Atletico bilbao stiline mi geçiyoruz bence süper olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
G. Amerika, Afrika, D. Avrupa kaliteli bir scout ekibiyle taranmalı. Trabzonspor'un kurtuluş yolu budur ama görüyoruz ki bazı dangalaklar(Twitter'da gördüğüm yaşı küçük bazı ergenler) hala Milan'dan İnter'den 33,35'lik patates istiyor. İşte böyle aptallar yüzünden Trabzonspor'un burnu bo..tan çıkmıyor"Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.87)]Mohamed Yattara ilk transferimiz olmali önümüzdeki sezon icin daha 24 yasinda abisine desek bedava getirir belki[/COLOR]
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.87)]Mohamed Yattara ilk transferimiz olmali önümüzdeki sezon icin daha 24 yasinda abisine desek bedava getirir belki[/COLOR]
OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence cok tehlikeli bir istek
son 6 ayda bu takimda 5 dakika bile as takimda calismamiz 4 yetenekten bahsediyoruz
bu cocuklari taraftar ümitlensin diye kurtlar sofrasina atmak büyük yanlis olur
böyle büyük yeteneklerin piyasaya sunumlari son derece planli ve programli olmalidir
saglam ve normalden uzun bir yaz kampindan sonra hazirlik maclari ve europa league´in ilk eleme turlari bu cocuklar icin piyango gibidir
tribünlerde batuhants´ler, faruk berberler, sefa asanlar bu cocuklari yok etmek icin coktan saf tuttular, bunu bilerek dogru planlamaylan bu cocuklar üst yapiya gecis yapmali
Kadir Keleş.
Zeki Yavru.
Mustafa Yumlu.
Barış Memiş.
Muhammet Beşir.
Abdülkadir Özdemir.
Ramazan Övüç.
Caner Osmanpaşa.
Abdullah Karmil.
Mehmet Kuruoğlu.
Yazılan isimlerin şu an nerede olduklarının sorgulanmasını siz değerli forumdaşlarıma bırakıyorum.
Şu isimleri kadrolara yazıp, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek isteyenlere selam olsun.
Tribünlerdeki yerimizi aldık, yeni sezonu ve alt yapıdan çıkacak olanları 4 gözle bekliyoruz.
Son 10-15 yılda Yusuf Yazıcı (bence hala soru işaretleri var) ve Abdülkadir Ömür çıkarabilmiş camia bir anda altyapı fabrikası haline dönüştü gözlerde, en komik olan da buEn son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 12.04.2018, 09:50.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBold yaptığım isimlerin tribünde yok etmek için çaba sarfettiği isimlerden bazıları ;
Kadir Keleş.
Zeki Yavru.
Mustafa Yumlu.
Barış Memiş.
Muhammet Beşir.
Abdülkadir Özdemir.
Ramazan Övüç.
Caner Osmanpaşa.
Abdullah Karmil.
Mehmet Kuruoğlu.
Yazılan isimlerin şu an nerede olduklarının sorgulanmasını siz değerli forumdaşlarıma bırakıyorum.
Şu isimleri kadrolara yazıp, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek isteyenlere selam olsun.
Tribünlerdeki yerimizi aldık, yeni sezonu ve alt yapıdan çıkacak olanları 4 gözle bekliyoruz.
Son 10-15 yılda Yusuf Yazıcı (bence hala soru işaretleri var) ve Abdülkadir Ömür çıkarabilmiş camia bir anda altyapı fabrikası haline dönüştü gözlerde, en komik olan da bu
özellilkle kadir keles yeteneginle destegi hakediyordu
cocuk as takima ciktiginda kaderinden yedigi yumruk yetmezmis gibi o psikolojisinde tribünler tarafindanda yapilan baski onu bitirdi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiste ideal bir tribünde bir kadir keles, abdullah karmil ve muhammet besir bu isi basarirdiBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurdan sonrasını okuyamadım, kusura bakma.
sizin gibi kemiklesmis bakis acisina sahip birinde bir cümleyi okumaniz yüz yilin mucizesi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBold yaptığım isimlerin tribünde yok etmek için çaba sarfettiği isimlerden bazıları ;
Kadir Keleş.
Zeki Yavru.
Mustafa Yumlu.
Barış Memiş.
