Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    K.Erciyessporlu Sergei Die'nin de girdiği ifade edildi.
    Sergei Die ön libero değil mi?

Yorum

• arkadaşlar PRİCA nın videosu yuotubede var mı? nasıl futbolcu merak ediyorum

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sergei Die ön libero değil mi?
        aynen öle kardeş

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Sergei Die serbest kaldı, henüz bir takımla anlaşamadı bildiğim kadarıyla. Holosko için Manisa Bjk'dan 4 milyon dolar istedi. Gençlerbirliği şu dakikadan sonra Mehmet Çakır'ı zor satar, satsa da çok para ister.

Karadeniz gazetesinin balonları bunlar başka birşey değil...
          BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar PRİCA nın videosu yuotubede var mı? nasıl futbolcu merak ediyorum

2 gol attığı bir maç özeti. Sayfada diğer maç özetlerini bulabilirsin, çoğunlukla golleri var zaten içinde.
            BORDO MAVİ

Yorum

• umtu dan daha iyi olduğunu sanmıyorum.
              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Shumalele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu yorum bana Yattara'nin ilk geldigi zamani hatirlatti.. Ozkan Sumer'le yine bu kadar kotu olmasa da buhranli bir donem yasiyorduk. Aurelio'nun febeye kaptirilmasindan sonra alinan Yattara icin sanirim fanatik'in web sayfasinda, sarisin bir zenci fotografi ve transfer haberinin altinda yukaridakine cok benzer bir yorum okumustum, hatirladigim kadariyla da soyle bir seydi ;

"Nerden buluyorsunuz boyle adamlari, bunlara mi kaldik, ne hallere dustuk.. Yok Yattara, Zattara, Zicarra . . Yonetim istifa.. "
                Pekte yanlış demiyorlarmış. Olmasını olmamasına tercih ederim ama abartmanın da anlamı yok. Tavuskuşu gibi işte. Güzel güzel duruyor oralarda, biz de izlemekten mutlu oluyoruz ama ne etinden, ne sütünden, ne yumurtasından fayda var.
                En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 09.08.2007, 15:14.

Yorum

• umtu dan daha iyi olduğunu sanmıyorum.
                  umut gibi boşa uçmaz en azından tol gelmeden umut zıplıyo hele bi koşması var bi kolu çarşamba paazarına bi kolu salı pazarına gidiy tamamiyle tayming özürlü bir insan onu halletse zaten yeni fatih tekke olacak ben inanıyorum umut var yanii
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    umut gibi boşa uçmaz en azından tol gelmeden umut zıplıyo hele bi koşması var bi kolu çarşamba paazarına bi kolu salı pazarına gidiy tamamiyle tayming özürlü bir insan onu halletse zaten yeni fatih tekke olacak ben inanıyorum umut var yanii

Sormaa

Türkiye-Brezilya maçında orta yaptı bizimkiler top kalecinin ellerinde bizim Umut daha yeni yükseliyor
                    FxY

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      FC Midtjylland2 - 1Aalborg25'Kristensen
                      27'Collins
                      88 Nomvethe

Zenit9 - 3Dinamo Moscow1. yarı9'

Timoschuk (Penaltı)2 - 0 41'

Timoschuk (Penaltı) 45'

Denisov 45'

Fernandez2. yarı51'

Domingues (Penaltı)7 - 3 61'

Ziryanov 65'

Ziryanov 69'

Klimavichyus 70'

Genkov72'

Arshavin 75'

Timoschuk 78'

Kolodin80'

Ziryanov 83'

Kombarov90'

Domingues
                      Ne vardı da gidecem gidecem diye tutturdun sanki. Bir maçta 9 gol olacak sen bir tane bile atamayacaksın. Çok yazık ettin kendine çooook...

Yorum

• İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne vardı da gidecem gidecem diye tutturdun sanki. Bir maçta 9 gol olacak sen bir tane bile atamayacaksın. Çok yazık ettin kendine çooook...
                        evet fatih kendine cok yazık etti hemde çookk tmm takımdan gitmek isteyebilirsin ama zenitte ne işin var.. zenitte durcagına burrda dursaymış öyle uyum muyum sorunu yaşamazdı. rusyaya nasıl gitmek istedi ilginç gerçi yönetim verdi onun hedefi ispanya italyagibi liglerde oynamak olmalıydı
                        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• arkadaşlar çok emin değilim tam teyit almadım ama sanırım 2 3 gün içinde mehmet çakırı alabiliriz ....

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar çok emin değilim tam teyit almadım ama sanırım 2 3 gün içinde mehmet çakırı alabiliriz ....
                            Abi bu zaten medyada var olan bir haber...Umarım Ankaradaki bağlantılarınla bize daha fazla haber sağlayabilirsin...Çünkü Çakır bizim ihtiyacımız olan kaleye şut atan adam eksilten adam...Kimin yerine oynar Tabiki Ayman çıkarılır kadrodan ön liberolar ikiye düşer AMC ler ikiye yükselir...
                            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar çok emin değilim tam teyit almadım ama sanırım 2 3 gün içinde mehmet çakırı alabiliriz ....
                              yaw bi eleman vardı fincher mı kimdi o aklıma geldi.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• Önyargı hastalığı ruhumuza işlemiş. Daha ortada imza yok, aldık mı almadık mı belli değil ( gazete haberlerini bir kenara koyuyorum müsade ederseniz ) başladık bu adam işe yaramaz, çapsız, bizdekilerden iyi değil , tipi kayık , Jun bile daha iyidir vs. vs. Yattara ilk geldiğinde oluşan ön yargılar hatırlatıldı ben de Şota ile Arçil ilk geldiğinde bu işi çok da iyi bilen birisinin, Özkan Sümer'in yaptığı yorumu hatırlatayım " Nereden bulmuşlar bunları, bunlardan Trabzon da o kadar çok ki" O zamanlar Alt yapının başındaydı ama bir iki antreman izleyip böyle bir hükme varmıştı. Bir gelsin 3-5 maç oynasın ondan sonra karar verelim işe yarayacak mı, yaramayacak mı ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X