Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

yeni transfer var beyler dünyaca ünlü bi forvet
    ibrahim hacıosman oglu ve nuri albayrak sözleşme imzalatmışlar. acıklama yaptılar. sezon sonu ismini acıklıcaklarmış
    ne kadar dogru bilinmez
    ama bu kesin anlaşmışlar........

Yorum

yazık olacak biz trabzonspor taraftarlarına...

(not: nuri ve ziya giderse bu söz geçerli deildir..)

Yorum

O BİR SAVAŞCI

Tarih: 28.04.2007, 09:08:27 (1570 okuma)

Samsunspor’un yıldız futbolcusu Adnan Güngör gelecek sezon Bordo-Mavili formayı giyecek olmanın heyecanını yaşıyor

SABIRSIZ BEKLEYİŞ
        Önümüzdeki sezon Trabzonspor formasını giyecek olan Samsunspor’un yıldız futbolcusu Adnan Güngör duygularını TAKA gazetesi ile paylaştı. Trabzonspor kulübünün çok gizli tutarak sözleşme imzalattırdığı bu transferin TAKA’da yer almasını şaşkınlıkla karşılayan Adnan Güngör gösterilen ilgiye teşekkür etti ve başarı sözü verdi. Trabzonspor formasını giyecek olmanın hayalini yıllarca yaşadığını ifade eden yıldız futbolcu bu büyük heyecanı daha şimdiden yaşamaya başladığını belirtti.

Yorum

arkadaşlar ibrahim akı işi bence yatmıştır.....adam artık kahraman oldu....

Yorum

İlk olarak edim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ibrahim hacıosman oglu ve nuri albayrak sözleşme imzalatmışlar. acıklama yaptılar. sezon sonu ismini acıklıcaklarmış
            ne kadar dogru bilinmez
            Kardeş bu haberi nereden aldın yani kaynağını bi söylersen daha inandırıcı olur kanımca...

Yorum

KİM BU 10 NUMARA ?

Tarih: 23.03.2007, 09:09:02 (5645 okuma)

Trabzonspor yönetimi ismini sır gibi sakladığı yabancı bir golcüyle kontrat imzaladı. Sadece Nuri Albayrak ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ilgilendiği bu transfer için Haziran ayı bekleniyor

PES ETMEK YOK
              Trabzonspor yönetimi bir taraftan takımı lige ve kupaya motive etmeğe çalışırken diğer taraftan gelecek yılın kadrosunu da şekillendirmeye çalışıyor. 6 futbolcuyu gözden çıkaran Bordo-Mavili takım da hafta içerisinde sürpriz bir gelişmede yaşandı. Sadece Başkan Nuri Albayrak ve Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bilgisi dahilinde yabancı bir golcüyle kontrat imzalandığı öğrenildi. Haziran ayında bu oyuncuyla sözleşme imzalamayı planlayan yönetim kurulu önemli bir kaleci konusunda da çalışmalara başladığı bilgisine ulaşıldı.

KALECİ ÇOK ÖNEMLİ
              Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu şuanda tek hedeflerinin ligde üst sıralar ve Kupayı almak olduğunu belirterek “Bütün oyuncularımızı kalan maçlara en iyi şekilde motive etmeliyiz. Çok sıkıntılı bir sezon yaşadık, yönetim olarak hatalarda yaptık. Fakat bütün bunları bugün yargılamak ve tartışmak camiaya daha çok zarar verir. Hocamız Ziya Doğan’ın raporları doğrultusunda sıkıntı yaşadığımız mevkilere transfer yapacağız,bunun içinde elbette kaleci de olabilir” diye konuştu.

Yorum

ne kadar dogru bilinmez
                Kesin yıldızdır...
                Kim olduğunu gösterirdim de hava kapalı(Trabzon). Hava açınca ve karanlık çöktüğünde hatırlatın göstereyim size

Yorum

haberi aldıgım yer saglam
                  sen merak etme

Yorum

tsukru61 bi şey biliyozda konuşuyoz. senin gibi boştan yere yazmıyoz

Yorum

KİM BU 10 NUMARA ?
                      Trabzonspor yönetimi ismini sır gibi sakladığı yabancı bir golcüyle kontrat imzaladı. Sadece Nuri Albayrak ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ilgilendiği bu transfer için Haziran ayı bekleniyor
                      Yalanlarınız batsın ...Yada hiç bir işe yaramayan gerçek(!)leriniz ...
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar ibrahim akı işi bence yatmıştır.....adam artık kahraman oldu....
                        işte klasik türkiye fotosu bilmem ne yapar ceza verirsin kadro dışı kalır tamm kabul önemli bir puandır ama bir maçta iş bitirirsin ilginç
                        [ille d' 7]

Yorum

haberi aldıgım yer saglam
                          sen merak etme
                          inşallah kaynak sağlamdır yine hüsran olmayalımda gecen yıl gibi
                          umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....

Yorum

tselif sen kim eyalancı diyon
                            bende ispat cok

Yorum

İlk olarak nicksiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              inşallah kaynak sağlamdır yine hüsran olmayalımda gecen yıl gibi
                              inşallah aksilik cıkmazsa gelicek. gecen seneki olay yasanmazsa gelir

Yorum

kesinlikle çok transfer yapılmasın fatih tekke alınamıyacaksa gökhan ünal defansın sağına biri alınmalı ve defansın soluna biri alınsın sol kanatada ibrahim akın bu kadar yeter.8Sadece 4 transfer) .ali bilgin olabilr, mehmet topuz olabilir ama ben volkan yamana karşıyım murat ocaktan iyi sayılmaz hatta celodanda her milli takımda şans eseri oynayan adamı şu takıma layık görmeyelim .
                                Adem koçak, murat ocak , Ali güzeldal geri gelmeli
                                ersen, mustafa, ferhat, (çağdaş,stephanov,risp, erdinç bunlardn biri gidebilir),ömer rıza, celo , musampa gitmelidir.
                                sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X