Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yanlış yönetim yanlış hocaaaa.......
    birşey çıkmaz bu kafadan...

coolank güzel söylemiş..
    fuzuli umut etmenin alemi yok.

olacak bitecek birşey de yok..

Yorum

• şu anda resmen yabancı transferi askıda..ben söyliyeyim. inter tota da elendikten ve ligde de bir mağlubiyetten sonra apar topar birini getirirler..yani yeni bir jun'umuz, kiki'miz olur...
      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Bu arada aziz yıldırım ; roberto carlos konusunda mesafe aldıklarını açıklamış ..bizzat kendisi ...hal böyle olunca wederson için asılmazlar diye düşünüyorum ....bazıları çok önemli değil desede ben çok önemli olduğunu düşünüyorum.......
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şu anda resmen yabancı transferi askıda..ben söyliyeyim. inter tota da elendikten ve ligde de bir mağlubiyetten sonra apar topar birini getirirler..yani yeni bir jun'umuz, kiki'miz olur...
          Banada öyle geliyor verrler yine 5 milyon dolar

Yorum

• fotomaç'ın TRABZONSPOR köşesinde yazan bir yazar kravatının hakkın vermiş adeta (!!!!)

30 trilyon borç

Önceleri kendi yağıyla kavrulan, sonra yörenin delikanlılarıyla kucaklaşan, ardından da Mehmet Ali Yılmaz'ın cebiyle zirvede kalan Trabzonspor, maalesef kötü günler yaşıyor. Söylenene göre borç 30 trilyon. Ancak, 4 Ağustos 2006'dan bu yana İMKB'de en fazla değer artışı da (15.64) Trabzonspor A.Ş.'de. Deutsch Bank'ın elindeki hisse % 10.45. Bugün şirketin değeri 93.8 milyon dolar. Yani 3 aşağı, 5 yukarı Trabzonspor'un hâlâ havası yerinde. Sıkıntı, taze para. Bugünkü yönetimin kulübü iyi yönetmediği gün gibi aşikâr. Ligde yok, kupada yok, bir yatırım da yok. Eeee ne olacak. Ne yapar bu yöneticiler. Her zaman yazıp, söylüyorum. Trabzonspor'da yöneticiler Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye benzemez. 3 büyüklerin gelirlerinin yanısıra büyük bir seyirci ve basın desteği var arkalarında. O halde, Trabzonspor'un değişik atraksiyonlar yapması gerek. Nerede?

Gökdeniz'i verin
            Fatih Tekke Rusya'ya yollandı. Geri almak için çırpınıyorlar. Öteki yıldız Gökdeniz de zorla duruyor Trabzon'da. Gökdeniz'in iyi bir parayla ve en önemlisi gönül rahatlığıyla futbol oynayacağı bir kulübe yollanması zamanı geldi. Akla ilk gelen kulüp Fenerbahçe. Gökdeniz orada tavan yapar. Yönetimden "Avrupa'ya yollayalım" veya "Fenerbahçe'ye asla olmaz" diyenlerin olduğunu duyuyoruz. Neden Fenerbahçe olmuyor. İzmir'de eski bir Trabzonlu dostum "Fenerbahçe bizim dostumuzmuş. Bakma ağbi, bizim kuruluşumuzda rengimiz sarı-kırmızı imiş ya" dedi. Sende rahat etmeyen oyuncuyu ver, al paranı. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Fenerbahçe'ye Gökdeniz yakışır. Hem Fenerbahçe'den Serkan'ı almak için çabalıyorsun, hem de "Gökdeniz'i Fener'e vermeyiz" diyorsun. İnadı bırakın, verin Gökdeniz'i para kazanın. Önümüzdeki sezon lig, böyle peynir gibi olmayacak çünkü.
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fotomaç'ın TRABZONSPOR köşesinde yazan bir yazar kravatının hakkın vermiş adeta (!!!!)

