Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kucka transferi son 2 sezondur 4-0 3-0 gibi yenilgileri alışkanlık haline getirmiş takımın kırılganlığını azaltacaktır orta sahaya dinamizm katacaktır ancak kaç senedir gol yollarında kabızlık yaşayan trabzonspor hücum hattına katacağı hiçbişey olmayacak.Şampiyonluk hedeflerinden ilk 3 hedeflerinden bahsediliyor ki artık sabrımız kalmadı gol yollarında level atlatacak en az 2 oyuncuya ihtiyacı var bu takımın.Ben şu anda paulo henrique gibi bir adama bile hasretim düşünün ileri bölgedeki kalitesizliği
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Bu arada temizlik başlasa iyi olur. Gelen para 3-5 ne olursa kardır.

Yorum

• Bir çok yazi gordum Junuzoviç gereksiz Yusuf var orada diye fakat ben hocanin Junuzoviç'i Olcay'in yerine dusundugunu zannediyorum.
        Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ekici ye küfür edenler Visca nin tavırlarını olumlu buluyor . Visca da aynı Ekici gibi karaktersizlik örneği gösteriyor suan .
          Visca transfer görüşmelerini babasıyla ailesiyle mi yapıyor? Ya da sene sonu mutlaka büyüklerden birinin kanca atacağını bildiğinden maç seçip mi oynamış ?

Bir zahmet Başkanın TRT'de Ersin Düzene verdiği konu hakkındaki detaylı mülakatı izleyin vakit ayırıp. Aynı şeyleri yazıya dökmeye lüzum yok.
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Eğer 2 transfer daha düşünülüyorsa ve hedef şampiyonluk ise Bir jaja ve bir teofilo bulmamız şart.

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir çok yazi gordum Junuzoviç gereksiz Yusuf var orada diye fakat ben hocanin Junuzoviç'i Olcay'in yerine dusundugunu zannediyorum.
              O olmazsa visca olur biri olur junuzovic icin kulupten resmi aciklama beklenmeli

Yorum

• Arkadaslar ozkan doganin bize ALLAH yeter twitinden bisey anlayan varmi bu laf her yere cekilir transfer yapilmiycak yada Allahin izniyle bu isin altindan kalkacaz

Yorum

• İlk olarak TsMahmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaslar ozkan doganin bize ALLAH yeter twitinden bisey anlayan varmi bu laf her yere cekilir transfer yapilmiycak yada Allahin izniyle bu isin altindan kalkacaz
                  bizlen alakasi oldugunu nerden cikariyorsunki?
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bizlen alakasi oldugunu nerden cikariyorsunki?
                    Kesin bizle alakali

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İroni yapıyorsan hiç komik değil
                      Hocam niye ironi yapim, adamin ciddi ciddi macini hic izledinmi ?
                      Sen diyorsun Moting bizde is yapar öylemi
                      Bence bizde Visca daha cok is yapar Motingden daha izli oldu icin ve daha seri adam gecti icin

Benim herhafta izledim Motingin hic bir özelli olmayan düz oyuncu ( olcayin biraz hizli versionu oyun okumasi ondanda kötü)
                      En son MetiN08 tarafından düzenlendi; 10.07.2017, 00:06.

Yorum

• Şu zihniyetten bir kurtulun artık, bu sayfada her girişimde gördüğüm klasik yorumlar: "Şampiyon olmak için herşey dört örtlük olmalı" "Her mevkide 2,3 iyi adam olmalı" "Şampiyonluğa oynayacak oyuncu almamız lazım" "Şampiyonluğa oynayacak kadroda bu olmaz, yedeklerimiz de girip katkı vermeli" Yok efendim böyle süper olmalı şöyle uçmalı şöyle takla atmalı falan filan fıstık... Böyle bir dünya yok, Gs Yasin'le şampiyon oldu, Portekiz galibiyet alamadan avrupa şampiyonu oldu. Çoğu lig şampiyonu da dört dörtlük değildi.
                        "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu dakikadan sonra riske girmeden, kiralık formülü üstünde durulmalı.

Barca, Real, Bayern, Chelsea, Arsenal, M.United, Porto vs.. takımların kadrosunda görmek istemediği, kiralayacağı oyuncuları almamız lazım.

Tabi BJK Benfica'dan Talisca'yı alırken, biz Porto'dan Suk gibi çöpleri almamalıyız.
                          onlar da sırada bekliyordur avrupada olmayan ve sıradan bir ligde oynayan takıma topçu göndermek için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          trabzonspor

Yorum

• Vay be şu ekonomik durumda 5m eurolar verebilioruz oyunculara ama yukarda da bi arkadaşın dediği bikaç oyuncuya takılıp kalıoruz...3 oyuncu etrafında dönüyoruz 1 aydır...madem bu kadar para var hani alternatifler hani şu scoutlar... biz ne zaman oyuncu keşfedecez?? Şu transfer politikası Allah aşkına değişsin...

Yorum

• junujovic düz bi oyuncu, israri anlamiyorum. bildigin pismanlik adam.

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Vay be şu ekonomik durumda 5m eurolar verebilioruz oyunculara ama yukarda da bi arkadaşın dediği bikaç oyuncuya takılıp kalıoruz...3 oyuncu etrafında dönüyoruz 1 aydır...madem bu kadar para var hani alternatifler hani şu scoutlar... biz ne zaman oyuncu keşfedecez?? Şu transfer politikası Allah aşkına değişsin...
                                adam listedeki ilk oyuncuyu almak istiyor belki, listenin iki üçüncüsü gelince yine biz sövüyoruz bunu nerden buldular diye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X