Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jaguar19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ziya gitsin szymek marcelinho gelsin aynı zamanda musampa kadroya alınsın.
    yönetim gitsin fatih tekke gelsin.
    alın size 10 numara transferler
    Elimizde bu kadroyu gorme firsati vardi ama teptik!!! !! Inanmiyorum yaa!!

`````````Jefferson````````````
    Fatih Akyel Stepanov Murat Ocak

``````````Huseyin````````````
    Yattara Musampa Syzmkoviak Gokdeniz
    `````````Marcelinho`````````````
    `````````Fatih Tekke

Yorum

• :..

İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne mutluydum ben ya bu başlığa girene kadar. Yemek organizasyonundan dolayı unutmuştum ziyayı filan. Yine hayatımı kararttın ziyaaaaaaaaaaa
      )) selamlar..
      Hayatımız kararmasın..
      Ziya seneye Fenere , he
      Nasılsa bizden çıkan herkesi fener alıyor.
      Yaşamak en güzel rüya

Yorum

• gercekten bunlar alinmali

kaleye buffon ....sag beke zambortta ...sol beke cicinho.... orta sahaya diego....sol aciga c.ronaldo yada robinho ....forvete van nisterroy alinirsa hocamizda van gaal olursaa yonetimi basarili sayarim cunki bole soz verdiler...saka demiyom he gercekkk
        tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak sharveladze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          volkan yaman, ali bilgin, bir de forvet.. mehmet çakır olabilir
          mehmet cakiri forvete mi alicaz..elimizdeki butun forvetler ondan iyi..cakiri alipda transfermi yyaptik dicekler
          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• forvete olmasa da mehmet çakır forvet arkası güzel oynuyor ceyhunun yerine alsak tam süper olur..

Yorum

• doğu blokunun ve kuzeyimizdeki ülkelerin milli takımlarının kaliteli oyunculara yönelmeliyiz, brezilyalılar olmuyor bu takımda malesef-1 istisna hariç-
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                forvete olmasa da mehmet çakır forvet arkası güzel oynuyor ceyhunun yerine alsak tam süper olur..
                mehmetlerle falan ugrasırsak anadolu takımına döneriz ufkumuzu genişletelim biraz
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İlk bomba benden

Ziya Doğan Armutsporun başarılı forvet oyuncusu Abdulrezzak Keçeliyi

transfer ediyor ünlü futbolcu bu sene yapmış olduğu sert mücadeleyle

tanınıyor ayrıca sahalarda en çok koşan futbolcu sıfatını da elinde

bulunduruyor.

35 Yaşındaki yıldız aynı zamanda Trabzonsporun ve Ziya Doğanın göz

bebeği olan Mustafa Keçelinin de kardeşi.

Abisinin gelmesini çok isteyen Keçeli bu sayede asistlerinin artacağını

taraftarın gözüne hitap edeceklerini söyledi.

Ziya doğan Abdulrezzakı Trabzonspora kazandırmak ta son derece kararlı

Tek rakip Ayvaspor onlar da çok istiyor bakalım ne olacak

Albayrak o bir dünya yıldızı onu Trabzonspora kazandıracağım dedi.

la havle bilseler böyle bi futbolcu var almazlarsa ne olayım
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hasagic
                    serkan -risp -emre güngör-hayrettin
                    gökdeniz -pascal -carlos alberto- bilal
                    yattara umut

yedek: tolga erdinç cangele adnan ayman ufukhan ceyhun

hasagic bilal hayrettin serkan'a bonservis parası vermiyosun.
                    emre güngör'ü takasla al.
                    stepanov ve hüseyinden gelecek paraya carlos alberto pascalı cangeleyi alsınlar

abi şu carlos albertoyu bi alsalar varyaa..iddaa ediyorm yattara yı 5 le çarpar 10 la böler..

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      abi şu carlos albertoyu bi alsalar varyaa..iddaa ediyorm yattara yı 5 le çarpar 10 la böler..
                      Pascal'la carlos albertoyu alsınlar her maç dolu tribune oynarız 3ten az gol atmayız. mantaliteye ters
                      hasagic
                      serkan risp emre hayrettin
                      gökdeniz feindouno c.alberto bilal
                      yattara umut
                      En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 30.04.2007, 00:27.
                      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pascal'la carlos albertoyu alsınlar her maç dolu tribune oynarız 3ten az gol atmayız. mantaliteye ters
                        hasagic
                        serkan risp emre hayrettin
                        gökdeniz feindouno c.alberto bilal
                        yattara umut

hangi carlos albertoyu diyorsun? bir dönem portoda oynayan brezilyali 22 yasinda kini mi?
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• fluminensede oynuyo
                          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hangi carlos albertoyu diyorsun? bir dönem portoda oynayan brezilyali 22 yasinda kini mi?

ewt ta kendisi..!!

Yorum

• allahın izniyle yapacağımız ilk büyük transfer ziyayı yollamak olacaktır ben sonuna kadar inanıyorum
                              SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
                              SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
                              SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

• Hepimizin transfer isteklerine bakiyorum ve cogu Martinez alinsin isteniliyor, inanirmisiniz gercekten bu durumdan cok utanc duyuyorum vede cok üzülüyorum, daha cok Tolgaya üzülüyorum o bizim evladimiz ona sahip cikmamiz gerekirken onu destekleyecegimize daha cok üzüyoruz, sizlere soruyorum Tolganin simdiye kadar ne hatasini gördünüz tamam genctir yeteneksizdir daha cok sey ögrenecegi var ama daha cok eksik olan mevkilerimiz varken kaleci transferinin sart oldugunu söylüyorsunuz, sence takimimizi Martinezmi kurtaracak, biraz gecmisten ders almamiz gerekirken biz herzaman ayni seyleri tekrarliyoruz, bu takimda en güvendigim 3 kisi kaldi Gökdeniz, Ziya Dogan ve en güvendigim kiside Tolgadir ben ona herzaman sahip cikacagim herzaman destekleyecegim o gelecegin kalecesidir.
                                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X