Muhammet Beşir.
Abdülkadir Özdemir.
Ramazan Övüç.
Caner Osmanpaşa.
Abdullah Karmil.
Mehmet Kuruoğlu.
Son 10-15 yılda Yusuf Yazıcı (bence hala soru işaretleri var) ve Abdülkadir Ömür çıkarabilmiş camia bir anda altyapı fabrikası haline dönüştü gözlerde, en komik olan da buBatuhan troll onu anladık da sen yöneticisin bir de.
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Milan, Jose Sosa'nın transfer taksidi ödenmediği için;
San Lorenzo, Emmanuel Mas'ın transfer taksidi ödenmediği için;
San Martin, Mas'ın yetiştirme bedeli ödenmediği için;
Porto, Suk'un geçici transfer bedeli ödenmediği için;Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etti.
bizde transfer yasaginin kalkmasini bekliyoruz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Kadrosunu gençleştirmek isteyen Beşiktaş’ta, yerli oyuncu harekatı başladı. Süper Lig’de forma giyen genç oyunculara yönelen siyah-beyazlıların ilk hedefi Trabzonsporlu Abdulkadir, Yusuf ve Okay olacak. Gurbetçi futbolcular Suat Serdar ve Kaan Ayhan da listenin üst sıralarında yer alıyor.
habere bak komediBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilan, Jose Sosa'nın transfer taksidi ödenmediği için;
San Lorenzo, Emmanuel Mas'ın transfer taksidi ödenmediği için;
San Martin, Mas'ın yetiştirme bedeli ödenmediği için;
Porto, Suk'un geçici transfer bedeli ödenmediği için;Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etti.
bizde transfer yasaginin kalkmasini bekliyoruz
Yorum
-
Erdal Hoş'un güzel bir sözü var bu devirde kolay kolay yetenek harcanmaz. Sen kullanamazsan diğeri faydalanır, o kullanamazsa sen vs
Abdullah Karmil'in kariyerinde oynadığı takımlar ortada, çıkabildiği seviye ortada, bir stoperin en verimli olduğu yaş aralığında oynadığı lig ortada.
Kadir Keleş'in geçen sene ve bu sene Akhisar'da aldığı süreler ortada. Hadi diyelim Trabzonspor taraftarı bu adamın Trabzon'da başarılı olmasına engel oldu yeteneklerini de çekip almadık ya Akhisar'da niye yardırmıyor?
Muhammet Beşir daha ne oldu ki Trabzon harcamış oldu? Yaşı ortada, tırnaklarıyla kazısın görelim, o haliyle Trabzonspor'da 3-5 maç forma giydiğine şükretsin.
Nüfus kağıdında Trabzon yazmasa adını duymayacağımız adamlar için herşeyde olduğu gibi TS taraftarı suçlu yine.
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal Hoş'un güzel bir sözü var bu devirde kolay kolay yetenek harcanmaz. Sen kullanamazsan diğeri faydalanır, o kullanamazsa sen vs
Abdullah Karmil'in kariyerinde oynadığı takımlar ortada, çıkabildiği seviye ortada, bir stoperin en verimli olduğu yaş aralığında oynadığı lig ortada.
Kadir Keleş'in geçen sene ve bu sene Akhisar'da aldığı süreler ortada. Hadi diyelim Trabzonspor taraftarı bu adamın Trabzon'da başarılı olmasına engel oldu yeteneklerini de çekip almadık ya Akhisar'da niye yardırmıyor?
Muhammet Beşir daha ne oldu ki Trabzon harcamış oldu? Yaşı ortada, tırnaklarıyla kazısın görelim, o haliyle Trabzonspor'da 3-5 maç forma giydiğine şükretsin.
Nüfus kağıdında Trabzon yazmasa adını duymayacağımız adamlar için herşeyde olduğu gibi TS taraftarı suçlu yine.
samsunda da haksizliga ugrasada 4 golu var, oynatilan santrfor besirin oynadigi sürenin 3 kati oynamasina ragmen sadece 5 gol atti
öylede böylede süper lig golcusu olacaktir
digerlerine gelince genc oyuncularin kimisi gelisim adimlari icin ortam ve zaman cok önemlidir
erkende gec kalmakda büyük hasarlar yaratir
bir ara uzunca anlatmisdim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
Yorum