İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
-
İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcay'ı Bursaya satıp Nwakaema alınabilir. Güçlü ve hızlı. Ibarbo'yu hatırlattı banaBiz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...
Yorum
-
İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolcayı verip aziz behichi alsak ne güzel olur. ibanezden de kurtulmuş oluruz#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu nasıl bir aşağalama
Kahvede okey oynamak yasadışı bir olay mı Karadenizlilerin %80inin yaptığı bir iş merak ediyorum ne yapmasını bekliyordun nasıl bir yönetici tipi arıyorsun öğretim görevlisi sabahtan akşama kadar kütüphanede takılan biri mi ulusal basında yazar mı olmalıydı nasıl biri keser seni bilemedim hatta bende öyleyim kahveye takılırım çokta memnunum tavsiye ederim
Öncelikle şunu belirtmek lazım. Ortada aşağılama yok, yetersizlik ve vasıfsızlık var.
Kahvehane köşelerinde okey oynayan Trabzonspor yöneticisi sizin için yeterli olabilir. Benim için öyle değil.
Nitekim bu profilin Trabzonspor için Zeki'yi yeterli görmesi de sanırım her şeyin özetidir. Mal meydanda diyebiliriz.
Evet, kahvede takılan bir yönetici görmektense öğretim görevlisini tercih ederim. Bu gayet normal bir durum(!)
Bir insan Trabzonspor'a yönetici olacaksa hal ve hareketleri ile örnek olmalıdır. Sıradan değil, özgün olmalıdır.
Sanırım mesele gayet açık...
Sizin kahvede takılmanız ile Trabzonspor yöneticisinin kahvede takılması arasındaki farkı anlatmama gerek var mı?
Siz sade vatandaşsınız. Hayrettin Efendi ise Trabzonspor Kulübü as başkanı konumunda bulunuyor. Kulübü temsil ediyor.
Burada kahveye giden insanları yargılamıyoruz. Kahvehaneler kötüdür de demiyoruz. Siz bence meseleyi anlamamışsınız.
Burada sorun Trabzonspor'un as başkanının kahveye gitmesidir.
Yorum
-
Koşmaktan başka özelliği olmayan Behic neden övülüyor?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoşmaktan başka özelliği olmayan Behic neden övülüyor?
Geçen sene gündeme geldiğinde 4m€ istiyordu Bursa. Taraftarla "2 bile fala hemen satılsın" diyordu."Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"
Brian Clough
Yorum
-
İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal hoca varken İbanez'den kimse kurtaramaz bu takımı. Giderken beraber gidecekler muhtemelen"Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"
Brian Clough
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum