Kesinlikle katılıyorum. Bu kadar boş bir taraftar kitlesi olmaz. Koca koca adamların bu tip taraftarın lafına göre hareket etmesi ise kesinlikle kabul edilemez. Bu taraftarda akıllanma, geriye bakıp bir düşünme falan hiç yok. Önceki yıllar zorla transfer yaptırdılar yaza yaza. Kucka, Sosa sosa gibi tipleri kulübün başına bela ettiler, şimdi de şunu istemeyiz, bunu istemeyiz. Eric Ayuk gibi ilk defa duyduğu isimlere ise ağızlarının suyu akıyor, harbiden komedi ötesi. Hacısalihoğlu da saçma sapan işler yapıp taraftarla diyaloğa giriyor. Taraftar ne biliyor ki ona göre hareket ediyorsunuz? Taraftarın tepkisine göre mi iş yapacaksınız? O koltuklarda oturmayın o zaman, her konuda anket açalım, olsun bitsin.
sosa kucka kötü çıktı diye zeki yavruya yumluya sarılmak ahahahhahahaja
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erdal Hoş adeta içimizden biri. Sorunlarımızı çok iyi biliyor ve tespit ediyor. En önemlisi TS'un haklarını çatır çatır savunur. Yeri gelir 2011 meselesini gündeme getirir. Böyle insanlar göz önünde olsun istemezler.
Son zamanlarda takip ettiğim birisi Olcay Çakır=Hamdi suya sabuna dokunma yorumcu ol.
GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://twitter.com/atavratsosa/stat...104664064?s=19
Hayrettin Hacısalihoğlu denen herif yüzünden bugun adi basina düşen, ilgilendiğimiz kanat oyuncusunu bile konuşamıyoruz.
Zeki Yavru sevgisi sayesinde tüm hevesimizin içine etti adam..
Tam ihtiyacimiz olan bir profilde kanat forvet...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu ne böyle ya harika bir adam yeni Yattaramiz bile olabilir cidden çok beğendim öyle böyle değil inşallah ilgilendiğimiz doğrudur...
Her iyi futbolcu iyi hoca olmadığı gibi her kötü futbolcu kötü hoca olmuyor.
Bunu yazmamim amacı futbolcu olarak takıma gelemez ama yardımcı antrenör ya da başka bir görev olacak şekilde olabileceği idi
eyvallah, o amaçla yazmadığını anlıyorum, maksat goygoydu biraz
Yorum