Şu KAP gelsin de Sosa'ya ödenecek ücrete göre sinir krizi geçireceğim haydi da.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bir transfer sezonu daha umutlu şekilde tamamlanıyor umarım sezon sonunda maaşları tartışmak için yine bu başlıkta toplanmayız"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu KAP gelsin de Sosa'ya ödenecek ücrete göre sinir krizi geçireceğim haydi da."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu KAP gelsin de Sosa'ya ödenecek ücrete göre sinir krizi geçireceğim haydi da.
izle sakinleşirsin
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilletin uyumasını mı bekliyorlar acaba KAP için
Ya da senin dediğin de mantikli.
Gece 3 te kapa bildirirler.
Herkes uyurken ☺
Tepki olmasin diye.
Bari bir cafcafli Sosa videosu yapsinlar.
Heyecan gelsin ya.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlaan N'doye kaşla göz arasında takımda kaldın. En karlı sen çıktın bu işten
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon bitince başlık kilitleniyor mu?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu KAP gelsin de Sosa'ya ödenecek ücrete göre sinir krizi geçireceğim haydi da.
4 de Sosa'ya diyorum."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKap aciklamasi soyle olcak sanirim
Profosyonel oyuncu Volkan Sen ile 2 yillik 850 bin Euro...
sosayla3yillik5milyoneurosozlesmeimzalanmistir
Yorum
-
bu arada vizyon vizyon dalga geçiyorsunuz.
transfer listesinin başına 3 tane isim yazıp da hiçbir baskıya aldırış etmeden son güne kadar büyük bir azimle çalışıp ne yapıp edip o tepedeki 3 ismi getirebilmek bir vizyondur işte. bu taraftarın zoruyla yanlışa düşmemek büyük bir meziyet.
ben bu transfer döneminden de büyük dersler çıkarılacağını düşünüyorum yine de. umarım sportif başarı gelir ve muharrem usta bu sefer köstek değil destek olacak yeni bir ekiple o başlarda vaat ettiği trabzonspor sisteminin çarkını döndürmeye başlar.
şimdilik söz ersun yanal'da. kadrodan şikayet ederse bir daha iş bulamaz. belki çok çok üst düzey bir kadromuz yok ama bu ligin en iyi 3 kadrosundan biri kesin olarak kuruldu. her pozisyonda 2 tane adam var. hep ihtiyacımız olan yerlere transfer yaptık. burak ve sosa sağlıklı olduğu sürece şikayet edeceği hiçbir şey yok çünkü herkesin alternatifi var yerini layıkıyla doldurabilecek.
ben de taraftar olarak 2011'den beri forma almayan biri olarak üzerime düşeni yapacağım, 1 forma aldım, birkaç tane daha alacağım. yeter ki futbolcular kendilerine dikkat etsin, akıllı olsunlar ve son damlaya kadar savaşsınlar.
Yorum
-
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 - 5,5 opsiyon ,
4 de Sosa'ya diyorum.
Yorum
Yorum