Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğer kucka ve medel alınacaksa ben pek ihtimal vermiyorum ama, Medeli stoper oynatırsın harika da olur durica ile birlikte. Mas zaten hücuma pek çıkan bek değil. Geride kalır. Defans üçlenir. Perreira bi oraya bi buraya koşturmak zorunda kalmaz performansı artar hücumda. Ne kucka ne okay gelip defansa top almaz durica da medel de topu çıkartır süper olur

Yorum

• Başkan parayı buldu sanırım, transferleri bitirecek.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH]13273[/ATTACH]

arkadaslar, aranizda ülkeler cikolatali gofret sevmeyen var mi?

edit: ah baskan ah, ne hale getirdin bizi hani nerde transfer?
        Biz eticiyiz dostum

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu neci?

Marco Corradi‏ @corradone91 43 dk.43 dakika önceDaha fazla

#Ferrero conferma: "#Skriniar andrà all'#Inter, abbiamo preso #Caprari". Colpo in arrivo, e intanto il #Trabzonspor offre 5mln per #Medel

Şu videoyu izleyin https://twitter.com/isohak55/status/879660548799041536
          Sence neci? Şöyle hesapları paylaşma lütfen.

Yorum

• 2 transfer yeter.abartıyorsun başkan.borcu ödemeye bak.

Yorum

• ..................onur...............
              per.....medel...durica.....mas
              ...............kucka................

arka taraf dehşet olurdu..

tabi öne de iyi isimler olmalı. yani medele verilecek paranın ön tarafa verilmesini isterim. gol yeme sorunumuz yok atamama sorunumuz var.

yani

.......kucka.......ndiaye...........
              visca.......yazıcı..........castillo
              .............doumbia.................

yapmalıyız.
              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• medel stoper oynayamaz demek ne demek yahu bal gibi oynar ama bence medeli stoper oynatacak lüks bizde yok medel işi varsa ortasaha içindir o stoper değil

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İtalya kaynaklı çoğu haberin kaynağı burasidir muhtemelen.
                  Zaten Boca taraftarı kendisini geri istiyor. Pavon veya Benedetto'dan gelecek paranın bir kısmını bu transfer için kullanacaklardır.

Daha önce taraftarın bu tarz isteklerini hep yerine getirmeye çalışan bir takım oldu Boca. Gago transferi çok büyük örnek. Adamın yürümeye hali yoktu ama taraftar kendisini istedi ve transferi oldu. Carlos Tevez, Riquelme, Palermo, Battaglia hep bu tarz transferler olmuştu.

Medel'in bu şekilde bir isteği varsa Boca ne gerekiyorsa verip alır.
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Medel sadece bir futbolcu değildir. Medel isyandır, kazanma azmidir, rakip oyunculara korkulu rüyadır.
                    Medel'i almak demek 1 tane futbolcu transfer ettim demek değildir, şampiyonluk ruhunu, başarıya hasret taraftarın içindeki duyguları saha içine yansıtmak demektir.

Kucka Medel felan çok defansif olduk diyenlere de gülüyorum. Bir takımı hücum şampiyon yapmaz savunma yapar.

Yorum

• Beyler Medel'i biz nasıl alıyoruz emin misiniz demiyor da defans oynayamaz diyor

Medel'i alamayız

Yorum

• Ümitlenmeyin arkadaşlar . Yine çıldıracaz sonunda.Yine delirecez. Benide ümitlendirmeyin bu sene söz vermiştim kendime
                        TRABZONSPOR
                        https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Medel'i de alırsak takım içinde kötü gidişe isyan edecek Onur,Pereira,Olcay'a bir isim daha ekleriz. Bu da iyi sonuç verir.

Yorum

• ....................Onur..............
                            Joao....Serdar...Durica...Mas
                            .................Medel...................
                            ...........Okay...Kucka..............
                            Bongonda...................Castillo
                            .................Gignac..................

Yorum

• Kimler geldi bu lige. Medel'e imkansız muamelesi yapmak çok doğru değil.

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Medel sadece bir futbolcu değildir. Medel isyandır, kazanma azmidir, rakip oyunculara korkulu rüyadır.
                                Medel'i almak demek 1 tane futbolcu transfer ettim demek değildir, şampiyonluk ruhunu, başarıya hasret taraftarın içindeki duyguları saha içine yansıtmak demektir.

Kucka Medel felan çok defansif olduk diyenlere de gülüyorum. Bir takımı hücum şampiyon yapmaz savunma yapar.
                                yusuf erdoğanı satmayalım medeli alıyorsak döve döve yola getirir belki

Yorum

Çalışıyor...
                                X