Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ya şu taraftar hala hacıosmanoğlu diyor ya kudurasım geliyor. Kim bu adam. Takımı rezil eden bir hocanın her şartta arkasında duracağını söyleyen bir insan. Ya göz var nizam var. rezil olduk. Hala inatlar üzerine kulüp yönetiliyor. Daha fazla yazmak istemiyorum. Millete ceza yemeyin derken ceza yemek hoş olmaz. Yoksa ben neler söylerim...

Yorum

İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya şu taraftar hala hacıosmanoğlu diyor ya kudurasım geliyor. Kim bu adam. Takımı rezil eden bir hocanın her şartta arkasında duracağını söyleyen bir insan. Ya göz var nizam var. rezil olduk. Hala inatlar üzerine kulüp yönetiliyor. Daha fazla yazmak istemiyorum. Millete ceza yemeyin derken ceza yemek hoş olmaz. Yoksa ben neler söylerim...
      senin bildigin yanıldıgına yetmez haberleri nerenmle okuyon her yazılan dogru degil bunu bil ama cidden iyi biri

Yorum

................
        En son Vkgz tarafından düzenlendi; 29.04.2007, 18:58.
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gönlümden gecen oyuncularin hepsini aynen saydin...Allah Allah ne tesadüftür
          aynen bende katılıyorum

Yorum

Gençlerbirliği Oftaşın sag beki Gökhan Gönül müthiş bir sag bek daha 22 yaşında ve ümit milli takımın değişmezi Ersun Yanalın gideceği yere götüreceğini biliyorum hatta Ersunun Galatasarayla ismi geçince çok adı geçti orayla bu sene bütün maçlarda oynadı ve sag bek olmasına ragmen 4 tane gol attı kaçırılmasın diyeceğim ama kolpa ziya tanımıyordur bile.

Gökhan Gönül

Doğum Tarihi:04.01.1985

Doğum Yeri:Bafra
            Uyruğu: (Türkiye)

PozisyonDefans

Son Kulübü:Gençlerbirliği Oftaş
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

Ya kardeşler yapmayın ayıp ya arkadaş bir bilgisi olduğunu söylüyor ve bunu bize veriyor ne oluyor sizlere ki birisi yalan diyor birisi başka yerlere çekiyor hoşlanmıyorsanız veya fikir üretemiyorsanız başka başlığa gidebilirsiniz
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gençlerbirliği Oftaşın sag beki Gökhan Gönül müthiş bir sag bek daha 22 yaşında ve ümit milli takımın değişmezi Ersun Yanalın gideceği yere götüreceğini biliyorum hatta Ersunun Galatasarayla ismi geçince çok adı geçti orayla bu sene bütün maçlarda oynadı ve sag bek olmasına ragmen 4 tane gol attı kaçırılmasın diyeceğim ama kolpa ziya tanımıyordur bile.

Gökhan Gönül

PozisyonDefans

dostum haklısın

Yorum

Gökhan Gönül

PozisyonDefans

Gökhan iyi transfer olur. Erkanı emrahı alırız
                  Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                  Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

yine oftaşta ümit dye bir oyuncu var trabzonlu o da çok iyi yaa.....

Yorum

Ya kardeşler yapmayın ayıp ya arkadaş bir bilgisi olduğunu söylüyor ve bunu bize veriyor ne oluyor sizlere ki birisi yalan diyor birisi başka yerlere çekiyor hoşlanmıyorsanız veya fikir üretemiyorsanız başka başlığa gidebilirsiniz
                      Fikir söylemek bilgi vermek başka avukatlık yapmak başka. Birde konuşmayı bilşecek. Hakaret etmeyecek....

Yorum

Sol uç elemanı olarak yabancı bir eleman almalıyız fakat bu durumda gökdeniz- yattara ikilisinden biri yedek oturmak durumunda kalacak.... sol bekede yabancı bir topçu almalıyız.. forvetede yabancı bir oyuncu lazım.... önce gidecekler belirlenmeli... bakalım yabancı kontenjanımız nasıl olacak
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi
                          Tamam abi haklısın ama insanların hassasiyetlerini bilemeyiz Hacıosmanoğlunun ben de birşeyler yapmaya çalıştığını biliyorum ve inanıyorum esas çorapı bizim başımıza Sayitoğlu ördü birçok transferi engelledi
                          haklısın dostum ama bunu kimseye anlatamıyoz ama bak örnek veriyim stefanovu kimlerin elinden alıp geldi hacıosmanoglu ama bunu herkesin halillodzoç getirdi sanıyo ama aslı farklı

Yorum

4 adam

kaleci,sol bek,orta sahanın ortasına,forvete adam aranıyor.15 tane benim kapasitemde adam alacağına 4 tane kalite yeter.onlar da kim mi? onu da kel ziya ile nuri düşünsün.bulamazlarsa söylerim
                            TRABZON

Yorum

Dünyaca ünlü bi forvet ha !Geçen sezona dönüyoruz hemen
                              Premier ligden ama İngiliz değil Dünya kupasında oynamış 20 gol ortalamasına sahip Londra takımlarından birinde oynuyor bilin bakalım kim

Yorum

adam akıllı 4 transfer bu kadroyu şaha kaldırır ama hepsi üst düzey olmalı... kaleci aranıyor ama ben emin değilim gerek varmı acaba, kararsızım, ... üst düzey diyoruz ama her sene hayal oluyor... goguanın adı geçiyordu umarım olur ama sadece adı geçiyordu
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X