İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabdurrahim var
Yorum
-
İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAksiyonu yüksek maçları kaldırabileceğini sanmıyorum. Pinto ayarında biri de olsa iyi olur."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaldiramasada tecrübelenmis olur
Yorum
-
İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalyaspor, Başakşehir ve İstanbul takımlarıyla oynadığımızda bunun pek şakası olmaz ama yarınki gibi Gençlerbirliği, Sivas, Akhisar gibi takımlara karşı süre alsın.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabdurrahim var
Ekici olayi olmasaydi, Yazici'yi hic dogru duzgun izleyemezdik.
Gecen sezon havlu atmamiza ragmen Abdulkadir'i 3 dakika mi ne izledik. Bu sezon da forma sansi bulacagini sanmiyorum. Keske ilk 11'de oynayacagi bir Avrupa kulubune kiralasydik.
Durum boyleyken sira Abdurrahim'e gelecegini sanmiyorum.
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun genclere dakika vermekte cok kotu.
Ekici olayi olmasaydi, Yazici'yi hic dogru duzgun izleyemezdik.
Gecen sezon havlu atmamiza ragmen Abdulkadir'i 3 dakika mi ne izledik. Bu sezon da forma sansi bulacagini sanmiyorum. Keske ilk 11'de oynayacagi bir Avrupa kulubune kiralasydik.
Durum boyleyken sira Abdurrahim'e gelecegini sanmiyorum.En son Timur Bey tarafından düzenlendi; 10.09.2017, 01:42.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleScout mu yazalım illaTürkçe yazım kuralıdır ya okunuşu gibi ya da doğru yazılışıyla yazılır. Skut diye okunmuyor mu
)
En son B61 tarafından düzenlendi; 10.09.2017, 01:44.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION] kardaşum
Ne oldi senin duyum
Unutmadan diyeyim
Esselamun Aleykum
Edeyim 2 gelam
Unutmadan diyeyim
Timur Aleygüm Selam
( ne duyumi yau benum duyumum mi var idi)
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu türgiye garsiluk
Edeyim 2 gelam
Unutmadan diyeyim
Timur Aleygüm Selam
( ne duyumi yau benum duyumum mi var idi)
Yorum
-
Hubocan 32
Durica 36
Pereira 34
Sosa 32
Burak 32
Rodagella 32
Ndoye 32
Bu 7 oyuncunun tümünün yerine kısa ve orta vadede oyuncu alınacak. Özellikle kısa vadede geriye, orta vadede iste öne bakılacak oyuncular çok önemli. 23-27 yaş aralığı önemli.
Önümüzdeki sezon başında geriye Serdar ve Kaan alınacak gibi duruyor. Orta alan için de Junuzovic. Ama ön taraf için en az 2 yıl planımız yok gibi.
Yorum
-
durica-pereira bu sene son olur büyük ihtimal. keşke 3-4 sene önce alabilseydik.
burak-sosa 2 sene daha rahat oynarlar.
ndoye ise 40 a kadar oynar ama bizde bugün bile oynayamaz oynamamalı
İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHubocan 32
Durica 36
Pereira 34
Sosa 32
Burak 32
Rodagella 32
Ndoye 32
Bu 7 oyuncunun tümünün yerine kısa ve orta vadede oyuncu alınacak. Özellikle kısa vadede geriye, orta vadede iste öne bakılacak oyuncular çok önemli. 23-27 yaş aralığı önemli.
Önümüzdeki sezon başında geriye Serdar ve Kaan alınacak gibi duruyor. Orta alan için de Junuzovic. Ama ön taraf için en az 2 yıl planımız yok gibi.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
Ne zaman La Liga maçı izlesem bu adamı nasıl bu fiyata almışlar diye şaşırdığım en az bir adam oluyor.
Fabian Schaar - 2 Milyon
Pablo Piatti - 1.3 Milyon (Geçen sezon 10 gol 12 asist)
Guardado - 2.5 Milyon
Javi Garcia - 1.5 Milyon
Hepsi Türkiye'de çok rahat oynar. İskelet bile kurulur bu oyuncularla. Türkiye'ye getirmeye kalkınca nasıl oluyorsa 5'ten başlıyor.( ゚д゚)
Yorum
-
fenerliler giulianoya sövüyor
iyi ittirmişiz bunlara. yarı maliyetine de sosa'yı aldık.
fenerlinin biri bu aykut kocaman'ın bi takımı şampiyon yapması mümkün değil, biz kesin şike yapmışız 10-11'de yazmış. ona da çok güldüm.
ah burak sakatlanmayacaktı..
Yorum
Yorum