde kaliteli iki yabancı (biri kaleci) transferi ile başa güreşiriz hoca bile hatta yönetim bile kalabilir. Bence asıl sorun takımda takım için oynayan adamın azlığı ben 6 tane sayarım bu nezaman 11 olursa biz olduk demektir.
          sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• arkadaşlar bu beğenmediğimiz takım ikinci yarının en fazla puan toplayan takımı onca sakatlığa onca teknik yanlışlığa onca yönetimsel yanlışlığa rağmen insan hayıflanmadan edemiyor o 7 haftaya gelde yanma

Yorum

• --------------------------------------------------------------------------------

Yine dengesiz işler yapacaklar herhalde bi türlü dengeyi bulamadık şu transfer işinde başka herşeyde bulduk !

Milan gidecekse Yerine yerli stoper düşünülemez mi?
              Ben pek güvenmesemde Tolga + yerli bi kaleci alarak devam edemez miyiz?
              Alacağımız yabancı kaleci Tolgadan veya alacağımız yerli kalecilerden ne kadar daha iyi olacak ?Ki bu transfer anlamlı olabilsin
              Martinez Tolgadan veyahut bi Orkundan ne kadar daha iyi ?
              Bütün bunları iyi düşünmeli

Ortasaha?Sol Kanat?ve Forvet bu 3 mevkiye çok kaliteli 3 yabancı alırsak
              epey yol almış oluruz

Bana göre bu 4 yabancı seçimi önümüzdeki sezon şampiyonluk şansını büyük ölçüde belirler
              Banko oynayan 6 yabancımız olmalı

Kıçı kırık 10-12 topçu alınacağına kaliteli 5-6 tane almalıyız Az ama öz transfer

o senin dediklerini yapsak ( kaleci kısmı hariç ) biz şampiyon olmasak dahi sonuna kadar zirveyi kovalarız ... ama olmazzzzzzzzzzz sen şaşırdın mı ? yakışmaz bize .. hem o dediklerini (kaleci hariç )kim yapacak ?????

biz kaliteli topçu almayız bize yakışmaz ..illaki sögüşlenecegiz ... cavcavın keki hem de üzümlü olmamız lazım ...kardeşim sen neler istiyorsun öyle .??? yakışmıyuor sana :::

üstelik şöle bir dediğin gibi 10 12 adam alalım ki şanımız yürüsün .. yigit namıyla anılır ....

Yorum

• Trabonsporda ikilik çıkaran takım içerisinde sorun yaratan kulis yapan hocanın üstünde yer alan herkes satılsın satılmalı başaarı ondan sonra gelecektir.
                En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 15.05.2007, 14:30.
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Fala düşünmeye mavera aramaya gerek yok önce laz ziya gönderilmeli sonra takıma şu futbolcular alınmalı ondan sonra ne yaparlarsa yapsınlar elalemin kaşarlanmış topçusuna gerek yok eski tecrübelerede girmek çok sakıncalı

Engin Baytar

ALİ Bilgin

Emre Güngör

Serhat Akyüz

Martinez

Mehmet Cakır

İki Tanede kaliteli yabancı alsınlar biri 10 numara mevkisine biride orta sahaya bu takım birde ziyasız olursa şampiyon olur Stephanovu 6-7 milyon euro teklif varsa satsınlar bu arada Hüseyinide eger 3 milyon ve üzeri teklif gelirse hemen satsınlar.

