Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne MAY'ı? O'nu da gördük...

Ben başkan olarak Ağaoğlunu görmek istiyorum...
    www.twitter.com/SDanismaz
    Gugudali..
    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      9.madde kişiye göre değişmiyo borsadan yüklü para geliyo sonra bi bakıyonuz futbolculara iyileştirme yapıyonuz bir bakmışın bıraktığında borç kalemi 24 trilyon olmuş
      raporlar öyle diyo
      celalettine trilyon veriyoruz ya

konu çok saptı hakkaten

özer hurmacı alınsın
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• MAY'lar, Aktuğlar... Yakında Sümer de akla gelir. Yine bit pazarına nur yağmaya başladı.
        Bu neyi gösterir:
        A. Adı geçen başkan ve yöneticilerin çok iyi olduğunu,
        B. Bu başkan ve yönetimin geçmiş bütün yönetimlerden daha rezil olduğunu...

Acaba hangisi?

Yorum

• İlk olarak szmekobe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sırayla gidiyorum
          1-Borcu artmadı klübün sadece 2 tane çek ve tomas junun transfer taksitleri vardı.Diğer borc olduğu gibi aynıydı.
          2-Para çarçur etmedi gitti çek ligi gol kralını aldı.Adam mantıklı düşündü 29 yaşında zurawski mi 23 yaşındaki jun mu.
          3-Yanlış okumadın.
          4-Transfer politikası doğruydu.Tolgadan 3.5 milyon euro aldık.400 bin dolara almıştık Tolgayı.
          5-Ş.liginin a.aktuğ döneminden önce ismini ağzına alamazdın ligi 5-6-7-14 gibi sıralrda bitiriyorduk hersene. Takımı 2 yaptı 2 sene üst üste ondan sonra ş.ligine kaldık da neden turu geçememeiş.
          1.sene ziya doğanın trabzonda korkaklığından geçemedik.Dinamo kievi eliyememiz doğal. 300 milyon dolarlık bütçesi olan fener 2 maçtada yenilerek elendi.Biz Kievi yenmiştik
          2.sene Yattarnın yüzünden elendik.Ayrıca trabzonda tek kale oynayıp şans eseri 1-0 yenilmiştik.Takım müthiş oynamıştı.

Oldumu?

ATAY AKTUĞ ÇOK DA BAŞARIYDI
          Futbolcuara 5-6 trilyon arası iyileştirmeyi kim yapmış yahu ))
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

9.madde kişiye göre değişmiyo borsadan yüklü para geliyo sonra bi bakıyonuz futbolculara iyileştirme yapıyonuz bir bakmışın bıraktığında borç kalemi 24 trilyon olmuş
            raporlar öyle diyo
            yapma ya borç 24 trilyonmuş
            albayrak devraldığında klübün 16 trilyon borcu vardı.Junun taksitleri falan dahil.
            Bu adamlar geldiğinden bir anda 20 trilyon oldu zaten ne oldu anlamadık.Bunların döneminde borsadan kar ettik yine borç 40 trilyona çıktı.SAdece gülüyorum sana.Dediklerini albayrağa anlat der ki ben bu kadar iyi şeyler yaptım mı der sana.

Yorum

• Şu andaki yönetimi gördükten sonra hala Atay Aktuğ'a laf söylemeye çalışanları anlamak mümkün değil...

Yorum

yapma ya borç 24 trilyonmuş
                albayrak devraldığında klübün 16 trilyon borcu vardı.Junun taksitleri falan dahil.
                Bu adamlar geldiğinden bir anda 20 trilyon oldu zaten ne oldu anlamadık.Bunların döneminde borsadan kar ettik yine borç 40 trilyona çıktı.SAdece gülüyorum sana.Dediklerini albayrağa anlat der ki ben bu kadar iyi şeyler yaptım mı der sana.
                ben demiyom kongre de verilen raporlaröyle diyo. biraz muhasebe biraz biraz bilanço okumayı biliyosan doğrunun yanlışın nerde olduğunu görürsün.
                ha bakkal hesabı ile yapmayın bide. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.

Yorum

Futbolcuara 5-6 trilyon arası iyileştirmeyi kim yapmış yahu ))
                  her futbolcuya mı ??????
                  yattara 300 milyara oynuyor farih 1.5 trilyona yattararıya 1 trilyona çıkardı fatih 2 gökdeniz 1.5 üseyin 1.5 a oynadı aktuğ döneminde geri kalanlarıda 1 e yakın bazıalrı 1 trilyona oynadı.
                  Adamlar başarılı iyileştirme hakları.

Kieve gelirsek fb kievi yenemden ş.liginden elendi hemde 50 milyon euro harcadığı kadro ile.Anelkası appiahı alex ile. Biz tayfun celaleddin D'Haene ile hasanla thisj le adamalrı 2-1 yendik sonra 2-0 yenildik bu başarıszlık mı.

Yorum

• İlk olarak littlebighorn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu andaki yönetimi gördükten sonra hala Atay Aktuğ'a laf söylemeye çalışanları anlamak mümkün değil...

Yorum

• ya konu dağıldı..yazmak istemiyorum o yüzden..albayrak kötü diye aktuğ'u övmek zorunda mıyız??
                      kesinlikle 29 yaşındaki zurawskiyi isterdim,23 yaşındaki jun yerine..soruyosunuz ya neden önemli maçlarda başarılı olamıyoruz..anladınız sanırsam..

ziya yüzünden elendik madem,başkan atay'sa ziya da onun hocası..şampiyonluğa atay oynattı,avrupadan ziyayla yattara elendi..böyle mantık olmaz..
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

her futbolcuya mı ??????
                        yattara 300 milyara oynuyor farih 1.5 trilyona yattararıya 1 trilyona çıkardı fatih 2 gökdeniz 1.5 üseyin 1.5 a oynadı aktuğ döneminde geri kalanlarıda 1 e yakın bazıalrı 1 trilyona oynadı.
                        Adamlar başarılı iyileştirme hakları.

Kieve gelirsek fb kievi yenemden ş.liginden elendi hemde 50 milyon euro harcadığı kadro ile.Anelkası appiahı alex ile. Biz tayfun celaleddin D'Haene ile hasanla thisj le adamalrı 2-1 yendik sonra 2-0 yenildik bu başarıszlık mı.
                        Haklarımı nasıl oluyo. sen bu futbolcularla sözleşme yapmadınmı futbolcunun alcağı para belli değilmi yönetimin verceği parada belli değilmi. sözleşmede yazıyo dimi.primler hariç. tabi. Bu nasıl oluyo. aralarında bir sözleşme yapılmış herkes işini yapıyo.sen gidiyon iyileştirme yapıyon.neymiş başarılı olmuş.
                        En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 05.08.2007, 18:00.

Yorum

• Atay Aktuğ döneminde 2. olmadık, 2. lik resmi kayıtlara göre(resmi tarih gibi) bana göre şampiyon olduk. Trabzon' da 40.000 kişi neyi protesto etmek için yürüdü... Zaten Atay Aktuğ' un inişe geçtirilmesi de ondan sonradır....

Yorum

ben demiyom kongre de verilen raporlaröyle diyo. biraz muhasebe biraz biraz bilanço okumayı biliyosan doğrunun yanlışın nerde olduğunu görürsün.
                            ha bakkal hesabı ile yapmayın bide. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.
                            Ne biçin bir uslup bu ne sanıyon kendini. Bakkal hesabı yapma imiş..
                            Sözde değil özde iş yapacaksın.
                            2 senedir sta yapıyorsun.2 sendir yıldız alıyorsun. 2 senedir şampiyon yapıyrosun.

Atay aktuğ çıkıp kaç kez bu takımı şampiyon yapacam stad yapacam 10 milyon dolarlık yıldız alacam dedi.???????
                            Ben o kadroyla ilk 3-4 zor görürken bjk gs yi far atarak geride bıraktı o kadro kadıkoyde cem papila penaltıyı verse şampiyon olsak bugun belkide bu yalakalığı atay aktuğa yapardın.

Albayrak çok başarılı dimi o şampiyonlar ligi her türlü takıma elinebilir.
                            Sen intertotodan eleiniyorsun . Küme düşen takıma elneiyorsun kupada. Bide gekmiş konuşuyon

Yorum

• arkadaslar burasi Transferdosyasi basligi Hangi baskan gelsin Basligi degil konuyu dagitmayalm
                              En son Bluefire tarafından düzenlendi; 05.08.2007, 18:02.
                              En Büyük Trabzonspor!!!

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya konu dağıldı..yazmak istemiyorum o yüzden..albayrak kötü diye aktuğ'u övmek zorunda mıyız??
                                kesinlikle 29 yaşındaki zurawskiyi isterdim,23 yaşındaki jun yerine..soruyosunuz ya neden önemli maçlarda başarılı olamıyoruz..anladınız sanırsam..

ziya yüzünden elendik madem,başkan atay'sa ziya da onun hocası..şampiyonluğa atay oynattı,avrupadan ziyayla yattara elendi..böyle mantık olmaz..
                                ya kardeşim zurawskinin ismini kaz kez duymuştun 2004-2005 sezonundan önce dürüst ol junu kaz duymuştun. Ben zurawski falan duymadım. Sadece junu2005 de sparta prag fener maçında görmüştüm başka ikisini de bilmiyom adam genç onu tercih etcek tabi yönetim. birinin önünde 4 yıl ötekin 10 yıl var

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X