Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu KAP gelsin de Sosa'ya ödenecek ücrete göre sinir krizi geçireceğim haydi da.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bir transfer sezonu daha umutlu şekilde tamamlanıyor umarım sezon sonunda maaşları tartışmak için yine bu başlıkta toplanmayız
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu KAP gelsin de Sosa'ya ödenecek ücrete göre sinir krizi geçireceğim haydi da.
        Burak ın aldığından azıcık fazla
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Sezon bitince başlık kilitleniyor mu?

Yorum

• Ulaan N'doye kaşla göz arasında takımda kaldın. En karlı sen çıktın bu işten
            You Will Never Walk Alone
            Liverpool F.C

Yorum

izle sakinleşirsin

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Milletin uyumasını mı bekliyorlar acaba KAP için
                Yarin 11de imza töreni var. Tahminim bu saate kadar aciklanmadi. Yarin imzadan sonra aciklanir .
                Ya da senin dediğin de mantikli.
                Gece 3 te kapa bildirirler.
                Herkes uyurken ☺
                Tepki olmasin diye.
                Bari bir cafcafli Sosa videosu yapsinlar.
                Heyecan gelsin ya.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ulaan N'doye kaşla göz arasında takımda kaldın. En karlı sen çıktın bu işten
                  ☺[emoji3]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Sosa istanbula yaklaşırken görüşmelere başladığını bildirdiler belki şimdi de trabzona inerken kap gelir
                    TRABZONSPOR
                    iyi ki varsın Eren Bülbül...
                    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Kap aciklamasi soyle olcak sanirim

Profosyonel oyuncu Volkan Sen ile 2 yillik 850 bin Euro...

sosayla3yillik5milyoneurosozlesmeimzalanmistir

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sezon bitince başlık kilitleniyor mu?
                        Trabzonsporda transfer bitmez
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

5 - 5,5 opsiyon ,

4 de Sosa'ya diyorum.
                          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kap aciklamasi soyle olcak sanirim

Profosyonel oyuncu Volkan Sen ile 2 yillik 850 bin Euro...

sosayla3yillik5milyoneurosozlesmeimzalanmistir
                            önce serbest statüde ki oyuncu Volkan Şen ile vs diye kap gelir sonra yazdığınız 2.kap açıklaması olur

Yorum

• bu arada vizyon vizyon dalga geçiyorsunuz.

transfer listesinin başına 3 tane isim yazıp da hiçbir baskıya aldırış etmeden son güne kadar büyük bir azimle çalışıp ne yapıp edip o tepedeki 3 ismi getirebilmek bir vizyondur işte. bu taraftarın zoruyla yanlışa düşmemek büyük bir meziyet.

ben bu transfer döneminden de büyük dersler çıkarılacağını düşünüyorum yine de. umarım sportif başarı gelir ve muharrem usta bu sefer köstek değil destek olacak yeni bir ekiple o başlarda vaat ettiği trabzonspor sisteminin çarkını döndürmeye başlar.

şimdilik söz ersun yanal'da. kadrodan şikayet ederse bir daha iş bulamaz. belki çok çok üst düzey bir kadromuz yok ama bu ligin en iyi 3 kadrosundan biri kesin olarak kuruldu. her pozisyonda 2 tane adam var. hep ihtiyacımız olan yerlere transfer yaptık. burak ve sosa sağlıklı olduğu sürece şikayet edeceği hiçbir şey yok çünkü herkesin alternatifi var yerini layıkıyla doldurabilecek.

ben de taraftar olarak 2011'den beri forma almayan biri olarak üzerime düşeni yapacağım, 1 forma aldım, birkaç tane daha alacağım. yeter ki futbolcular kendilerine dikkat etsin, akıllı olsunlar ve son damlaya kadar savaşsınlar.

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                5 - 5,5 opsiyon ,

4 de Sosa'ya diyorum.
                                4 mü vermezler inşallah 4 çok yahu tamam Sosa iyide 4 nedir

Yorum

Çalışıyor...
                                X