Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Batıyoruz borç şu kadar diyenlere şunu anlatmaya çalışıyorum: Batacaksak, Ibanez yüzünden batacağız, Mas yüzünden değil, ya da Aytaç yüzünden başımıza taş yağacak, Kucka yüzünden değil
    aynen öyle ne Zaman ki her sene 20 futbolcuya 20 milyon euro vermekten vazgecip bunu 3-4 futbolcuya 20 milyon ciktasina getiririz o zmana asla batacaz cikacaz söylemleri ortaliklarda dolasamaz!
    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sezo yetenek olarak kıyaslanmaz tabi şınayder ile yunus ama yapacakları katkı da tam tersi oranda kıyas kabul etmez gel sen bu abine inan
      geleceği görebilir mi bir insan,ben görüyorum
      şınayder bize gelsin takımı mikser gibi karıştırır.

Selçuk duymasın da eğer Yunus gelirse şahane bir transfer olur,
      tabi maliyeti mantık çerçevesinde olacaksa,
      uçuk rakamlar olursa öte dursun.
      duysam ne olacakki abi

geldikten 6 ay sonra aynisini diyebilecekmisin
      hic izlemediniz bir adami istatistikleri ve videolarinlan degerlendiriyorsunuz

ben karekterinide, oyununuda burada anlattim
      karekterini gösterdi bile, oyunuda farkli cikmayacak...
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• yusufun değeri arttı

şenol hocanın iyi oyuncu demesi alınırsa olur demesi iyi oldu

sadece bjk için değil diğer müşteriler için

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sezo yetenek olarak kıyaslanmaz tabi şınayder ile yunus ama yapacakları katkı da tam tersi oranda kıyas kabul etmez gel sen bu abine inan
          geleceği görebilir mi bir insan,ben görüyorum
          şınayder bize gelsin takımı mikser gibi karıştırır.

Selçuk duymasın da eğer Yunus gelirse şahane bir transfer olur,
          tabi maliyeti mantık çerçevesinde olacaksa,
          uçuk rakamlar olursa öte dursun.
          Umarım dediğin gibi olur.Bence bonservissiz adamlara yönelmek lazım.

Yorum

• Yusuf Erdoğan'ı artık 2.5-3'e okuturuz herhalde, değeri 1 milyon falan arttı dünden bu yana
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Dani Alves kulüpsüz. Al koy sag kanada yardirsin, yillik 2,5 milyon tek yil.

Yorum

• şenol hocanın konuşması herşeyi gösteriyor yusuf bjk yolcusu 1-5 - 2 arası bir paraya gidecek. Başkan mehmette verilen parayı biz kazanacağız derken bunu kast ediyordu.

Yorum

• 5.5 milyon yuromu viscaya bide sesli güldüm

Yorum

• Şenol Güneşin eline iyi kadroyu vereceksin oynatacak kendisi transferden falan anlamaz.Liste yaparken zorlandıklarını bu yüzden yerli oyuncu istediğini ifade etti versinler 2.5 milyon euroyu alsınlar Yusuf Erdoğanı.

Yorum

• İlk olarak Ermanusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Battıkça batacagız

Yanlışımız FB,GS ve BJK nin yaptıgı yanlışları yaparak her yıl dahada dibe vurmamız.
                      4 takımdan biri şampiyon olacak ve şamp ligine giderek o yıl harcadıgı paranın buyuk bolumunu kurtaracak
                      geriye kalan 3 takımın geliri giderinin yarısı kadar olamayacagı için çöktükçe çökecek

Bizim dogrumuz,Atletico Bilbao modelini uygulamak idi,ancak ondanda yıllar önce vazgeçildi
                      bu kadar masraf yapıldı hala onuda bunuda alalım diye saldırıyoruz
                      şampiyon olamazsak ne olacak ,alın kagıdı kalemi bir hesap yapın

battıkça batıyor Lig takımları
                      Heh yaa ağzına sağlık... hem taraftar hem yönetim bunun farkına varmalı

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dani Alves kulüpsüz. Al koy sag kanada yardirsin, yillik 2,5 milyon tek yil.
                        o paraya gelir mi sence

yıllık 5 milyon ve 2 yıllık ister en az

Yorum

• 2 ye satarız yusufu görün bu hafta açıklanır. iyi para o para ile forvet alınır

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "Trabzonspor'da Medel’den yanıt gelmeyince ibre Gökhan İnler’e yöneldi. Beşiktaş ile yollarını ayıran 33 yaşındaki orta sahanın da Bordo-Mavili ekibe sıcak baktığı öğrenildi" (Habertürk)

Alalim yedek te otursun lazim olur.
                            Kuçka, Okay, Onazi, Medyani. İnler'e gerek var mı?
                            Bence Onazi satılırsa İnler olabilir ama şu anda bu bölgeye adam almak yerine forvet, sağ açık yada stopere takviye yapılması daha önemli.
                            .
                            Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                            .

Yorum

• başakşehir visca + 2.75 euro versin yusufun hayrını görsün.

Yorum

• İlk olarak Adem CAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kuçka, Okay, Onazi, Medyani. İnler'e gerek var mı?
                                Bence Onazi satılırsa İnler olabilir ama şu anda bu bölgeye adam almak yerine forvet, sağ açık yada stopere takviye yapılması daha önemli.
                                Yillik 1 milyon kabul ederse Medjani veya Onazi yollanip alinsa fena olmaz bence. Bütce olusur iste.

Yorum

Yükleniyor...
                                X