30 trilyon borç

Önceleri kendi yağıyla kavrulan, sonra yörenin delikanlılarıyla kucaklaşan, ardından da Mehmet Ali Yılmaz'ın cebiyle zirvede kalan Trabzonspor, maalesef kötü günler yaşıyor. Söylenene göre borç 30 trilyon. Ancak, 4 Ağustos 2006'dan bu yana İMKB'de en fazla değer artışı da (15.64) Trabzonspor A.Ş.'de. Deutsch Bank'ın elindeki hisse % 10.45. Bugün şirketin değeri 93.8 milyon dolar. Yani 3 aşağı, 5 yukarı Trabzonspor'un hâlâ havası yerinde. Sıkıntı, taze para. Bugünkü yönetimin kulübü iyi yönetmediği gün gibi aşikâr. Ligde yok, kupada yok, bir yatırım da yok. Eeee ne olacak. Ne yapar bu yöneticiler. Her zaman yazıp, söylüyorum. Trabzonspor'da yöneticiler Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye benzemez. 3 büyüklerin gelirlerinin yanısıra büyük bir seyirci ve basın desteği var arkalarında. O halde, Trabzonspor'un değişik atraksiyonlar yapması gerek. Nerede?

Gökdeniz'i verin
              Fatih Tekke Rusya'ya yollandı. Geri almak için çırpınıyorlar. Öteki yıldız Gökdeniz de zorla duruyor Trabzon'da. Gökdeniz'in iyi bir parayla ve en önemlisi gönül rahatlığıyla futbol oynayacağı bir kulübe yollanması zamanı geldi. Akla ilk gelen kulüp Fenerbahçe. Gökdeniz orada tavan yapar. Yönetimden "Avrupa'ya yollayalım" veya "Fenerbahçe'ye asla olmaz" diyenlerin olduğunu duyuyoruz. Neden Fenerbahçe olmuyor. İzmir'de eski bir Trabzonlu dostum "Fenerbahçe bizim dostumuzmuş. Bakma ağbi, bizim kuruluşumuzda rengimiz sarı-kırmızı imiş ya" dedi. Sende rahat etmeyen oyuncuyu ver, al paranı. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Fenerbahçe'ye Gökdeniz yakışır. Hem Fenerbahçe'den Serkan'ı almak için çabalıyorsun, hem de "Gökdeniz'i Fener'e vermeyiz" diyorsun. İnadı bırakın, verin Gökdeniz'i para kazanın. Önümüzdeki sezon lig, böyle peynir gibi olmayacak çünkü.
              seni de trabzonspor yazarı gibi sundular ya bize uzun bi dönem...
              32 dişini ağzından döksem ancak rahatlarım...
              gökdenizi verip rahatlamak yerine sana başka rahatlama teknikleri uygulamak lazım ama neyse..........

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fotomaç'ın TRABZONSPOR köşesinde yazan bir yazar kravatının hakkın vermiş adeta (!!!!)

30 trilyon borç

Gökdeniz'i verin
                sana hangi sıfat yakışır bilmem aklıma 10-15 tane geliyo.... bir insan bu kadar sıfatı nasıl kaldırır rezil insan seni. patronuna selam söyle...
                aziziyeye 2 kere söyle.... biri alamadığı fatih biride gökdeniz için..... gerçi fatih transferinde bi şi aldıydı ama neyse
                [ille d' 7]

Yorum

• bana da öyle geliyor..
                  bu sene küme düşeriz.. serkanı da bizimkileri kandırıp değerini artırdığı için tebrik ederiz.. yönetimden duyulan alınmış kararları uygulamayan başkana da yazıklar olsun.. zaten beceremeyecekler ama maalesef elden bir şey gelmiyor oralardan kovamıyoruz adamları.. zira kulübü forum değil taraftar değil saygın genel kurul üyeleri yönetiyor ya o bakımdan!
                  ergun ata bugün dün ondan önceki günler çok güzel yazmış.. bu başkan yönetim ve takımdan adam olma ihtimali yoktur.. küme düşmezsek hiç bir şey bilmiyorum!
                  bu takım transfer falan yapamaz! ya pa maz! kimseyi alamazlar! hiç kimseyi alamazlar!
                  (bilemiyorum trende uygun bir yazı oldu mu ama ben yukarıda bir arkadaşın komik bulduğu yöneticinin açıklamalarını çok beğendim)

Yorum

• Bu takım herşeye rağmen ligin ikinci yarısından iyi performans gösterdi. İyiye giden bir şey var. Fazla kurcalamamak lazım. Takımın eksikleri belli, 3, 4 tane ilk 11 oyuncusu transfer edilmeli. Bunu yaparken yabancı oyuncuları bedavaya göndermemek lazım. Her yabancıdan veya her gönderdiğimiz futbolcudan köyü oyuncu olsada para kazanmamız gerekiyor. Kiralık olarak dönecek genç oyunculardan bir kaçı takımda kalabilir diğerleri yine kirya verilebilir. Öyle fazla uçmaya gerek yok.
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• şampiyonlar liginde oynayacak takıma yakışırmış!!her sene oynayıp tur atlıyor, puanları kazandırıyor ya!..

şampiyonlar liginde bizi rezil edecek takımda oynamak yakışır mı gökdeniz'e asıl onu sorgulasın paralı asker cengiz efendi....
                      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• gerçeğe uysun yeter.. trend mühim değil.

Yorum

• @ HAMSİ....
                          --------------------------------------------------------------------------------

Bu arada aziz yıldırım ; roberto carlos konusunda mesafe aldıklarını açıklamış ..bizzat kendisi ...hal böyle olunca wederson için asılmazlar diye düşünüyorum ....bazıları çok önemli değil desede ben çok önemli olduğunu düşünüyorum.......

Hamsi arkadaşım düşüncelerin için tşk ederim ...roberto carlos konusunda ise bizimle alakası olmasa dahi bir haber vermek isterim ... bu kulubun farkını ortaya koyuyor yorum sizin... roberto carlos fb ye ikide bir haber yolluyor gelmek için ....çünkü zico ve alex den her şeyi duyuyor ögreniyor ..para var taraftar var camia saglam şehir güzel .....sorun şurada aziz yıldırım mukaveleyi 1+1 yapmak istiyor carlos ise 3 yıllık ...sorun burada ...yoksa para pul değil sorun ...fb sitesinden niye ikide bir yayınlanıyor acaba ilgimiz yok diye ..

Yorum

• Bizimkilerde ikide bir ilgimiz yok diyor ....ve gerçekten ilgileri olmuyor.....bu arada stichus rahat ol mevcut başkan ve hocanın bile küme düşürmeye gücü yetmez çok şükür ))
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Gelecek yılın yayın gelirlerini dahi alıp harcamış bir yönetimden nasıl transfer beklenebilir ki.. Transfer yapmak için futbolcu satması gerekiyor..Bir nevi değiş tokuş olmalı..Para yok gelir yok..Keza önümüzdeki yılın gelirinide yemişiz.. Onun için ilk önce Trabzondan transfer olan bir futbolcu haberi bekleyin.. Ondan sonra transfer olacak..Haaaa bu arada Ziyayı niye göndermediler sanıyorsunuz..Gelecek Hoca şu şu şu oyuncuları isterim diyecekti.. Transfer konusunda tam yetki isterim diyecekti.. Bunlarda olmayacağına göre sorunsuz bir hoca ile yola devam işte.. Nasılsa sesi soluğu çıkmıyor.. Transfer komitesinde kimler var bir baktınızmı.. Hepsi danışıklı döğüş yapacak kişiler..
                              Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

• Bu şamp.liginde nasıl oynanıyor şaşıyorum.Bu eziklerin ön elemeyi geçme ihtimali yok.Galiba yönetim Gökdeniz'i satmak için yine nabız yoklama çalışmalarına başlamış.Bu yönetimden kurtulmadan bize rahat yok anlaşılan.Yine eziyet olacak transfer sezonu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X