Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dünkü zeki olayı sonrası daha önce 2 ay denen kamilin sakatlığı bir anda 3-4 aya hatta O. Çakır efendi tarafında yarım sezona çıkarıldı.

Bir onlar akıllı ya. Zeki efendi yöreyi biliyormuş, kulübü mahkemeye vermemiş, alacaklarını bırakmış. Saha içine dair tek şey olumsuz yabancı örnekler verip o alacağına zeki alsın demek. Işlerine gelmiyor saha içinde bu adamın Cardozo ya attığı fırçayi konuşmakz bağcık meselsine girmek.

Ha madem kulübü mahkemeye vermeyen topçu ilk kriter, Özkan Sümer de kulübü mahkemeye vermişti. Hadi onu kovun madem.
    Dikkat ediniz: Zeki kulubu mahkemeye vermedi diye Zeki'ye arka cikanlar bu kulübü mahkemeye veren Özer hurmacı ve Özer'e noter huzurunda destek cikan Sadi tekelioglu'na bir şey demezler.
    En son HIZIR_IR tarafından düzenlendi; 08.08.2018, 15:45.
    Fatih Tekke

Yorum

• İdiot .
      .

Yorum

• Kulübü bende mahkemeye vermedim ve üzerine ayakkabımı bağlarken gol yedirmedim, Trabzonspor’a hiç bir zararım dokunmadı banada destek çıkın.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Zeki yüzünden transfer haberleri de bitti bugün Mortezanın son günü demi İngiltere için bitiyor transfer bu gece...
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• Olcay'ı Bursaya satıp Nwakaema alınabilir. Güçlü ve hızlı. Ibarbo'yu hatırlattı bana
            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Olcay'ı Bursaya satıp Nwakaema alınabilir. Güçlü ve hızlı. Ibarbo'yu hatırlattı bana
              olcayı verip aziz behichi alsak ne güzel olur. ibanezden de kurtulmuş oluruz
              Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Ünal hoca varken İbanez'den kimse kurtaramaz bu takımı. Giderken beraber gidecekler muhtemelen

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  olcayı verip aziz behichi alsak ne güzel olur. ibanezden de kurtulmuş oluruz
                  Olcay+Ibanez=Aziz Behich de olur, iki külftetten kurtulup bir potansiyel almış oluruz..
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• 27 yaşındaki Behich potansiyelse Sosa da gelecek vaadediyordur arkadaşlar

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu nasıl bir aşağalama
                      Kahvede okey oynamak yasadışı bir olay mı Karadenizlilerin %80inin yaptığı bir iş merak ediyorum ne yapmasını bekliyordun nasıl bir yönetici tipi arıyorsun öğretim görevlisi sabahtan akşama kadar kütüphanede takılan biri mi ulusal basında yazar mı olmalıydı nasıl biri keser seni bilemedim hatta bende öyleyim kahveye takılırım çokta memnunum tavsiye ederim

Öncelikle şunu belirtmek lazım. Ortada aşağılama yok, yetersizlik ve vasıfsızlık var.
                      Kahvehane köşelerinde okey oynayan Trabzonspor yöneticisi sizin için yeterli olabilir. Benim için öyle değil.
                      Nitekim bu profilin Trabzonspor için Zeki'yi yeterli görmesi de sanırım her şeyin özetidir. Mal meydanda diyebiliriz.
                      Evet, kahvede takılan bir yönetici görmektense öğretim görevlisini tercih ederim. Bu gayet normal bir durum(!)
                      Bir insan Trabzonspor'a yönetici olacaksa hal ve hareketleri ile örnek olmalıdır. Sıradan değil, özgün olmalıdır.
                      Sanırım mesele gayet açık...

Sizin kahvede takılmanız ile Trabzonspor yöneticisinin kahvede takılması arasındaki farkı anlatmama gerek var mı?
                      Siz sade vatandaşsınız. Hayrettin Efendi ise Trabzonspor Kulübü as başkanı konumunda bulunuyor. Kulübü temsil ediyor.
                      Burada kahveye giden insanları yargılamıyoruz. Kahvehaneler kötüdür de demiyoruz. Siz bence meseleyi anlamamışsınız.
                      Burada sorun Trabzonspor'un as başkanının kahveye gitmesidir.

Yorum

• Koşmaktan başka özelliği olmayan Behic neden övülüyor?
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Koşmaktan başka özelliği olmayan Behic neden övülüyor?
                          Biraz da uzaktan şut.

Geçen sene gündeme geldiğinde 4m€ istiyordu Bursa. Taraftarla "2 bile fala hemen satılsın" diyordu.
                          "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ünal hoca varken İbanez'den kimse kurtaramaz bu takımı. Giderken beraber gidecekler muhtemelen
                            Keyfinden oynatmıyor Ünal hoca. Novak tartışılıyordu geçen sene buralarda ki sakatlığı olduğu için oynatamadı hazırlık maçlarında.
                            "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Olcay Şahan 500 bin avro indirim yapmış
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X