Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nani sağ oynuyor diye biliyorum ? castillo ile alakası ne ki ?
    Valencia,

Yorum

• Ya arkadaşlar dalga mı geçiyorsunuz? Burak ve Nani'nin ölüleri gelse iş yapar. Almamız imkansız ama beğenmiyoruz
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        burak'ı istemeyen arkadaşlar !

bu adamı açılış maçında tribünlere çağırıp , alkışlamadınız mı ?
        hepiniz ordaydınız !
        kamera kayıtlarını çıkarttırmayın şimdi bana ��
        bütün stat adamı alkışladı işte ! siz de alkışladınız !
        inkar edince , kurtulmuş mu oluyorsunuz ? hepiniz ordaydınız işte !

şimdi kendisine verdiğiniz tepkiyi , açılışta neden vermediniz ?
        Ben yoktum hocam. Ben alkışlamadım, iyi de bir kalayladım.

O gün stattakiler, arap şehini falan da alkışladılar ne yapalım yani

Sosyal medyada da her bulunduğum platform da bu adama karşı düşüncelerimi dile getirdim..

Para kazandırarak gitti ya da gitmedi, gemi sağlamken geminin bordasına delik açarak gidenleri affetmem, affedilmesini de istemem.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Valencia,
          Takas yolu falan diyorsun... Olabilir ama 30 yaşındaki bir oyuncu için 24 yaşındaki bir oyuncuyu feda edeceklerini düşünmüyorum, mantıklı da olmaz.

Yorum

• burak gelirse atılacak gol sayıları

burak 20
            rode 14
            damdoy 1

kazanma hırsı olan bir oyuncu.

ama bir iki maç gol kaçırırsa taraftarla arası açılabilir. çok duygusal. taraftara yaptığı kol hareketini unutmadım. ek olarak bir artısı var. efsane!!! mizin bile kabul etmediği 2011 şampiyonluğunu tvde söyleyen biri.

sonuç gelsede olur gelmesede olur.
            Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Burak 33 gol attığı sezonda dahi eleştiriliyordu. Muazzam performansindan sonra giderken de 5 milyon euro bonservis kazandirdi takima.

Şuan belki eski fizik durumunda degildir. Ama takima bu denli fayda saglamis bi oyuncu icin soylenenler yersiz.
              #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burak bu dakikadan sonra oynasa oynasa kriket oynar.
                Anlamıyorum eski futbolcu sevdasını, alalım da alalım
                Biri de sormuyor ki bu adam Çin'de kaç gol attı ki Ts nin gol yükünü cekebilsin
                Şu cümleleri yazarken sen de bir kontrol etmelisin bence, bu sezon oynadığı kaç maçta kaç gol atmış diye... 11 Maç 8 gol 1 asist yeterli midir?

Yorum

• Burak begendigim bir golcü degil ama adam geliştirdi kendini gelirse gollerde atar ama biz Rodellega dan daha iyisini daha bitiricisini istiyoruz ya o adam Burak olmayabilir. .

Yorum

• Sabah uyandım; ancak hala forvet transferinin yapılmadığını üzülerek öğrendim.

Yorum

• Para için çine gitmiş adamın o kadar paradan feragat edip memlekete döneceğini hatta döneceğin kulübünde trabzon olacağını düşünecek kadar romantiğiz vesselam.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sabah uyandım; ancak hala forvet transferinin yapılmadığını üzülerek öğrendim.
                        Sen daha çoooook beklersin. Ağustos 30'dan önce gelmez.

Yorum

• David abraham az maliyet cok verim.Medelle ugrasicagimiza bu adami getirelim.Bundesliganin en iyi stoperlerinden.Almak kolay degil.
                          Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...

Yorum

• bırakın şu eskileri... biri yönetime eduardo vargası fısıldasın...gelmedi böylesi bu topraklara
                            Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Her önüne gelene 2,5 milyon € maaş verme dönemi bitti, her önüne gelene 5 milyon € bonservis verme dönemi başladı.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Her önüne gelene 2,5 milyon € maaş verme dönemi bitti, her önüne gelene 5 milyon € bonservis verme dönemi başladı.
                                kucka, medel, janu, vs gibi isimler 2,5 milyon € maaş bareminden aşağı olmaz..
                                Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

Yükleniyor...
                                X