Yorum

• Trabzonspor'da istifa eden ve Başkan adaylığı konuşulan eski başkan yardımcısı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Radyospor'da yayınlanan Bülent Yüksel ile İmza programında "evet, adayım" dedi. "Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor mantığıyla yönetilemez" diyen Hacıosmanoğlu'nun, halen görevde olan asbaşkan ve basın sözcülüğü görevindeki iki arkadaşı hakkındaki "sabote ettiler" iddiaları, çok konuşulacak.... Sözlerine, son günlerin moda tartışması "derbide Galatasaray, şampiyon Fenerbahçe'yi alkışlamalı mı alkışlamamalı mı?" yorumuyla başlayan Hacıosmanoğlu "Chelsea - Manchester United maçını izlediğim zaman duygulandım. Ne zaman, hangi statta olursa olsun aynı sahneleri Türkiye'de görürsek, o zaman Türk futboluna hizmat etmiş oluruz. Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi, bütün bu çirkimliklere rağmen alkışlaması gerekir, yönetimine duyduğu saygıdan değil, muhteşem seyircisine duyduğu saygıdan bunu yapması gerekir diye düşünüyorum." dedi
                    Bülent Yüksel'in sorularını yanıtlayan Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarının tam metni şöyle:
                    HER ÇİRKEFLİĞİ YAPMIŞ FENERBAHÇE YÖNETİMİ'Nİ KUTLAMIYORUM
                    "Son 4 haftaya 9 puan önde giremezsek bizi şampiyon yapmazlar" diyenlerin, bugün bu toplumun yüzüne, yüzü kızararak bakması gerekir. Şimdi "her şeye rağmen şampiyon olduk" diyorlar. Evet her şeye rağmen... Trabzonspor'un 2 pozisyonu yan hakem tarafından kesilmeseydi, 4-2, 5-2 yenerdik Fenerbahçe'yi. İlkesizliği, sportif başarı uğruna kendilerine ilke edinmiş insanların karşısında olmak lazım. Sezon başından beri, her türlü çirkinliği, çirkefliği denemiş bu yöneticilerin sevinmeye hakkı yok, onları kutlamıyorum. Fenerbahçe'nin büyük seyircisini kutluyorum.
                    TÜYLER ÜRPERTEN ENTRİKA VE SABOTAJ İDDİALARI
                    Vahid Halilhodziç'e yapılan entrikaların aynısı Ziya Doğan'a yapıldı. Peki kimler yaptı? Bu kulübün yöneticileri tarafından yapıldı. Bunları başkan da biliyor, tedbirlerini alamadı. Trabzonspor'un 2 derbi galibiyetinden sonra 7 maçlık 1 beraberlik 6 mağlubiyetlik periyotta suçlu arandığı zaman, Ziya Doğan'ın %10 suçu vardır, %90 suç hocayı yeme adına arkasından entrika çeviren yöneticilere aittir.
                    Benden sonra istifa eden 5 arkadaş, benim için istifa etmedi. Başkan; bu 5 arkadaşa "bunlar kalleş, bizi sattılar, bunlarla değil, sizlerkle yola devam edeceğiz" dedi ve yönetimin istifalarını aldı, sonra aynı arkadaşlarla, aynı asbaşkanla devam edeceğini söyledi. Faruk Kanca Başkan'ın yüzüne karşı "entrikacı hala yanınızda ve asbaşkan ve siz hala bununla çalışacağınızı söylüyorsunuz" dedi ve toplantıyı terk edip 4 arkadaşıyla istifasını açıkladı...
                    Futbolda görevli arkadaşlarım, Halilhodziç'le 8 ayda bir kez görüşmediler... Aynı hocanın görevde olduğu dönemde, Ankara'da Ankaraapor'la maça çıkmadan önce basın sözcümüz oyunculara "hoca kalacak diye korkmayın, oynayın, kazanın" diye bir konuşma yapıyor, konuşma esnasında orada olmayıp, olay kulağına gelen Fatih Tekke de bana gelip "bu arkadaş ne diyor? Biz daha önce maç mı veriyorduk ki bu bize hoca gitti bu maçı vermeyin diyor" dedi.
                    Galatasaray'la son İstanbul'da oynadığımız maç öncesi, Ömer Rıza'nın saçlarını örmek için, Yattara'nın vatandaşı iki bayan otele geldi. Kimse yanlış anlamasın ama o iki kadınla, yalnız başınıza aylarca bir adada kalsanız, nefsiniz uyanmaz... Ben de oradaydım. Yine bu basın sözcüsü arkadaş maçtan sonra bir yerel gazeteye "biz bu maçı dün otelde kaybettik, Yattara iki kadını kampa soktu" diye demeç verdi. Bu ulusal basına da yansıdı ve rezil olduk.
                    Bu kulübün kendini futbol şube sorumlusu diye lanse eden asbaşkanı da var, futbolcularla bire bir temas halinde... Bu arkadaş yedek futbolcuları ayartarak hocasına karşı kışkırtıyor. Bu olayı en son Ceyhun'a yaptılar. Hoca arkasına bakmadan önüne bakamıyor...

İLKİ YAPIYORUM: 6 AY ÖNCEDEN ADAYIM

Trabzonspor Başkanı'nın "entrikacı, kalleş" dedği arkadsaşlarla olan birlikteliğinin Trabzonspor'u iyi günlerini taşıyacaığını düşünmek, kendini kandırmaktır. Temennimiz kongre kararı almalarıdır, almazlarsa da Trabzonspor sevdalısı olarak Trabzonspor'un başarısı için dua edeceğiz. Önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyeceğim, başkan adaylığımı açıklayacağım. Bir ilki gerçekleştireceğim ve bu yönetim kongre kararı almasa bile aralık ayındaki olağan kongreye profesyonel bir şekilde hazırlanmam için zamanım olacak. Teknik direktörüm, idari menajerim, genel müdürümle beraber çalışacağım, kongreden 3 ay önce camiaya projelerimi, nasıl bir yapılanmaya gideceğimi anlatmaya başlayacağım.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MANTIĞIYLA YÖNETİLDİK

Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor mantığıyla yönetilmeye çalışıldığı için bu durumlara geldi. Sayın Başkan ve 3 başkan yardımcısı İstanbul'da yaşıyor, Başkan bunların ikisiyle aynı sitede oturuyor. Buna rağmen, bugüne kadar bir kez, nezaket icabı da olsa bu arkadaşları toplayıp, fikir alışverişinde bulunmamıştır. Bu mantığın Trabzonspor'a hizmet edemeyeceği açıkça ortadadır.

Yorum

• ...................Tolga.................
                      ............................................
                      ?????.....Milan.....Risp.....?????
                      .................Hüseyin...............
                      Gökdeniz....................???????
                      .................???????................
                      ...........??????......Umut..........

gidecekler:
                      1:jef
                      2:kiki
                      3:mustafa
                      4:celo
                      5:ferhat
                      6:ömer
                      7:ahmet ş.
                      8:ufukhan
                      9:hasan
                      10:ceyhun

gelecekler
                      1:mehmet (kayseri)
                      2:ali (antalya)
                      3:mehmet (gençler)
                      4:serkan (ankara gucu)
                      5:mehmet (sıvas)
                      6:adnan
                      7:murat ocak
                      8:yabancı
                      9:yabancı
                      10:yabancı
                      __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Hacıosmanoğluna oy vereceğime Albayrak'a veririm.. En azından populistlik yapmıyor..
                        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ...................Tolga.................
                          ?????.....Milan.....Risp.....?????
                          .................Hüseyin...............
                          Gökdeniz....................???????
                          .................???????................
                          ...........??????......Umut..........

gidecekler:
                          1:jef
                          2:kiki
                          3:mustafa
                          4:celo
                          5:ferhat
                          6:ömer
                          7:ahmet ş.
                          8:ufukhan
                          9:hasan
                          10:ceyhun

gelecekler
                          1:mehmet (kayseri)
                          2:ali (antalya)
                          3:mehmet (gençler)
                          4:serkan (ankara gucu)
                          5:mehmet (sıvas)
                          6:adnan
                          7:murat ocak
                          8:yabancı
                          9:yabancı
                          10:yabancı

kardeşim ne yaptın yahu takımın yarısını gönderdin bir o kadar da adam aldın . kulübün 26 trilyon borcu varmış ..ben sadece jef, kiki, mustafa, ahmet ş'yi gönderirdim..

Yorum

• 10 kişi yollanır 10 kişi gelirse o takımdan seneyede bir şey beklememek lazım.

Yorum

• Ulusoy devreye girdi Hacıosmanoğlu aday oluyor.. Bize birilerinin adamı lazım değil Kendi başına gelicek adaylığını koyucak.. Hacıosmanoğlu değilmiydi bu işler bize göre değilmiş bu yöneticilikten bi kurtulsam kurban kesicem diyen!!! Ne oldu şimdi?? Menfaatin ne bu işten?? Trabzonspor taraftarı 2-3 tane güzel söze kanmaz Hacı bunu bil O sandıkta yerlebir olursun..
                              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• bir kadro da ben kurayım bari ...

MARTİNEZ ( veya yabancı bir kaleci )

GÖKHAN (oftaş) RİSP STEPHANOV MURAT OCAK
                                (büyük ithimal SANCAR(altay)
                                satılacak .yerine HAYRETTİN(sivas)
                                yabancı oyuncu) WEDERSON

yabancı çok ii önlibero

yattara gökdeniz ----- ceyhun yabancı çok ii sol

umut
                                ersen
                                şadi (ordu)
                                mehmet (sivas )

tek ön libero yeter en azından türkiyede ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X