İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezo yetenek olarak kıyaslanmaz tabi şınayder ile yunus ama yapacakları katkı da tam tersi oranda kıyas kabul etmez gel sen bu abine inan
geleceği görebilir mi bir insan,ben görüyorum
şınayder bize gelsin takımı mikser gibi karıştırır.
Selçuk duymasın da eğer Yunus gelirse şahane bir transfer olur,
tabi maliyeti mantık çerçevesinde olacaksa,
uçuk rakamlar olursa öte dursun.
geldikten 6 ay sonra aynisini diyebilecekmisin
hic izlemediniz bir adami istatistikleri ve videolarinlan degerlendiriyorsunuz
ben karekterinide, oyununuda burada anlattim
karekterini gösterdi bile, oyunuda farkli cikmayacak..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezo yetenek olarak kıyaslanmaz tabi şınayder ile yunus ama yapacakları katkı da tam tersi oranda kıyas kabul etmez gel sen bu abine inan
geleceği görebilir mi bir insan,ben görüyorum
şınayder bize gelsin takımı mikser gibi karıştırır.
Selçuk duymasın da eğer Yunus gelirse şahane bir transfer olur,
tabi maliyeti mantık çerçevesinde olacaksa,
uçuk rakamlar olursa öte dursun.
Yorum
-
İlk olarak Ermanusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBattıkça batacagız
Yanlışımız FB,GS ve BJK nin yaptıgı yanlışları yaparak her yıl dahada dibe vurmamız.
4 takımdan biri şampiyon olacak ve şamp ligine giderek o yıl harcadıgı paranın buyuk bolumunu kurtaracak
geriye kalan 3 takımın geliri giderinin yarısı kadar olamayacagı için çöktükçe çökecek
Bizim dogrumuz,Atletico Bilbao modelini uygulamak idi,ancak ondanda yıllar önce vazgeçildi
bu kadar masraf yapıldı hala onuda bunuda alalım diye saldırıyoruz
şampiyon olamazsak ne olacak ,alın kagıdı kalemi bir hesap yapın
battıkça batıyor Lig takımları
Yorum
-
İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDani Alves kulüpsüz. Al koy sag kanada yardirsin, yillik 2,5 milyon tek yil.
yıllık 5 milyon ve 2 yıllık ister en az
Yorum
-
İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Trabzonspor'da Medel’den yanıt gelmeyince ibre Gökhan İnler’e yöneldi. Beşiktaş ile yollarını ayıran 33 yaşındaki orta sahanın da Bordo-Mavili ekibe sıcak baktığı öğrenildi" (Habertürk)
Alalim yedek te otursun lazim olur.
Bence Onazi satılırsa İnler olabilir ama şu anda bu bölgeye adam almak yerine forvet, sağ açık yada stopere takviye yapılması daha önemli..Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
İlk olarak Adem CAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKuçka, Okay, Onazi, Medyani. İnler'e gerek var mı?
Bence Onazi satılırsa İnler olabilir ama şu anda bu bölgeye adam almak yerine forvet, sağ açık yada stopere takviye yapılması daha önemli.
Yorum
Yorum