Ya şu taraftar hala hacıosmanoğlu diyor ya kudurasım geliyor. Kim bu adam. Takımı rezil eden bir hocanın her şartta arkasında duracağını söyleyen bir insan. Ya göz var nizam var. rezil olduk. Hala inatlar üzerine kulüp yönetiliyor. Daha fazla yazmak istemiyorum. Millete ceza yemeyin derken ceza yemek hoş olmaz. Yoksa ben neler söylerim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
senin bildigin yanıldıgına yetmez haberleri nerenmle okuyon her yazılan dogru degil bunu bil ama cidden iyi biriİlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa şu taraftar hala hacıosmanoğlu diyor ya kudurasım geliyor. Kim bu adam. Takımı rezil eden bir hocanın her şartta arkasında duracağını söyleyen bir insan. Ya göz var nizam var. rezil olduk. Hala inatlar üzerine kulüp yönetiliyor. Daha fazla yazmak istemiyorum. Millete ceza yemeyin derken ceza yemek hoş olmaz. Yoksa ben neler söylerim...
Yorum
-
aynen bende katılıyorumİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegönlümden gecen oyuncularin hepsini aynen saydin...Allah Allah ne tesadüftür
Yorum
-
Gençlerbirliği Oftaşın sag beki Gökhan Gönül müthiş bir sag bek daha 22 yaşında ve ümit milli takımın değişmezi Ersun Yanalın gideceği yere götüreceğini biliyorum hatta Ersunun Galatasarayla ismi geçince çok adı geçti orayla bu sene bütün maçlarda oynadı ve sag bek olmasına ragmen 4 tane gol attı kaçırılmasın diyeceğim ama kolpa ziya tanımıyordur bile.
Gökhan Gönül
Doğum Tarihi:04.01.1985
Doğum Yeri:Bafra
Uyruğu:
(Türkiye)
Pozisyon
Defans
Son Kulübü:Gençlerbirliği Oftaş2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
dostum haklısınİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençlerbirliği Oftaşın sag beki Gökhan Gönül müthiş bir sag bek daha 22 yaşında ve ümit milli takımın değişmezi Ersun Yanalın gideceği yere götüreceğini biliyorum hatta Ersunun Galatasarayla ismi geçince çok adı geçti orayla bu sene bütün maçlarda oynadı ve sag bek olmasına ragmen 4 tane gol attı kaçırılmasın diyeceğim ama kolpa ziya tanımıyordur bile.
Gökhan Gönül
Uyruğu:
(Türkiye)
Pozisyon
Defans
Son Kulübü:Gençlerbirliği Oftaş
Yorum
-
Gökhan iyi transfer olur. Erkanı emrahı alırızİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençlerbirliği Oftaşın sag beki Gökhan Gönül müthiş bir sag bek daha 22 yaşında ve ümit milli takımın değişmezi Ersun Yanalın gideceği yere götüreceğini biliyorum hatta Ersunun Galatasarayla ismi geçince çok adı geçti orayla bu sene bütün maçlarda oynadı ve sag bek olmasına ragmen 4 tane gol attı kaçırılmasın diyeceğim ama kolpa ziya tanımıyordur bile.
Gökhan Gönül
Uyruğu:
(Türkiye)
Pozisyon
Defans
Son Kulübü:Gençlerbirliği Oftaş
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
WERTHeR
Fikir söylemek bilgi vermek başka avukatlık yapmak başka. Birde konuşmayı bilşecek. Hakaret etmeyecek....İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa kardeşler yapmayın ayıp ya arkadaş bir bilgisi olduğunu söylüyor ve bunu bize veriyor ne oluyor sizlere ki birisi yalan diyor birisi başka yerlere çekiyor hoşlanmıyorsanız veya fikir üretemiyorsanız başka başlığa gidebilirsiniz
Yorum
-
Sol uç elemanı olarak yabancı bir eleman almalıyız fakat bu durumda gökdeniz- yattara ikilisinden biri yedek oturmak durumunda kalacak.... sol bekede yabancı bir topçu almalıyız.. forvetede yabancı bir oyuncu lazım.... önce gidecekler belirlenmeli... bakalım yabancı kontenjanımız nasıl olacakÖnce TRABZONSPOR
Yorum
-
haklısın dostum ama bunu kimseye anlatamıyoz ama bak örnek veriyim stefanovu kimlerin elinden alıp geldi hacıosmanoglu ama bunu herkesin halillodzoç getirdi sanıyo ama aslı farklıİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildiTamam abi haklısın ama insanların hassasiyetlerini bilemeyiz Hacıosmanoğlunun ben de birşeyler yapmaya çalıştığını biliyorum ve inanıyorum esas çorapı bizim başımıza Sayitoğlu ördü birçok transferi engelledi
Yorum
-
adam akıllı 4 transfer bu kadroyu şaha kaldırır ama hepsi üst düzey olmalı... kaleci aranıyor ama ben emin değilim gerek varmı acaba, kararsızım, ... üst düzey diyoruz ama her sene hayal oluyor... goguanın adı geçiyordu umarım olur ama sadece adı geçiyorduÖnce TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum